Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Maniškė pirmuosius žingsnelius nuo ištiestų rankų iki kitų ištiestų rankų žengė nepilnai 9 mėn. Dabar mums 14 mėn., tai sunku pagauti smile.gif
Atsakyti
mes zingsniuoti pradejome nuo metuku, bet nuo 10-ties menesiu puikiai vaiksciojo isikibus...manau labiau pati bijojau paleist, kad kur neuzsigautu i koki kampa blush2.gif
Atsakyti
Normaliai pradejo vaiksciot 14 men,dabar jau laksto-nepagausi smile.gif Taip kad nepergyvenkit,mamytes,kuriu metinukai dar nevaiksto.
Atsakyti
Mes pirmus zingsnelius kelis zengem be 2 dienu 11 menesiuku buvo, bet tuo mamyte paziugino vaikas ir viskas, dabar visai viens nevaiksto, isikibes visur apeina, sienas visas nuramste, bet pasileisti labai jau retai kai pamirsta, na nieko igaus drasos ir prades, juk visi pradeda 4u.gif
Atsakyti
pirmuosius savarankiškus žingsnius dukrytė žengė atšventus pirmąjį gimtadienį, o dabar jau pati apeina visus kambarius ir beveik neropoja smile.gif
Atsakyti
Mums rytoj 1 metukai biggrin.gif !
Pats žingsniuoja nuo 11 mėnesių smile.gif namuose kaškoks košmaras doh.gif uraganas atrodo praužia kas pusvalandį, o aš einu ir tvarkau, tvarkau, tvarkau.......iš paskos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijanka @ 2007 12 30, 14:08)
Normaliai pradejo vaiksciot 14 men,dabar jau laksto-nepagausi smile.gif Taip kad nepergyvenkit,mamytes,kuriu metinukai dar nevaiksto.

maniškiui jau beveik 1m ir mėnuo o dar nevaikšto,užknisa aplinkiniai,žiuri išpūtę akis kaip į nenormalų,o man tai čia visai normalu, svarbu sveikas,žvalus,daug ropoja, vos pagaunu,vaikšto įsikibęs į baldus,eina kai vedi,o ateis laikas ir pats pradės vaikščiot tongue.gif nepergyvenu visai 4u.gif
Atsakyti
mums jau 1metukai ir menesiukas. Pats dar nevaisto tik labai nori kad uz rankyciu vedziociaui. o gal yra kokie pratimukai, kad pats greiciau pradetu vaiscioti, gal kas zinote, pasidalinkite patarimais smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė pradėjo vaikščioti pati 11mėn. ir 1 savaitės.
Per gimimo dieną savo jau vaikštinėjo stipriai biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrytė pradėjo vaikščioti per savo pirmąjį gimtadienį wub.gif
o vaikinukas-tinginiukas biggrin.gif tik 1metukų ir 6 savaičių ax.gif
Atsakyti
mano mažoji pradejo vaikščiot 1,4men.labai laukėm ir per kaledas padarė dovanėlę lotuliukas.gif jos žemas raumenų tonusas todel nusivėlino. verysad.gif bet mankštas lankėm todel manau į naudą,
Atsakyti
MANISKE 9 MEN JAU TVIRTAI ZINKSNIAVO.
Atsakyti