Įkraunama...
Įkraunama...

Nedrąsūs vaikai

QUOTE(Karinga @ 2007 12 01, 13:00)
As pastebejau kad mano dukrai labai patinka tetos  lotuliukas.gif  ir darzelyje tos tetos jai patinka, o kartais nepazystama teta uzkalbina, tai paskui, kai ji nueina, manoji beveik apsiverkia, kad teta isejo  doh.gif  O kai vakar ejom namo, tai manoji ejo ispaskos vienai tetai  blink.gif

vaje smile.gif na idomiai cia g.gif
Atsakyti
Joo,pašalinių komentarai labai veikia-maniškis tik labiau užsidaro sad.gif .O treniruotės tai jam patinka-eina su malonumu ir daro viską ką reikia(nestovi susigūžęs).
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 12 03, 16:01)
Joo,pašalinių komentarai labai veikia-maniškis tik labiau užsidaro sad.gif .O treniruotės tai jam patinka-eina su malonumu ir daro viską ką reikia(nestovi susigūžęs).

nu bet man galva neisnesa kaip taip gali but kad vaikai vienoje situacijoje elgiasi nedrasiai o va kitoje atrodo toks drasuolis g.gif
Atsakyti
QUOTE(auduse @ 2007 12 03, 21:57)
nu bet man galva neisnesa kaip taip gali but kad vaikai vienoje situacijoje elgiasi nedrasiai o va kitoje atrodo toks drasuolis g.gif

Nes vienoje situacijoje jaučiasi drąsus, kitoje ne ax.gif
Atsakyti
na siandien tai juoko apturejau biggrin.gif manoji nedrasuole nusivede drauge i teatra kaip naujoke , tai jai pasake jei tu nesisveikinsi su budinciu tai taves i teatra nepriims doh.gif ta drauge ir ne is drasiuju tai pasilabino siaip ne taip ax.gif tai va pasirodo kai nori tai ir pradraseja smile.gif
Atsakyti

nieko isidrasins,ateis laikas
Atsakyti
QUOTE(Domalavija1 @ 2007 12 07, 02:27)
nieko isidrasins,ateis laikas

mes to tikimes
nors pasakysiu as irgi maza tokia pat buvau
kalbedavau kai noredavau bet isaugau o nuo 12 m buvau super drasi tai ir iki dabar tokia smile.gif
Atsakyti
O yra vaikų kurie maži būdami labai drąsūs būna, o laikui bėgant kažkaip užsikompleksuoja.
ir šiaip pastebėjau, kad kuo vyresni, tuo dažniau turi scenos baimę. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 12 10, 13:36)
O yra vaikų kurie maži būdami labai drąsūs būna, o laikui bėgant kažkaip užsikompleksuoja.

turbut vyresni bijo draugu pajuokos g.gif kol mazi tai jiems viskas ydomu o patyciu nesupranta dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbiuezeras @ 2007 12 10, 21:36)
turbut vyresni bijo draugu pajuokos  g.gif kol mazi tai jiems viskas ydomu o patyciu nesupranta dar ax.gif

gal dar ir save vertint griežčiau pradeda...
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 12 10, 12:36)

Ir aš pastebėjau drinks_cheers.gif darželinukams nieko nereiškia auklėtojos paprašytiems svetimam nepažįstamam žmogui padainuoti dainelę ("Mes vyrai" arba "Spjaudau sau ir gaudau" lotuliukas.gif ) o štai paaugliai nenoriai eina prieš klasę deklamuot eilėraščio, mieliau pasirenka atsakinėjimą, kai girdi tik mokytoja, o klasės draugai nežiūri, neklauso
Papildyta:
QUOTE(auduse @ 2007 12 07, 01:15)
kalbedavau kai noredavau bet isaugau o nuo 12 m buvau super drasi tai ir iki dabar tokia smile.gif

Gyvenimas priverčia ax.gif Šiaip aš pati esu tokia švelni, jautri, lyriška, žodžiu tokia labai teigiama lotuliukas.gif , o dar ir iš išvaizdos atrodau maža ir trapi, bet pvz. prie rūbinės mokykloj stumdaus tik taip gun_bandana.gif bash.gif ir jei kas nors labai sunervina, tikrai netyliu, nors šiaip esu mažakalbė. Paprasčiausiai jei sėdėsi ir tylėsi, tai tave sutryps (tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasmėm). Nes gyvenime tikrai būna tokių situacijų, kai reikia pakovoti už save.
Atsakyti
o va musu krikstodukra tikra drasuole
kai buvo jai 5 m tai per kaledas paprase kaledu senis pasakyt eilerastuka o ta kad uzdainavo blink.gif -mama man jau astuoniolika doh.gif
tai jos gimdytojai isvis stovejo paraude is gedos smile.gif
man tai visai patiko thumbup.gif juokinga buvo smile.gif
o turejo grazu eilerastuka pasakyti - apie sniega ax.gif
tai vaikai visi ir uzsivede...
Atsakyti