Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

kalendorinė programa su kuria galėsit susikurti savo kalendorių mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, nuostabiosios mamos ;} turiu vieną itin didelį klausimą (galbūt šiek tiek ne į tą temutę papuoliau, bet gal sulauksiu pagalbos). turiu Kalėdoms idėją - iš kelių savo nuotraukų padaryti atvirutes draugams. gal kas nors žinote, kur Klaipėdoje būtų galima tai padaryti ir kiek daugmaž tai atsieitų? :} iš anksto dėkui už atsakymą notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 11 17, 13:34)
kalendorinė programa su kuria galėsit susikurti savo kalendorių mirksiukas.gif

verysad.gif man nepavyksta parsisiusti...
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2008 11 17, 16:06)
verysad.gif man nepavyksta parsisiusti...

man irgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 11 17, 10:00)
Knygos nepadovanosi, nes patys daug perkasi.

galima dovanu ceki knygyne nupirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 lapkričio 2008 - 15:20
QUOTE(vienminte @ 2008 11 17, 15:59)
jei turi galimybe pati atsispausdinti-ar tiesiog nunesti su fliasu atspausdinti,pabandyk parasyti siuo em: puikusdizainas@yahoo.com

kažkodėl nenusiunčia į būtent šį emailą laiško g.gif
Atsakyti
Mamai dovanosiu - vitaminus. Teciui- kokia detektyvine knyga. Seneliams - siltas kojines ir pirstines, arba vietoj kojiniu, siltas tapkes lotuliukas.gif . Uosviams nieko - nes jie nesvencia kaledu tongue.gif . Mazajai mastau koki zaisla, tik jau ne muzikini doh.gif . O va MB tai sunku kazka isrinkti (siaip pasidovanojom kelione i Italija) bet po eglute irgi norisi kazka padeti rolleyes.gif .
Atsakyti
Dovanosiu visiems artimiesiems po masaza biggrin.gif
o prie to jauciu seimos moteroms padarysiu papuosalu savo rankelemis blush2.gif is karoliuku visokiu. Visos sarkos yra ir megsta puostis.
Atsakyti
4u.gif O GAL KAS TURIT MINCIU KAIP GRAZIAI GALECIAU SUPAKUOTI SALDAINIUS ax.gif SUGALVOJAU KALEDOMS VISIEM DOVANOTI KOKIUS SALDAINUKUS, TIK NORETUSI KAIP NOS IPAKUOTI IDOMIAI smile.gif
Atsakyti
mes ir jau pasirupinome dovanomis, tik dar laukiam kol atkeliaus pastu, nes internete pirkome. uosviams - elektronini kraujo spaudimo matuokli, mano mamai - vyno rinkini (atidarytuvas, kamstis, termometras ir kt. pribumbasai) blush2.gif MB sesei - laikrodi ir papuosala, mano broliukui mazajam - masina su pultu, sesei su vyru foto remeli kur nuotraukos keiciasi pacios. tik savo mazyliui ir brangiausiam dovanu dar neturiu. na cia tuo pasirupinsiu gryzusi i lietuva biggrin.gif
Atsakyti
Gal niekas nesupyks, jei pasiūlysiu savo deginamų ant medžio darbelių ax.gif . Pavyzdžiui:
user posted image
Daugiau darbelių galima rasti:
http://public.fotki....liai/page2.html
ir
http://public.fotki....aldins-dovanos/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 15, 14:22)
aš jau daugumai  nupirkau: žurnalo prenumerata, vardiniai rašikliai, šiltos tapkės, TBS sviestai, barbė su keliais komplektais rūbų,  estakada su mašinėlėmis,  auskariukai iš perlų kekių draugėm ir t.t.

HELP smile.gif O kur galima vardinių rašiklių įgyti? ax.gif
Atsakyti