Mes pirksim "švaruolės "rinkinį - šluota, semtuvėlis, kibiras, pašluostė - labai jau mėgsta maivytis su tikrais daiktais, tik, kad gabaritai jų per dideli.
Iš krikšto tėvų užsiprašėm žaislinio gydytojo reikmenmų rinkinio.
QUOTE(laukine @ 2007 12 05, 20:25)
mmm... o ar jau tokio amziaus lialiai saugu/idomu/pats tas tokia masinyte?
as jau irgi saviskei esu nusiziurejus, ale galvoju, kad dar per maza
nors vietos namie daug, bet galvojam iki vasaros palauksim su masinyte, kad ne tik namie bet ir lauke galetu vazineti 
o saviskei galvoju gal leles vezima dovanoti arba supama arkliuka - bet linkstu link antrojo varianto, nes nelabai jai patinka su lelem zaisti ( turbut dar irgi neidomu)
as jau irgi saviskei esu nusiziurejus, ale galvoju, kad dar per maza

o saviskei galvoju gal leles vezima dovanoti arba supama arkliuka - bet linkstu link antrojo varianto, nes nelabai jai patinka su lelem zaisti ( turbut dar irgi neidomu)
Bet kaip smagu pirkti dovaneles - tokia Kaledine nuotaika apima....

Aš savo mažajai noriu nupirkti triratuką. Kol kas žvalgausi, renkuosi pagal kainą ir kokybę. Ji judri mergytė, manau, dovana turėtų patikti.
QUOTE(Mega13 @ 2007 11 29, 23:24)
Na 6iais metais kaip niekad lengva su dovanomis
Vyras dar prieš mėnesį prasitarė, kad nori rimtų gerų kvepalų....
O va dukrytei kalėdų senis jau paruošęs dovanėlę...Su Mikės pūkuotuko animacija patalynės užvalkaliukai
...Seneliams dar nelabai esu sumasčiusi, bet va jau preitais metais norėjos kažko tokio, kad daiktas būtų naudojamas, buvau besiruošianti pirkt brangius gražius vonios rankšluosčius, bet va vyras paskubėjo ir nupirko paveikslus
(kurie man nelabai
)O va dar yra mano močiutė, kuriai 70 metų...Ką būtent jai dovanot tai čia jau didelis klaustukas, nes va garbingo amžiaus žmogui sunkiausia ką tai išrinkt.... 

Aš per praėjusias kalėdas savo močiutei padovanojau šiltą liemenę su kailiuku, jinai labai labai džiaugėsi ir jau spėjo ją sunešioti, taigi jau žinau ką dovanosiu šioms kalėdoms.
QUOTE(Malvyna @ 2007 12 13, 14:33)
Aš per praėjusias kalėdas savo močiutei padovanojau šiltą liemenę su kailiuku, jinai labai labai džiaugėsi ir jau spėjo ją sunešioti, taigi jau žinau ką dovanosiu šioms kalėdoms.
Bet turbut kaina nemaza tokios liemenes???

ne supratu. ka kaledom. dovanu 
Papildyta:
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red] hm

Papildyta:
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red] hm

As savo sunukui dovanosiu masinyte is filmuko "Ratai", kur viduje yra duso gelis. Nes tik idomiais zaislais galiu ji prikviesti maudytis.

kadangi tokie mazi vaikai greit viska sulauzo netyciom, tai nupirkau sunui storos tvirtos plasmases garaza 2 aukstu, kur platu, kad tilptu rankytes visur, su muzikytem ir kur nera jokiu atskiru isardomu detaliu

Kaledos-dovanu metas.Visi mes ju laukiam.Dukra nori zaidimo stalo,bet ikalbejau,kad rimtesniu dovaneliu pagalvotu.Maziui masinu kolekcija,visviena lusta jos.Kitim seimos nariam dar galvoju.As,tai noreciau kokios apyrankes auksines...

QUOTE(monikam @ 2007 12 05, 23:23)
mes su tokia masinyte vazinejam nuo metuku
, kai tik nupirkom iskart patiko, kiekviena diena su ja vazineja iki siol. jei kas planuojat tokia dovanot, tai tikrai gera dovana 

na vis tik mazoji jau gavo sia dovanele, kkaledu senis uzsuko anksciau

ir sakyciau tiko ir patiko

vairo sukinet dar nemoka, ale kur greicio pedalas tai jau zino

QUOTE(light blue @ 2007 12 06, 17:01)
Rūbelių nenoriu pirkti ir po egle dėti, pati maža esu nusivylusi, kai gavau dovanų ne žaislų, o mergaitišką diplomatą
. Ir kas tada mamai į galvą šovė per idėja
. Reiks paskambinti ir pasiklausi, ko ji taip sukvailiojusi buvo ir tokią dovaną užfundyjo 

as irgi esu nusivylusi ne karta tokiom dovanom, del to irgi zadu niekada po egle nedet jokiu drabuziu, batuku ir t.t. nebent pati paprasys