Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Mano dukryte žengė pirmuosius savo žingsnelius būdama 8,5 mėn, tai metų laiko būdama ji jau puikiai vaikščiojo. Kiekvienas vaikas yra individualus ir nėra nieko nuostabaus, kad vieni anksčiau, kiti vėliau pradeda vaikščioti 4u.gif
Atsakyti
Mano mazius padejo vaikscioti pries savaite, t.y. likus savaitei iki 1 gimtadienio thumbup.gif Kasdien vis didesni atstuma nueina, jau nebesustabdysi lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip pavydziu visoms mamytems kuriu vaikuciai jau eina rolleyes.gif mano mergytei jau 14 menesiu ir ji visai nenori pati eiti,dar vaikstyneje vargsta doh.gif bandau vedzioti,statau prie baldu kad pati bandytu eiti,bet kur tau pati krato galvyte ir sako ne ne ne schmoll.gif na bet uztai kalbet anksti pradejo,gal todel ir vaikscios veliau,matyt viskam savas laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 07 07, 13:15)
oi kaip pavydziu visoms mamytems kuriu vaikuciai jau eina rolleyes.gif mano mergytei jau 14 menesiu ir ji visai nenori pati eiti,dar vaikstyneje vargsta doh.gif bandau vedzioti,statau prie baldu kad pati bandytu eiti,bet kur tau pati krato galvyte ir sako ne ne ne schmoll.gif na bet uztai kalbet anksti pradejo,gal todel ir vaikscios veliau,matyt viskam savas laikas rolleyes.gif

Aš irgi pritariu, kad viskam savo laikas smile.gif
Mes pradėjom, tiksliau abu mūsų berniukai pradėjo vaikščioti 11,5 mėn, dabar esam 1metų ir 7 mėn, bet su kalba kažko prastai, tik kokį 10 žodžių pasakom, o visą kitą savo kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graimonda: 07 liepos 2008 - 13:06
Maniškis pirmuosius žingsnelius žengė 11 men, o 11,5 men jau drąsiai vaikščiojo wub.gif
Atsakyti
Mano didzioji pradejo vaiksciot 10 men.,o mazyle tik 1m. 9 d biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Manau ne taip svarbu kada pradeda vaikelis vaikščioti, o kaip vaikščiodamas moka
griūti ir ar moka saugotis kampų ir pan......Maniškė niekada neropojo, apie 11,5mėn. pradėjo vaikščiot, 13mėn. bėgioti. Gerai, kai vaikelis lėtas, o maniškė bėga iš džaugsmo užsimerkus, galvą atvertus ir nesvarbu , kad priešais spintos, kampai ir kiti skaudūs doh.gif daikčiukai.......Todėl vieni vaikai namie savarankiškai
gali vaikščioti, o judriuosius rekia labai saugot, kad "įsigazavę" neužsimuštų... biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis pradejo po truputi zingsniuoti nuo 9 menesiu smile.gif , siandien jam suejo metukai, jau vaiksto kaip turi but, na tik lauke su batukais dar sunkokai sekasi, daznai buna bum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatėlė su vaikais...: 08 liepos 2008 - 21:06
Mano abu vaikai neropojo. Sunus pradejo vaikscioti 10 menesiu. Dukra labai ydomiai vaziuodavo ant uzpakaliuko, o vaikscioti pradejo likus savaitei iki pirmo gimtadienio.
Atsakyti
Mano vaikinukas vaikscioti pradejo 11 men. ir 9 dienu thumbup.gif ir kalbet pradejo 1 m. 7 men. ir iskarto pilnais sakinukais rolleyes.gif
Atsakyti
mano pradedejo 1metuku 1men,
Atsakyti
Vyresnysis 9 mėn ir 2 savaičių, bet kokias tris deinas dar bijojo eiti, tai arba trepsėdamo kurį laiką vietoje, prieš žengdamas žingsnelį, arba ropom..., o mažėlis savo gimino dieną (1 metukų) ėjo ir nuėjo nesibaimindamas per visą kambarį. kažkaip keistai pasirodė. Nes kai pradėjo eiti, tai pėdino taip kaip būtų iki tol jau kurį laiką vaikščiojęs...
Atsakyti