Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Maniskis irgi - ta diena, kai suejo 11 menesiu - perejo per kambari. Dabar jau, galima sakyti, nesustodamas varineja, timdar ne itin atsargus...

QUOTE(gvineja @ 2007 11 29, 13:00)
Maniškis pradėjo prieš mėnesį (11 mėn), bet dar ''zuikius gaudom'' doh.gif , ypač, kai po kojom nežiūrim .blink.gif  Kada jau atsiras tas atsargumo jausmas? g.gif

Atsakyti
10 menesiu ir 1 diena turejo Migle ,kaip zenge ìrmus zingsnius ir nuo tos dienos.... doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mazute pradejo vaikscioti 11 men ir 2 savaiciu wub.gif
Atsakyti
sveikutes.mano dickis pradejo begiot nuo 11 menesiu,taip atsistojo ir nuejo ir nuo to laiko mes be vezimo.o mazoji pradejo eiti kai jai buvo metukai,dabart irgi jau laksto ir galim i parduotuve nueit uz rankos paeme.
Atsakyti
Mes pasileisti pradejome nuo metu, bet dar nelabai tvirtai vaikstome nors greitai 1 metai ir du menesiai 4u.gif
Atsakyti
Manoji dukryte pradejo vaikscioti metuku, is pradziu po keleta zingsneliu, o po to jau isidrasindavo ir daugiau.
Atsakyti
Maniskis pirmus nedrasius zingsniukus tarp baldu padare 9men.o savarankiskai laisvai vaiksciojo budamas 10men.bet teko daug padirbeti,skatint kad atsumas didetu.Pamenu su vyru skaiciuodavom zingsniukus biggrin.gif kaip smagu kai padaro 5 veliau 10 ir taip kas dien vis po 1-2 zingsniukus vis daugiau daugiau,kol visai drasiai vienas pasileisdo ir nuejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 16 vasario 2008 - 22:35
Mūsų dukrytė pradėjo savarankiškai vikščioti vienerių metukų ir dviejų savaičių smile.gif .
Atsakyti
Kaip as jums pavydziu mamytes, kuriu vaikiukai jau vaiksto smile.gif . Mano suneliui jau metukai ir beveik 3 men , bet pats dar nenori eiti. Na nuo lovos kai paprasau tai ateina iki manes, ar siaip nuo vieno baldo iki kito, bet taip jau gal kokie du menesiai, o pats tai ir neatsistoja tik jei kur turi prisilaikyti schmoll.gif . Na zodziu dar vis vargstu nes labai nori kad uz rankytes vedzoiciau. Ir i manksteles pradejom eiti, bet jau jis toks uzsispyres jei ko nenori daryti tai labai sunkiai priversi, tai siaip ne taip masazus padarom ir tai su dizdiausiais piktumais doh.gif
Taigi laukiam tokios sventes kai musu angelelis pats prades eiti savarankiskai
4u.gif
Atsakyti
labutis.mano maziukas tai pradejo vaiksciot 11menesiu o dabar jau laksto taip kad vos pagaunu. smile.gif smile.gif
Atsakyti
o mano mazyle dar nevaisto. labai laukiam tos dienos, kai prades, dar tik stovi:)
Atsakyti
Mano mazute jau zenge 2 zingsnelius nesilaikydama thumbup.gif . lotuliukas.gif (1metai ir 2 men.)
Atsakyti