Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

QUOTE(indria @ 2008 11 07, 12:30)
jei ruko, gali padovanoti gera portsigara... rolleyes.gif  jei ne, tai kokia odine pinigine ar vyriskas odines pirstines ax.gif

nea neruko, o kaip jau kazkas rase jokiu pirstiniu,saliku ir kt nenesioja doh.gif pamaniau gal butu gerai koks irankiu rinkinys arba medzioklinis peilis?alpsta del peiliu, bet kiek zinau dovanoti astriu daiktu nepatartina, ten kazka reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 07, 15:18)
nea neruko, o kaip jau kazkas rase jokiu pirstiniu,saliku ir kt nenesioja doh.gif pamaniau gal butu gerai koks irankiu rinkinys arba medzioklinis peilis?alpsta del peiliu, bet kiek zinau dovanoti astriu daiktu nepatartina, ten kazka reiskia g.gif

aha, dėl aštrių daiktų, tai yra toks prietaras, kad negalima dovanot. Naujute, o tu nenori padovanot saviškiui kokį Rovanos ar pan. parduotuvės (kur daug visokių dalykėlių vyrams) dovanų čekį, kad TB galėtų pats išsirinkti rolleyes.gif Aš pati irgi nelabai mėgstu dovanoti artimiems žmonėms čekius, bet galima dar prie jo pridėti kokią mielą kalėdinę smulkmenytę, kad dovana būtų jaukesnė ax.gif

jau žinau, ką dovanosim vaikams (vyresniajam jau esu nupirkusi Haufo pasakų rinkinį ir dar galvojam vairą kompiuteriniams žaidimams nupirkt, mažajam pirksiu žaislą - vonios krepšinį + vaikišką knygutę, gal dar kokią smulkmenytę), su MB visad pasisakom vienas kitam, ko norėtumėm, kad nereiktų pirkt bet ko (staigmenos būna iš draugų ir tėvų), šiemet SB pirksiu sportinę-turistinę striukę. Maždaug žinau, ką dovanosiu kt. artimiems žmonėms, tik dėl draugų dar trūksta idėjų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 07 lapkričio 2008 - 15:42
QUOTE(Sviripilė @ 2008 11 07, 15:08)
o vat su MB tėčiu kiekvienais metais žudausi: piniginės nenaudoja, šalikų, pirštinių nemėgsta, kvepalus išpurškia jausnesnysis MB brolis, čekio į masažus nepanaudojo ir t.t.  doh.gif  Šįmet dovanosiu vyno atidarymui įrankius  + gero vyno butelį.

o tai kur pinigus nešiojas? kišenėse viską?
šiaip įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 07, 11:03)
o svarbiausiai tetis, niekaip nesumastau ko reiketu vyrui i 5 desimti ikelusiam koja, gal galit patarti kazka? blush2.gif

o kaip manot ar patiktu tokio amziaus zmogui marskineliai su uzrasu pvz:" pats geriausias tetis" ar panasiu g.gif
Atsakyti
[quote=naujute,2008 11 07, 12:03]
as tai dar tik izengiu i apsipirkimo dovanoms karstine
mamai nupirkau jau sali mocherini
draugei nupirkau kvapu i vonia ir knyga
broliui kvepalu
MB-?

As galvoju mamai pirkti sali ax.gif Jeigu ne paslaptis kokia kaina? 4u.gif Kur pirkai? Rankdarbiu skyrelyje maciau merginos mezga, bet ten eiles pas tas, kurios graziai mezga, tai bijau, kad eile iki Kaledu neateis.

Dar patiko lotoso zvakes, kurias galima uzsisakyti. Pernai turejau tokia, tai man paciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 08, 12:03)
o kaip manot ar patiktu tokio amziaus zmogui marskineliai su uzrasu pvz:" pats geriausias tetis" ar panasiu g.gif

Manau turetu patikt, nes tai nereali dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka12135 @ 2008 11 08, 12:35)
As galvoju mamai pirkti sali  ax.gif Jeigu ne paslaptis kokia kaina?  4u.gif  Kur pirkai? Rankdarbiu skyrelyje maciau merginos mezga, bet ten eiles pas tas, kurios graziai mezga, tai bijau, kad eile iki Kaledu neateis.

Dar patiko lotoso zvakes, kurias galima uzsisakyti. Pernai turejau tokia, tai man paciai   thumbup.gif

as butent ir pirkau is SM mamytes, bet jau senokai uzsakius buvau, kaina priklauso nuo siulu ir dydzio, as uzsakiau ir geriausiu siulu tai 120lt sumokejau. bandyk tartis su mamytem gal kuri numegs dar g.gif nors as kai uzsakinejau tai sake visos iki kaledu nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 08 lapkričio 2008 - 11:48
QUOTE(naujute @ 2008 11 08, 13:47)
as butent ir pirkau is SM mamytes, bet jau senokai uzsakius buvau, kaina priklauso nuo siulu ir dydzio, as uzsakiau ir geriausiu siulu tai 120lt sumokejau. bandyk tartis su mamytem gal kuri numegs dar g.gif nors as kai uzsakinejau tai sake visos iki kaledu nori smile.gif

Matai protingai padarei, kad is anksto pasirupinai smile.gif Pernai metais buvau sugalvojusi sali mamai pati numegzti (kazkada nemazai megzdavau), bet pritruko laiko, taip ir liko siulai tik...
Dar paziurejau, kad ir veltiniu tapkutes butu fainai padovanoti, bet irgi eiles doh.gif
Atsakyti
Dar paziurejau, kad ir veltiniu tapkutes butu fainai padovanoti, bet irgi eiles doh.gif
[/quote]

Aš šiemet namiškius apdovanosiu tapkėm ax.gif ir uošviam užsakiau , bet jau eilė doh.gif tai dar laukiu
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

oi ir man galvos skausmelis kaledos doh.gif

turiu kelis variantus ir nezinau kaip ka....
uosvienei galvoju nuotrauku albuma,nes neturi kur nuotrauku deti;
uosviui zadejau pelei padekliuka prie kompo dovanoti su musu foto;
mano tevams dar kazkaip nieko konkretaus neturiu,bet mastau gal kokios kosmetikos? g.gif
seneliams (su vyro seneliais net 7 gaunas) galvoju padovanoti musuu kaledines nuotraukas remeliose ax.gif prideciau dar kokiu vaisiu,ar saldainiu (nors ne vienas nevalgo tokiu dalyku);
na dar yra daug puseseriu ir keliatas tetu kurias per kaledas tikrai sutiksiu,tai nezinau ka jiems-kazka simbolisko tik aisku;
tiesa,dar sesei sugalvojau knyga kokia gera nupirkti-ji megsta skaityti;

unsure.gif nezinau,nieko ipatingo kazkiap g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 08, 12:03)

drinks_cheers.gif aš irgi manau, kad tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2008 11 08, 14:20)

seneliams (su vyro seneliais net 7 gaunas) galvoju padovanoti musuu kaledines nuotraukas remeliose ax.gif prideciau dar kokiu vaisiu,ar saldainiu (nors ne vienas nevalgo tokiu dalyku);

as patarciau,jei zinai,kad seneliai nera smaguriai ir saldumynai ju nepradziugintu,tai gal geriau kazka kita sumastyt?galbut tarkim jie megsta kryziazodzius sprest,tai gal verciau kokia knygute su kryziazodziais juos pradiugintu labiau mirksiukas.gif arba gal kokios skanios arbatos gali nupirkt,gal jiems labiau pravers nei gardumynai,kuriu jie patys nemegsta,tai teliks tik svecius pavaisint blush2.gif zodziu,cia mano patarimai,nors tu ju neprasei,bet gal pravers ax.gif smagaus laukimo!
Atsakyti