Na,o as siemet dar neturiu nei vienos dovanos,bet jau mastau,ka galeciau nupirkti: Dukrytei-barbes nama,arba barbiu muzikine knyga; Vyrui-pakvietimus i masaza arba bilietus i spektakli,bei kvepalai; Kriksto sunui(14m.)-dar nezinau ka; Sesers kitam mazyliui(3m.)-bern.darbo irankiu komplekta; Maziukei duktereciai(1men.)-koki nors zaisliuka; Tevams-arba pinigus,arba kokios nors kosmetikos priemoniu is "The Body Shop"; Dar mes kiekvienais metais traukiame viena zmogu is visu svencianciu Kaledas pas tevus,tai tam,kuri issitrauksiu,dovanosiu taip pat kosmetikos priemoniu is "TBS".

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 18, 17:37)

Oi kaip sunku su tom dovanom man pries Kaledas, nors jau daug turiu dovanu, bet vyrams ne vienos (tame tarpe ir uosviams), kiekviena diena suku galva ka dovanoti

Sveikos mamytės,aš taip pat jau daug kam dovanėles paruošiau
parašysiu ką nupirkau tai gal kam kas nors tiks
sesei-šlepetes,pižamą ir kosmetinę,dar planuoju kosmetinę pripilti saldainių jos mėgstamiausių
sesės dukrytei-lėlės vežimėlį,lėlę,telefoną ir rankinuką pilną saldumynų
jai jau 2metukai tai tikra pana
MBsesei-naktinukus apie kuriuos jau kokį mėnesį svajoja bet gaili pinigų
MBsūnėnui-sidabrinę grandinėlę ant rankos
uošviui-vitaminai ir saldainiai su alkoholiu(jis juos dievina)
tėvams-vieną didelį šaržą su jų pomėgiais
seneliams-kalendoriai su proanūkės nuotrauka ir arbatos kelių rūšių
broliui-norėjau žurnalo prenumeratą bet pasirodo jis neskaito žurnaliukų tai iš lego konstruktorių ten robotas susistato ar kažkas panašaus
Dar liko nupirkti dovanas tik MB ir dukrytei
MB tai būtinai žurnalo prenumeratą apie medžioklę,kvepalai ir šaržą
dukrytei žurnalo prenumeratą,įvairių pasakų rinkinį(labai mėgsta skaityti)auskariukus ir lėlę Bratz(dėl tos lėlės jau pusę metų kvaršta)
Ir žinoma visiems į dovanas pripilsiu saldainių
nes kokios kalėdos be saldainių.

sesei-šlepetes,pižamą ir kosmetinę,dar planuoju kosmetinę pripilti saldainių jos mėgstamiausių

broliui-norėjau žurnalo prenumeratą bet pasirodo jis neskaito žurnaliukų tai iš lego konstruktorių ten robotas susistato ar kažkas panašaus

Milita Oi kokia tu šaunuolė pasirūpinai pirkinių krepšeliu kaip reikiant

QUOTE(Milita @ 2008 11 20, 16:08)
Sveikos mamytės,aš taip pat jau daug kam dovanėles paruošiau
parašysiu ką nupirkau tai gal kam kas nors tiks
jai jau 2metukai tai tikra pana
MB tai būtinai žurnalo prenumeratą apie medžioklę,kvepalai ir šaržą
dukrytei žurnalo prenumeratą,įvairių pasakų rinkinį(labai mėgsta skaityti)auskariukus ir lėlę Bratz(dėl tos lėlės jau pusę metų kvaršta)
nes kokios kalėdos be saldainių.

O šaržus kur darei ir jeigu nepaslaptis kiek kaštavo?
as irgi jau turiu didele dali dovanu, taigi papasakosiu, gal tikrai ras kazka naudingo:)
tevams- fotoaparta ir pakabas dekoruotas mano pacios(cia musu su broliu bendra dovana), mamai dar dekoruotus padekliukus kavai, knyga, o teciui tradiciskai kojines ir kvepalus:)
MB mamai- kadangi kelione arteja po nauju, o jos finansai riboti, tai eurus, graziai i veltinio maisiuka supakuotus, magnio papildus ir pakaba dekoruota.
MB sesei-kosmetine veltinio, burbula i vonia ir 2pakabas.
MB sunenui -krepsi kompiuteriui, dvd filmu arba zaidimu.
MB kriksto tecio seimai- dvi pakabas dekoruotas, tokio paties peisinio padekliukus kavai, jo zmonai, ranksluostuka. Vienam sunui- kvapa i masina, kitam kazka is parfumerijos:)
MB sesers draugui- pakaba ir kvepalus i masina
Mano kriksto tevo seimai- pakabos ir kvepalai i masina jam, jai knyga ir zvakide. dukrai, veltinio rankine per peti, remelis nuotraukai, va ka pusbroliui 12 metu dovanoti nezinau, gal turite minciu...
Mociutei- zuvies taukus, veltinio angeliuka, remelius su proanukio nuotrauka:)
Kitai mociutei - pakaba, ir pirstines puodams kelti, ji kaime gyvena, uzsimine, kad noretu:)
Broliui nezinau net ka, visko turi, o kazka dovanoti reikia:(
MB rankine per peti:) ir visa menesi vis kokia maza smuklmenele i advento kalendoriu:)
Brolio draugei, kosmetine veltinio ir muilas.
draugems negaliu rasyti, nes paskaito..o maziesiems pipiriukams- knygutes,veltinio tasyte vienai panelei:) visiems atvirukai
tevams- fotoaparta ir pakabas dekoruotas mano pacios(cia musu su broliu bendra dovana), mamai dar dekoruotus padekliukus kavai, knyga, o teciui tradiciskai kojines ir kvepalus:)
MB mamai- kadangi kelione arteja po nauju, o jos finansai riboti, tai eurus, graziai i veltinio maisiuka supakuotus, magnio papildus ir pakaba dekoruota.
MB sesei-kosmetine veltinio, burbula i vonia ir 2pakabas.
MB sunenui -krepsi kompiuteriui, dvd filmu arba zaidimu.
MB kriksto tecio seimai- dvi pakabas dekoruotas, tokio paties peisinio padekliukus kavai, jo zmonai, ranksluostuka. Vienam sunui- kvapa i masina, kitam kazka is parfumerijos:)
MB sesers draugui- pakaba ir kvepalus i masina
Mano kriksto tevo seimai- pakabos ir kvepalai i masina jam, jai knyga ir zvakide. dukrai, veltinio rankine per peti, remelis nuotraukai, va ka pusbroliui 12 metu dovanoti nezinau, gal turite minciu...
Mociutei- zuvies taukus, veltinio angeliuka, remelius su proanukio nuotrauka:)
Kitai mociutei - pakaba, ir pirstines puodams kelti, ji kaime gyvena, uzsimine, kad noretu:)
Broliui nezinau net ka, visko turi, o kazka dovanoti reikia:(
MB rankine per peti:) ir visa menesi vis kokia maza smuklmenele i advento kalendoriu:)
Brolio draugei, kosmetine veltinio ir muilas.
draugems negaliu rasyti, nes paskaito..o maziesiems pipiriukams- knygutes,veltinio tasyte vienai panelei:) visiems atvirukai

Dovanokite nebranges,bet ilgam prisiminimui isliekancias smulkmeneles
Gal cia ka rasite http://public.fotki..../iemos-vents-1/

Gal cia ka rasite http://public.fotki..../iemos-vents-1/
Už A3 formato spalvotą šaržą ir kad 2 žmonės jame visu ūgiu būtų nupiešti sumokėjau 200lt.O kas nupieštų radau internete.Man piešia Dovydas.Tik nusiuntus nuotraukytes būtų gerai ir telefonu pasitikslint ar gavo nes aš siunčiau kokius 4kartus kol pagaliau pavyko
ir atsiėmimas patogus jai esate ne iš didmesčio tai gali net atvežti kur jums patogu

QUOTE(sweet @ 2008 11 15, 22:34)
As Kaledimen dovanom jau beveik pasirupinau. Sugalvojau siemet visiems dovanoti ta pacia dovana. Nupirkau ranksluoscius, ant kiekvieno issiuvinesiu po varda. Tikiuosi bus smagu dideleje kruvoje ieskoti savo vardo 

labutis,
labai faina tavo ideja del ranksluosciu

Aciu

pasakyk man mamusiuka kaip gali nepirkti tiek dovanų jai visi į vieną krūvą suvažiuoja
tai po to gali gautis kad vieniems tu dovanoji o kiti nusiminę ir įskaudinti nes galvos jog jie tau ne tokie brangūs kaip tie kuriems dovanosi dovanėles
o be to jai tau dovaną įteiks o tu stovėsi ir žiūrėsi akis nuleidus nes neturėsi nei smukmenėlės
tai nelabai būtų gražu
Papildyta:
tai kaip gali nepirkti jai visi šitie man labai brangūs žmogučiai susirinks į vieną vietą mane tai žinau jog sveikins o ką aš tada darysiu stovėsiu akis nuleidus
ir galvosiu kokia aš kiaulė jog net savo pačių pačių brangiausių žmonių nesugebu pasveikinti

Papildyta:
pritariu tau Antare iš ties gera idėja tie lipdukai,mano dukros kambarys išklijuotas tom princesėm tais paprastais lipdukais ir tais iškiliais atrodo tai
daug geriau negu tuose nuotraukose.jai kas galvojat pirkt tai tikrai nesigailėsit nes vaizdas ir kaina tikrai to verti

Papildyta:
QUOTE(mamusiuka @ 2008 11 20, 17:20)
tai kaip gali nepirkti jai visi šitie man labai brangūs žmogučiai susirinks į vieną vietą mane tai žinau jog sveikins o ką aš tada darysiu stovėsiu akis nuleidus

Papildyta:
QUOTE(Antarė @ 2008 11 20, 18:54)
Cia galima nupirkti dovanu kokybiska pizama, vyrui apatinius, vaikams sienu dekoro vietoj zaislu ir pan.
d o v a n o s
d o v a n o s
pritariu tau Antare iš ties gera idėja tie lipdukai,mano dukros kambarys išklijuotas tom princesėm tais paprastais lipdukais ir tais iškiliais atrodo tai

QUOTE(Antarė @ 2008 11 20, 16:54)
Cia galima nupirkti dovanu kokybiska pizama, vyrui apatinius, vaikams sienu dekoro vietoj zaislu ir pan.
d o v a n o s
d o v a n o s