o aš galvoju mažajai nupirkti žaislų maudytis... mačiau MAXIMoj, ten toks rinkinys... žaislai, kurie klijuojami ant vonios ir, kaip supratau, kai ant jų paspaudi -> leidžia vandenį... kadangi mūsų angeliukas mėksta maudytos, tai manau jai ši dovanėlė tikrai patiks

[quote=laukine,2007 12 19, 11:49]
na vis tik mazoji jau gavo sia dovanele, kkaledu senis uzsuko anksciau
ir sakyciau tiko ir patiko
vairo sukinet dar nemoka, ale kur greicio pedalas tai jau zino

jetau kaip faina
kiek kainuoja tas grozis???
na vis tik mazoji jau gavo sia dovanele, kkaledu senis uzsuko anksciau

ir sakyciau tiko ir patiko

vairo sukinet dar nemoka, ale kur greicio pedalas tai jau zino

jetau kaip faina

Mūsų mažylė tai gaus laabai daug dovanėlių, jau ir nebėra vietos kur slapstyti
visokie geri dėdės ir tetos atneša dovanėlių ir liepia padėti kalėdų rytą po eglute
Matyt reikės po vieną daiktą kasdien padėti, nes bijau, kad nuo tokios gausybės galvelė susisuks
Gaus lėlę su puoduku sisojimui, žinduku ir buteliuku - labai graži
net tris ergoterapinius žaislus įvairaus sudėtingumo ir dydžio
dar gaus į žaislų maudynėms, dar kažkokį žaidimą su kiaušiniais
važimėlį lėlėytei vežioti
gavom plastilino
ir dar visokių smulkmenėlių

mažajai šaltanosį šuniuką, bet ne todėl, kad labai išreklamuotas, o todėl kad labai myli šuniukus, o didčkiui tai lego konstruktorius
Aš tai savo mažyliui dovanų nupirkau vaikišką dulkių siurblį
(nes negaliu atimt tikro) ir valgymui skirtus indus su mike pūkuotuku. Tėtis nupirko džipą su distanciniu valdymu, greičiausiai pats ir žais su juo.

QUOTE(mamiux @ 2007 12 12, 13:39)
zaislu ivairiausiu turim daug,o ypac pliusiniu
.Puse jos kambario prikrauta....dideliu ,mazu......Sioms Kaledoms pirksim supama arkliuka
,na nebent ji nores kriksto mama pirkti
,nes kazka minejo
.Bet siaip ar taip arkliukas bus
.Na ir siaip dar kas kris i akutes
,gal knygute kokia ,nes labai patinka ziurineti,taby jau nupirkom,gal dar kokia smulkesne dovanele
Matysim ka rasim
Geru jums mamytes

Geru jums mamytes

Na mazoji jau supasi ant arkliuko ir dar nupirkau didoka dzipa,bet paspiriama

Na nesulauke senis tos kaledu dienos

Kadangi jau sventes kaip ir praejo,bet visgi parasysiu,ka as padovanojau
na su vyru maziukei padovanojom kasos aparata,tai buvo labai patenkinta,o savo brangiausiajam chalata ir tapkes(kadangi per visas sventes sirgo
).Zodziu dovanos,pagal aplinkybes

o aš šiemet kalbinsiu artimuosius imtis dovanų keitimosi 
pabodo laužyti galvą, ką kam dovanoti. geriau viena dovana, bet gera, o ne 100 niekaliukų

pabodo laužyti galvą, ką kam dovanoti. geriau viena dovana, bet gera, o ne 100 niekaliukų

šiemet dovanosim visiems pižamas ir tapkutes šiltas.na taip nusprendėm, kad visiems bus dovanos iš "vienos temos".dovanas gaus seneliai, broliai, sesės, jų vaikai ir mano vaikai bei MB.
QUOTE(jolka1224 @ 2008 09 15, 21:34)
šiemet dovanosim visiems pižamas ir tapkutes šiltas.na taip nusprendėm, kad visiems bus dovanos iš "vienos temos".dovanas gaus seneliai, broliai, sesės, jų vaikai ir mano vaikai bei MB.
gera mintis...

Na jau tikrai metas galvoti ką padovanoti per Kalėdas..
oj daug išlaidaut teks šiais metais..
Na kadangi esu paauglė, tai pataupyt teko
Manau mamai dovanosiu kokį brangų, firminį šaliką ar skraistę, gražią apyrankę.
gal kokį pakvietimą į grožio saloną.. ;] Tėčiui dar gerai net nežinau.. gal marškinius gražius, ir tikrai žinau kad dovanosiu tokį suvenyrinį laivą, jie jam labai patinka ;} visada matau kaip žiūrinėja parduotuvėse
Broliui tai tikrai kanors iš Moto for you parduotuvės, kažką susijusio su motociklais, nes motomanų šeima pas mus
galvoju gal dar gražų laikrodį ar kokį "prikolą".
O ką savo draugui nupirkt net neįsivaizduoju
tikrai teks nemažai laiko sugaišt paieškoms..
Draugėms ir draugams dovanosiu mielas smulkmenas, bet tokias gal ir praktiškas. Kad nebūtų nenaudojmos ir pan.. Kad nebūtų taip kad padovanoji kokią žvakę, pastato į sekciją, kitais metais ateini ir viisdar stovi
Seneliams ir giminėms dovanosiu tikrai praktiškus dalykus, atsižvelgsiu į visų poreikius.

Manau mamai dovanosiu kokį brangų, firminį šaliką ar skraistę, gražią apyrankę.

O ką savo draugui nupirkt net neįsivaizduoju

Draugėms ir draugams dovanosiu mielas smulkmenas, bet tokias gal ir praktiškas. Kad nebūtų nenaudojmos ir pan.. Kad nebūtų taip kad padovanoji kokią žvakę, pastato į sekciją, kitais metais ateini ir viisdar stovi

Seneliams ir giminėms dovanosiu tikrai praktiškus dalykus, atsižvelgsiu į visų poreikius.