Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Maniskis pradejo topinti 1 metuku ir 1 menesio clap.gif
Atsakyti
mes pradejom vaikscioti 9men thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif pirmus zingsniukus pradejo zengti 9men, isikibusi eidavo jau nuo 9,5men, o pati,savarankiskai, tai tik 1,1men
Atsakyti
Mūsų dukriukas, pirmuosius savo žingsnelius pradėjo žengti 8 mėn ir 2 sav, 9 mėn jau normaliai vaikščiojo, o 10 mėn jau lakste kaip vėjas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sūnelis 10 mėn.

Dukrytė dar ropojimo stadijoje. Bet tiek sėdėti tiek ropoti ir stovėti pradėjo anksčiau nei broliukas tokio amžiaus- tai gal ir vaikščioti pradės už broliuką anksčiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Wytis pradejo vaikscioti nuo 10men.isikabines i baldus,db.jau eina sawarankiskai 4u.gif
Atsakyti
mano gražuolė pradėjo vaikšioti 1 m. 2 mėn., kažkaip galvojau, kada gi išaus ta diena, nes ir taip ilgai nevaikšiojo, bet kai pamačiau tuos mažus žingsnelius, tai net gera pasidarė...Jau savaitė kaip vaikštom:))))))
Atsakyti
Mano mergina įsikabinusi,prisilaikydama visus kampus apeidavo jau nuo 7 mėnesių,bet pasileido tik 11 mėnesių. Labai atsargi. 4u.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai pradėjo patys vaikčioti 10 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 02 14, 12:55)
mano gražuolė pradėjo vaikšioti 1 m. 2 mėn., kažkaip galvojau, kada gi išaus ta diena, nes ir taip ilgai nevaikšiojo, bet kai pamačiau tuos mažus žingsnelius, tai net gera pasidarė...Jau savaitė kaip vaikštom:))))))

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif ir dabar prasides didieji dziaugsmai:spinteliu kraustymas lotuliukas.gif bet visada patikimas budas-pagrazinti interjera:apraisioti saldytuva,spinteles,stalcius ir viska viska ka pasiekia.Nors yra dabar ir visokiu gudriu prietaiseliu(kurie mums laaaaaabai nepatiko, nes pirstukus priverdavo,tai ismeciau juos schmoll.gif )
Sekmingu zygiu-dziaugiames su jumis clap.gif
Atsakyti
Vyresnis pradejo eiti savarankiskai 1.2 metuku, mazesni 1.1 metuko 4u.gif
Atsakyti
Vyresnėlis be dešimt dienelių metukai.
O va mažėlis, tai devynių su puse mėnesio. smile.gif Bet iki šiol nesustoja, kaip užsuktas doh.gif .
Atsakyti