Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

QUOTE(Pause @ 2008 11 15, 13:28)
O taisyklė "nedovanok kitam to ko pats nenorėtum gauti" man išvis absurdiška lotuliukas.gif

žiūrint apie kalbama. jeigu manau, kad daiktas nekokybiškas, ar šiaip "bezdeluškė", tikrai nepirkčiau kitam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 15, 20:48)
žiūrint apie kalbama. jeigu manau, kad daiktas nekokybiškas, ar šiaip "bezdeluškė", tikrai nepirkčiau kitam  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na čia savaime suprantama (nors kartais visgi ir taip nutinka verysad.gif )

Turiu omeny žieminių padangų komplektus, lydekų gaudymo rinkinius ir visokius tiuningus ferrariams lotuliukas.gif

Nors iš kitos pusės pati gal ir labai norėčiau gauti apatinio trikotažo komplektuką, apyrankių ar masažo seansą, bet MB to tikrai nedovanočiau schmoll.gif

Atsakyti
As Kaledimen dovanom jau beveik pasirupinau. Sugalvojau siemet visiems dovanoti ta pacia dovana. Nupirkau ranksluoscius, ant kiekvieno issiuvinesiu po varda. Tikiuosi bus smagu dideleje kruvoje ieskoti savo vardo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2008 11 15, 22:34)
As Kaledimen dovanom jau beveik pasirupinau. Sugalvojau siemet visiems dovanoti ta pacia dovana. Nupirkau ranksluoscius, ant kiekvieno issiuvinesiu  po varda. Tikiuosi bus smagu dideleje kruvoje ieskoti savo vardo  ax.gif

jo faina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2008 11 15, 22:34)
As Kaledimen dovanom jau beveik pasirupinau. Sugalvojau siemet visiems dovanoti ta pacia dovana. Nupirkau ranksluoscius, ant kiekvieno issiuvinesiu  po varda. Tikiuosi bus smagu dideleje kruvoje ieskoti savo vardo  ax.gif

šauniai sugalvota bigsmile.gif aš pati mielai tokią dovaną priimčiau
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 16, 10:27)
šauniai sugalvota  bigsmile.gif  aš pati mielai tokią dovaną priimčiau

...ir pasidėčiau prie krūvos kitų rankšluosčių lotuliukas.gif
Atsakyti
noreciau pamatyti tai biggrin.gif
O man problemos su dovana teciui. Jis niekada nebuvo patenkintas jokia dovana, jam net neidomu buna. Tai dabar net nezinau ar isvis jam ka dovanot g.gif
Atsakyti
4u.gif
Tevams- bilietai i teatra. MB -chalata galvoju, nes mano vis skolinasi doh.gif O vaikams ka nors is kompiuteriniu zaidimu, filmu ar pramogu.
Seneliams mestelsiu ideja kad vaikams zurnaliuku prenumerata uzsakytu- manau ir praktiska ir orginalu blush2.gif
Atsakyti
O as viena diena klaidziojau klaidziojau po Akropoli ir netycia uzejau i knygyna smile.gif rezultatas to - isejau su keliomis dovanomis thumbup.gif visai nesitikejau ko nors panasaus rasti Lietuvoje, bet radau knyga apie karoliuku verima, bus dovana draugei, tikrai apsidziaugs, nes megsta tuo uzsiimti, tik kolkas pradziamoksle yra, todel si enciklopedija bus liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, o aš,kaip priedą,savo mažiausiai jau užsakiau nuotrauką pas dizainerę (nusiunčiau savo miegančios dukros nuotraukas ir iš jų man padarys: nuotrauką su Kalėdų seneliu žiūrinčiu į miegančią dukrą. Man buvo padarę su dantukų fėja dukrai nuotrauką.Įrėminau ir iškritus dantukui,vietoj dantuko padėjau pinigėlius ir nuotrauką po pagalve.Tiek dukrai džiaugsmo del nuotraukos buvo biggrin.gif (pinigėliams taip nesidžiauge). Dar ten pat užsakiau barbės namuką su baseinu.Sienas padarys su tokiais pačiais tapetais, kaip pas dukrą kambaryje,ir barbes miegamajam ant sienos bus dukros nuotrauka.Manau turėtų patikti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienminte: 17 lapkričio 2008 - 10:59
Sveiki,
as jau irgi suku galva ka kam padovanoti.
Teciui dovanosim siltus marskinius;
broliui - fotoaparato stova;
savo brangiausiajam mezgu megztini smile.gif

o va, ka padovanoti mamai?
Papuosalai jau nusibode, nes per gimtadieni vis ju gauna. Kosmetikos priemones irgi.
Panasi problema ir su vyro brolio seima. Is buitines technikos praktiskai viska turi. Knygos nepadovanosi, nes patys daug perkasi. Kosmetikos priemoniu nepripazysta uz dovana. Papuosalu tai moteriskei irgi nepadovanosi, nes pati pas drauge pasidaro kokiu tik nori. Ot, matot koki galvosuki turiu g.gif
Atsakyti

As planuoju is www.fotofabrikas.lt kai ka uzsisakyti , labai laikrodis patiko 4u.gif
Atsakyti