Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

QUOTE(biriusa @ 2007 12 08, 20:53)
O kur pikrote tokia ciuozikla? Mums tinka ir uzsienis smile.gif Gyvename per 2 salis smile.gif

Ikeliu ciuozykleles nuorodele mirksiukas.gif ,nes net i až gaunu daug laiskeliu kaip ta ciuozyklele radau mirksiukas.gif .Uzsisakyti galima ir internetu ja,tik zymiai brangiau kainuos tada ax.gif
http://www.toysrus.c...oductId=2336188
Papildyta:
Ciuozykla STEP2 firmos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 09 gruodžio 2007 - 10:56
QUOTE(vyšniux @ 2007 11 30, 16:03)
As manau,kad lengviausia dovana isrinkti mazyliui yra jo mamai smile.gif na gal dar ir teciui,nes tik jie gerai zino,kuom mazasis labiau domis,ko jis troksta.
Gal esu ir nelabai mandagi,bet visoms tetulems ir mociutems esu griestai pasakius nedovanoti nieko su mumis nepasitarus,nes visi pliusinukai ir lelytes yra koncervuojami dezese ir zmoniu pinigeliu vejais ismestu tiesiog gaila verysad.gif .

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
mes nupirkom keturratį motociklą su akumuliatorium iš "Jonelio kiemo"
Atsakyti
dėl pliušinių žaisliukų tai pritariu. Turim mes pora mėgstamiausių gražiausių meškiukų, o kiti tiesiog mėtosi be naudos ax.gif
Aš savajai per šias Kalėdas dovanosiu arkliuką ar ponį ant kurio galėtų suptis 4u.gif
Atsakyti
Ieškojau FP garažo ,tačiau niekur nebuvo ax.gif Tai nupirkau LEGO Duplo tokį rinkinį didelį su mašinom ,ekskavatoriais ir t.t. Šiuo metu mano sūneliui visokia technika labai rūpi ,nepraeina pro statybų aikšteles ,tai manau ,kad tikrai turėtų žaist bigsmile.gif
Dar nupirkau Dantistą tą ,kur su plastilinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 09 gruodžio 2007 - 22:48
Mes nupirkom merginai džipą didelį su dist.valdymu,dabar ją domina tik traktoriai,mašinos,bet ne lėlės,turim lėlių,bet beveik nepaima,manau kad gal nors kiek pažais su ta mašina,kitų variantų nemačiau 4u.gif
Atsakyti
Dukra labai megsta teletabius, tai jai nupirkom teletabi lialia, kurio jai truko. Dovana manau tikrai bus patenkinta, nes pries uzsisakant lialia, dar jai parodziau, tai norejo iskarto issimti is monitoriaus ir zaisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau nupirkau Vyteniui mašiną kur pats atsisėdęs gali važiuot, dar pirksiu knygutę storais lapais ir kokias kaladėles smile.gif
Atsakyti

As net nebezinau ka ir nupirkti tai musu mazajai... doh.gif nes turi dvvi masinas ant kuriu ji pati vazineja ir groja, turi arkliuka pati ant jo supasi, leliu turi gal jau 10, leliu vezimuka, p pliusiniu zaislu net nesuskaiciuoju...tai kogero pirksime naujas rogutes. 4u.gif
Atsakyti
Va cia ir didziausia problema kai atrodo tavo vaikas viska turi,turi masineliu,dviratuka,arkliuka,chicco staliuka ir seip ivairiu ivairiu zaislu,,,
Na bet ryt su vyru vaziuojame pirkti dovanu visiems kitiems ir prie to paties ieskosime savo pipirui gal kas ikris i akytes lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš sugalvojau vaikui kaledinę fotosesiją surengt,išnomuosiu kokius nors rūbelius ir nuvesiu į fotostudiją,žaislų tikrai nepirksiu,nes ir taip vos perlipu per juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 09, 20:36)
Aš savajai per šias Kalėdas dovanosiu arkliuką ar ponį ant kurio galėtų suptis  4u.gif

sweikutes.
As irgi galvojau apie arkliuka,nes Maniskei laaabai patinka suptis,bet patinka ir stumdyt kazka.Tai galvojau apie lele su vezimuku,bet vis dar neapsisprendziu ka... g.gif
Atsakyti
zaislu ivairiausiu turim daug,o ypac pliusiniu doh.gif .Puse jos kambario prikrauta....dideliu ,mazu......Sioms Kaledoms pirksim supama arkliuka smile.gif ,na nebent ji nores kriksto mama pirkti g.gif ,nes kazka minejo biggrin.gif .Bet siaip ar taip arkliukas bus drinks_cheers.gif.Na ir siaip dar kas kris i akutes smile.gif ,gal knygute kokia ,nes labai patinka ziurineti,taby jau nupirkom,gal dar kokia smulkesne dovanele smile.gif Matysim ka rasim smile.gif
Geru jums mamytes newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 12 gruodžio 2007 - 12:02