Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Sūnelis pradėjo vaikščiot lygiai metukų, tik bijodavo basas po žolę vaikščiot ax.gif tai truko dar mėnesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2008 07 14, 09:49)
Sūnelis pradėjo vaikščiot lygiai metukų, tik bijodavo basas po žolę vaikščiot ax.gif  tai truko dar mėnesį ax.gif

maniškis priešingai, per žolę ėjo, o ant asfalto nesistodavo basas lotuliukas.gif
Atsakyti
Musiskis pats vaikscioti pradejo pries gera menesi
Atsakyti
maniskis vienas pradejo eiti 11men
Atsakyti
musiskis 11,5 men jau ejo pats thumbup.gif
Atsakyti
Per pirmaji gimtadieni jau zenge kelis zingsnelius nesilaikydamas wub.gif
Atsakyti
mes pradejom 1metuku ir 3savaiciu blush2.gif
Atsakyti
Mano maziukas pradejo vaikscioti,10men ir 2sav mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmi zingsniai buvo 1 metu ir 2 men, taciau beveik visa men vaiksciodavo tik isikibus uz rankos, o pasileido 1 metu ir 3 men.
Atsakyti
Mes irgi jau koki menesi vaikstom isikibe uz ranku, bet nepaleidzia. Nors kaip tik siandien pati beveik kambari visa praejo, anksciau budavo tik nuo kokios kedes iki lovos ir pan. Ir lauke siandien tokia drasi buvo vis pabandydavo zingsniuoti kelis zingsnius ir be rankos thumbup.gif Jauciu greitai vaiksciosim pacios ax.gif
Papildyta:
Mums metai ir menuo 4u.gif
Atsakyti
Maniskis pirmus zingsnius zenge 9 men pabaigoje, o jau drasiau eme eiti 10 men, po poros savaiciu jau begiojo iskeles abi rankas wub.gif lotuliukas.gif buvo priprates, kad ji vedziotumem wub.gif
Mano drauges kleckas, savarankiskai pradejes vaikscioti, sau i ausi isikibdavo ir varydavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamos 4u.gif

O man jau neramu pasidarė, nes mūsų mažytei 1 m ir 2 mėn., o mes dar nevaikštom pačios. verysad.gif Tik einame į rankas įsikibę ir ropojame be galo daug. verysad.gif
Vyresnioji dukrytė vaikščioti pradėjo nuo 10 mėn. Ar gali būti taip skirtingai?
Grįš gydytoja iš atostogų, reikės eiti apžiūrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šauni mama: 19 liepos 2008 - 22:04