Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Na mes vaikscioti pradejome budamos 10 men ir 12 dienu. Nors iki tol isgyvenome labai sunku laikotarpi. Nuo 5-o men pradzios neurologai mus gasdino vaiku cerebrinio paralyziaus diagnozemis. Istisus septynis menesiuspraverkiau, kad mano vaikas negales vaikscioti ir bus kitoks negu visi vaikai, o ji paememe ir desimties menesiu nuzingsniavo savarankiskai, nors iki to jau nuo 8,5 men. jau tipeno prisilaikydama baldu. Tai va kaip buna. "Suparalyzuotas" vaikas, o vaikscioti anksciau pradejo negu "sveikieji" bendraamziai. thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O mano ponulis vaiksto nuo 11 menesiu ir 2 savaiciu! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Taip laukiau laukiau kada prades vaiksciot ir pagaliau sulaukiau thumbup.gif , pradejom vaiksciot per Kucias, tikrai isinimtina diena bigsmile.gif mums metukai ir 13 dienu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 27 gruodžio 2007 - 18:38
Mano mažė pradėjo vaikščioti savarankiškai nuo 10 mėnesių ir 10 dienų wub.gif
Atsakyti
Visiskai savarankiskai pries menesi, t.y. metu ir menesiuko kazkur smile.gif
Atsakyti
mano varlius pirmus savarankiskus zingsnius zenge kai bandziau pamokyt eit prisilaikant, nes atsibodo vedziot visa diena ratais, 8,5 men. po savaites jau laisvai vaiksciojo. dar po savaites su basutem, kedais ismoko vaiksciot - tiesiog basam is pradziu geriau sekes. dabar tai laksto kai vejas biggrin.gif na, lakstyt pradejo mazdaug 9,5 men
Atsakyti
musu sunelis pirmus zingsniukus zenge be savaites metukai, bet nemokejo kristi, kaip malkute, nosim zemyn, netiesdavo rankyciu. Dabar jau beveik metai ir 2 men, bet vistiek griuvineja g.gif labai neatsargus. Tik parkrites pats neatsistoja bigsmile.gif
Atsakyti
Musu kavalierius nors ir anksti pats ismoke stoveti lovyteje (7men),pirmus zingsniukus zenge 11.5men 4u.gif
Atsakyti
Mano dukryte ant zemes vaiksciot pradejo 10 men 17 dienu,nors gera menesi jau vaiksciojo nesilaikydama,bet tik ANT lovos blink.gif Krist minksciau buvo matyt biggrin.gif
Atsakyti
mano pupa pirmus savarankiskus zingsniukus zenge sukakus be savaites metukams. Zinoma,griuvimu buvo, bet apsiejom be dideliu guzu. Tai darydavo "profiskai" lotuliukas.gif
Atsakyti
mano auksele pradejo vaiksciuoti 10 menesiu ir 19 dienu bigsmile.gif dabar tai jua laksto, tik spek gaudyti ax.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji gurus porą mėnesių iki metukų "vaikščiojo" su baldų, sienų ir suaugusiųjų rankų pagalba, o atšventusi gimtadienį pasileido - ir nuėjo smile.gif tvirtai ir be griuvimų lotuliukas.gif
Atsakyti