Sveikos, visko neperskaiciau

bet noriu parasyti ir as salotas labai skanias, betn jau kas valge tam patiko. Jinai sluoksniais darosi tai rasau nuo apatinio sluoksnio
1 sluoksnis sprotai arba tunas (ji graziai isdelioti leksteje)
2 sluoksnis marinuoti svogunai (svogunus marinuoju taip: supjaustau kubeliais arba griezineliais uzpilu verdanciu vandeniu ir tada truputi druskos truputi acto ir cukraus)
3 sluoksnis Helmans majonezo (arba kitoks riebus majonezas, bet man skaniausia su situom - o taip ir recepte buvo rasyta)
4 sluoksnis virtos morkos (pjaustomos kubeliais)
5 sluoksnis kepta duona (supjaustyta kubeliais)
6 sluoksnis kiausinis (supjaustytas kubelias)
7 sluoksnis graikiski riesutai (suskaldyti, bet nelabai smulkiai)
8 sluoksnis obuolys (supjaustytas kubeliais)
9 sluoksnis fermentinis suris su majonezu (suris sutarkuojamas burokine tarka ir sumaisomas su majonezu)
Skanaus