Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

mes tai mupirkom keturrati motocikla maximoj
Atsakyti
Aš labai noriu nupirkt FP garažą arba kažką labai panašaus ,nes labai mėgsta visokias mašinytes ,traktorius ,nebūtų berniukas bigsmile.gif
Kadangi motociklą[su akumuliatorium ,didelį thumbup.gif ] ,triratuką ,mašinėlę [kur pats gali važiuot] turim ,tai tiesiog daugiau nežinau ką įspūdingo padovanoti g.gif
Kadangi gruodžio 15 d gimtadienis ,2 metukai bigsmile.gif ,tai ir čia dar reikia sugalvoti dovanėlių ,nupirkom dainuojantį su važiuojančiu ekranėliu Teletabį ,TOMY aštuonkojus į vonią,dideles pūzles ,kur gali kaip kilimėlį per kambarį pasidaryt thumbup.gif ,tai nelabai sugalvoju ką dar reiktų įdomesnio ,lavinančio nupirkt ,gal kas turite idėjų? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 12 03, 15:55)
Saunu thumbup.gif , o kur yra tokiu dalyku Lietuvoje pirkti? mes kazkaip ieskojom bet radom tik senukuose, bet ir ten kokyke tai doh.gif ir pasirinkimas 1 is 1.

Nera Lietuvoj butent tokios,mes is vokietijos prasem sia,kad parvestu.O senukuos,zinok,stai,kokia faina matem;
user posted image
Realybej ji dar fainesne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Isida @ 2007 12 06, 14:01)
bigsmile.gif O kur tokio gerio radot? Mūsų vaikinui būtų pats tas. Gal baigtųsi karstymasis visur, kur papuola. biggrin.gif

Internetiniam puslapi radau mirksiukas.gif
O Lietuvoj netu pristatoma stai dar,kokia buvau aptikus mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Niu,bet dabar niekaip to inernetinio pusl,.su ja nerandu verysad.gif
Atsakyti
o maniškei užėjo manija kolekcionuoti barbes, todėl reikės nupirkt kokią magijos barbę. Dabar jų tiek parduotuvėse, kad galva sukasi doh.gif
Atsakyti
Aš mąstau apie mašinytę, kur pati atsisėdus stumiasi. Šiandien kaip tik Maximoj pamačiau ir išbandėm. Bet aš ją išsivaizdavau šiek tiek didesnę g.gif , nors mažoji liko labai patenkinta ir kai nukėlėm paleido dūdas doh.gif
Kitoms dukroms ir vyrui - kosmetikos rinkinukus ir dar po kokią smulkmenėlę...
Atsakyti
Kadangi gyvenam ne LT, tai pasirinkimas ohoho doh.gif nezinau nuo ko ir pradet.. turim ir elektrini motocikla, ir masinu vaziuojanciu... galviju, gal masina su trasom tokia ,kur vadyt galima su pulteliu g.gif turim traukinuka su begiais, tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.as manau kad drabuziai ne kaledine dovana...pirksiu savo mazajam Telettabi smile.gif filmukus labai ziuri tai tikiuosi patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 12 07, 20:26)
Nera Lietuvoj butent tokios,mes is vokietijos prasem sia,kad parvestu.O senukuos,zinok,stai,kokia faina matem;
user posted image
Realybej ji dar fainesne  mirksiukas.gif
Papildyta:

Internetiniam puslapi radau mirksiukas.gif
O Lietuvoj netu pristatoma stai dar,kokia buvau aptikus mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Niu,bet dabar niekaip to inernetinio pusl,.su ja nerandu verysad.gif

Čiuožyklų plastmasinių Kaune, Vaikų mieste yra(priešais hypermaximą)
Papildyta:
QUOTE(Ugile @ 2007 12 02, 16:29)
Kadangi mano dukrytes gimtadienis pries Kaledas, tai mes jau nupirkome piesimo lenta :

user posted image

Prie lentos yra specialus rasikliai pildomi vandeniu. Jais galima piesti tik ant sios lentos.

O jau Kaledoms nupirkome lelyte, kuri verkia, juokiasi, geria is buteliuko ir t.t.
Mano dukra labai myli lelytes, tai gales dabar rupintis "savo" leliuku smile.gif

Kur pirkot tą lentą, jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti
Mes tai zadai savo dukrelei pirkti "TOMY Linksmasis šuniukas"- Bėgdamas šuniukas loja, pavargęs - atsisėda, myluojamas - judina ausytes, primirštas - suinkščia ir vėl kviečia vaikutį žaisti.
http://66.102.9.104/...4...;cd=1&gl=lt
(nemoku taip kaip jus paveiksliuko prilipdyt) doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helenė18: 08 gruodžio 2007 - 14:15
mes pasinaudojoma jog maximose didelė nuolaida žaislams tai nupirko lėlytė baby born ir vežimuką jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elenute* @ 2007 11 29, 10:13)
sveikos mamytes tikriausiai visos laukiat svenciu ir sukat galva kaip svesit< ka dovanosit savo vaikuciui ir vyrui gal pasidalinkim savo mintimis  blush2.gif  as manau kad sias kaledas svesim pas mano mama as labai noreciau o mazytei manau mes dovanosim silta kombinzona o vyrui noriu padovanoti pinigine nes neturi. ax.gif

yrui dovanele tikrai puiki, tik nepamirsk imesti ten kelis centus, nes negalima dovanoti tuscios pinigines mirksiukas.gif
O del vaiko dovaneles turiu maza komentara, bet aisku tai tik mano nuomone. Mes su vyru esam nusistate, kad vaikui negalima dovanoti drabizu, juos galima seip nupirkti. Nes vaikai sventes prisimena is dovanu, o vaikui geriausia dovana aisku, kad zaislas. NEt jei nera daug pinigeliu, visada galima nupirkti koki nebrangu, bet kaip vaikas apsidziaugs clap_1.gif ir visa vakara tures uzsiemima sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 11 30, 17:03)
As manau,kad lengviausia dovana isrinkti mazyliui yra jo mamai smile.gif na gal dar ir teciui,nes tik jie gerai zino,kuom mazasis labiau domis,ko jis troksta.
Gal esu ir nelabai mandagi,bet visoms tetulems ir mociutems esu griestai pasakius nedovanoti nieko su mumis nepasitarus,nes visi pliusinukai ir lelytes yra koncervuojami dezese ir zmoniu pinigeliu vejais ismestu tiesiog gaila verysad.gif .
Siom kaledom Kaledu senis musiskei atnes ciuozykla,nes jau puse metu,kai vaiko neima po kelias valandas iskrapstyti is ten,kur sis zaislas stovi doh.gif
O stai ir kaledu senio dovana pademonstruosiu tongue.gif
user posted image

O kur pikrote tokia ciuozikla? Mums tinka ir uzsienis smile.gif Gyvename per 2 salis smile.gif
Atsakyti