QUOTE(Karina123 @ 2008 06 03, 14:02)
Labukas, mums irgi paskyrė pagalvė, bet aš net nedėsiu vaikui, nes mano manymu čia viskas gerai. Pagalvokit ar girdėjot kad anksčiau kas nors tas pagalvės nešiojo?ne, ir užaugom visi sveiki su sveikais sąnareis
Na, jau jus mamytes ir juokdares

. Nesiojo ir senais laikais. Tik ne pagalves buvo, o kazkokios kitokios (daug baisiau atrodancios) konstrukcijos

. O jei pradejus vaikscioti paaiskes, kad jusu vaikeliui tos guzduobes nesusiformavo kaip reikia ir prades slubuoti ar dar baisiau - isnirs klubiukai ir tada metini vaika reiks laikyti gipse? Ka tada? Plaukus nuo galvos rausites

? Nepagalvojat apie netolima ateiti ir apie vaiko zalojima tada? Klausiau vien apylinkes gyd. apie tokius atvejus, sake pernai turejo dvi vaiksciot pradejusias mergaites sugipsuotas. Kai galetu begioti , o turi guleti

. Atnesiojom mes "ciesnai" tiek kiek reikejo, be jokiu net simuliaciju

. Ne pacioms cia aiskintis ar yra ta displazija vaikams ar ne. Man irgi skaudancia sirdim ziurint is pradziu atrode: na is kur gi cia ta displazija? - kojytes lyg ir normaliai atsiveda i salis ir lyg ir rauksles vietoj. Bet gal echo ir rentgenas geriau "mato" uz musu, mylinciu ir gailinciu mamyciu akis? Taigi, patarciau nejuokauti vaiko sveikata

.