Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

mano burbulas siandien pats niekur nesilaikydamas perejo kambari wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o maniskis pradejo po truputi eiti(atstumais nedideliais) 1mir2men.Dabar jam 1m3men vaiksto daug geriau,bet dar nebegioja....Nezinau,gal cia normalu...Jis labai atsarguolis pas mus ir uzkietejes ropliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DITTĖ @ 2008 07 01, 13:34)
mano burbulas siandien pats niekur nesilaikydamas perejo kambari wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikinu 4u.gif

Mano vaikis, vaikstinet laikydamasis uz baldu pradejo nuo 11 men panasiai, metuku jau keleta zingsniu zenge pats, o va - pries pora savaiciu pats pasileido, ir iki siol vaiksto sekmingai, be griuvimu lotuliukas.gif baisingas atsarguolis rolleyes.gif lakstyt dar nelaksto, bet viskas su laiku smile.gif
Atsakyti
Labaı ılga laıka nuo kokıu 9 menesıu buvo atsargus bandymaı zengtı kelıs zıngsnıus savarankıskaı, vıs ılgınant ır ılgınant atstuma, o ısıdrasınom tuoj po pırmojo gımtadıenıo.savarankiskai eiti pradejom nuo metuku, o metuku ır menesıo ne tık puıkıaı vaıkscıojom namıe, bet ır lauke, kartaıs net pabegam.
Atsakyti
o mes tai nuo 9man jau lakstem biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis nuo 11 mėn. bėgiojo įsikibęs į kieno nors pirštą doh.gif nuvarydavo nuo kojų visus, kurie tik kely pasitaikydavo lotuliukas.gif o vienas pradėjo vaikščioti truputį daugiau nei 1 m. 1 mėn.
Atsakyti
Pirmas zingsnelis pas mus buvo 10 men., jau 10,5 perejo savarankiskai per kambari, dabar jau lakstom be niekieno pagalbos, tik lauke per asfalta dar bandau vesti uz rankyte(kad nesusizalotu), bet jau baisiai nepatenkintas buna.Labai megstam laiptukus, uzlipti mokam, bet nulipti dar niekaip neiseina, griunam
Atsakyti
QUOTE(luisana @ 2008 07 02, 21:06)
o mes tai nuo 9man jau lakstem biggrin.gif

doh.gif doh.gif nu kam sitaip per visur meluoti? doh.gif
Atsakyti
paskaičius šitą temą, atrodo, kad skirta ji pasigirti, kuo anksčiau pradėjo vaikščioti, tuo geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 07 03, 13:02)
doh.gif  doh.gif nu kam sitaip per visur meluoti? doh.gif

o as tikiu, kadangi manasis pirma karta savarankiskai pradejo vaikscioti 8,5 menesio o nuo 9 jau ejo kuo puikiausiai biggrin.gif . Pasirodo ir tokiu stebuklu buna
Atsakyti
Nieko cia nuostabaus nera schmoll.gif ir mes 9 men jau vaiksciuojom aisku eidamas budavo ir nugrius bet tai normalu gi. Uztat mes dar nekalbam visai schmoll.gif o yra vaikai kurie anksti pradeda kalbeti ir t.t... thumbup.gif
Atsakyti
Pirmieji savarankiski zingsniai be pasilaikymu mergaites buvo 1metu ir 1savaites. 4u.gif
Atsakyti