Mano kleckutis pradejo vaikscioti vieneriu,per savo gimtadieni
.

Maniskis pirmus tvirtesnius kelis zingsnius zenge budamas 10 men ir 9 dienu:) Iki to laiko kokia savaite tik drasinosi - zengdavo zingsni ar du ir iskart tupdavosi:) O pradejes zingsniuoti po poros savaiciu jau labai gerai ejo. Dabar jam metukai, tai laisvai begioja

mūsiškė visiškai pasileido eiti už niekur nesilaikydama savaitę iki pirmo gimtadienio, tai per savo pirmą gimtadienį vaikščiojo ir svečius pasitikinėjo

Musiskis pirmuosius zingsnius zenge budamas 8.5men
Po poros savaiciu jau normaliai varinejo,o dabar tai isvis nenulaikysi - ir begte,ir kitaip..Tik lauke labai pyksta,kad yra prirengtas ir su zieminukais sunku eiti,tai dazniausiai protestuoja - tovi vienoj vietoj ir ne zingsnio nezengia
Tai laukiam siltu oru

Mūsų kleckas gimė neišnešiotas,tačiau žingsniuoti pradėjo gana anksti-10mėn.13d. Ropojo,ropojo porą mėn.,mėgo lauke už rankų būti vedžiojamas.Po to "netyčia" svečiuose įkišom į vaikštynę pabandimui,ištraukėm,o jis -tep tep tep ir pas mane atėjo
Nuo tada vaikščiojo nepailsdamas...Įsivaizduokit(kas pažįsta Klaipėdą),jis 2,5metų jūros šventėj dalyvavo ir sugebėjo pareiti namo nuo Anikės aikštės iki Miško kvartalo.
Aišku ,siūlėm panešti,bet jis žingsniavo,tarsi prisuktas.

Musu mazylis pradejo vaikscioti 1 metu ir 1 menesio
. Ir labai tuo dziaugiuosi, nes pats jis tvirtesnis ir protingesnis
Vyresnelis pradejo vaikscioti neturedamas pilnai 11 men., tai buvo zymiai sunkiau.
Bet siaip pirmieji zingsneliai yra tikras stebuklas

Bet siaip pirmieji zingsneliai yra tikras stebuklas

Maniske pirmus zingsneliu pradejo 8.2men. tai nuo kazkur 6 men buvo vaikstynes visokios ir taip iprato buvo kaip voriukas pastatai prie sienos inai rankom i siena isikabina ir eina po truputi o poto po truputi ziurim jau uz sienos nebesilaiko ir pati eina,o dabar tai vaiksto ir vaiksto tik vat zieminiai batai jos nedziugina kaip ir kombinzonai ar siltesne striukyte tai mes irgi laukiam pavasario kada bus galima vaikscioti netaip silatai apsirengus
Mano kleckas vis dar tingi viens pats vaikscioti. Nors jam jau 1m ir 4men. Nezinau kaip priversti

Nu tikrai neversčiau vaiko vaikščioti.Kantrybės. Juk kiekvienas vaikutis turi sulaukti to momento, kai pats galės žengti savo pirmuosius žingsnius. Mano berniukai pradėjo vaikščioti nuo 10 mėnesiukų. Tai buvo jų laikas. Nereikia lygiuotis į kitus.
Maniškis pradėjo vaikščioti dešimties mėnesių. Jau po mėnesiuko bėgiojo.
Neseniai buvome pas ortopedą, tai gydytoja mane išbarė, kad taip anksti.
Sakė, oi kaip negerai. Tai likau nesusipratusi. Kiba reikėjo vaiką pririšti ir laikyti taip, kad tik nevaikščiotų.
Juk savarankiškai pradėjo, savo noru, pats.
Jau tie gydytojai

Neseniai buvome pas ortopedą, tai gydytoja mane išbarė, kad taip anksti.

Jau tie gydytojai