Įkraunama...
Įkraunama...

Klubo sąnariukai

QUOTE(Karina123 @ 2008 06 03, 15:02)
Labukas, mums irgi paskyrė pagalvė, bet aš net nedėsiu vaikui, nes mano manymu čia viskas gerai. Pagalvokit ar girdėjot kad anksčiau kas nors tas pagalvės nešiojo?ne, ir užaugom visi sveiki su sveikais sąnareis

Tikrai negerai mastai- jei nepasitiki konsultavusiu gydytoju, tai galinciu pakonsultuoti pilna. Eik pas kita- gal tikrai jam pasirodys, kad nereikia ir tada galesi ramia sirdim nedeti. Tikriausiai mama ar mociute tave taip pakonsultavo. Mane irgi taip konsultavo- sake, niekas nieko netirdavo ir nieko nesioti nereikedavo ir visi sveiki ir gyvi. Bet vis tik anais laikais kitaip buvo- ir prabanguji ziguli turejo tik kolukio pirmininkas.
Mes va atnesiojom tris menesius ir jau taip tikejausi, kad baigsim mes ta "kancia", pasimankstinsim ir sese pasivysim, nes ta jau vartosi ir sliauzti bando is visu jegu. Bet sake, kad dar menesi reikia panesiot. Nenoriu bedu savo vaikui- tikiuosi ji gimdys vaikucius ir del mano nenoro ja pazaboti, jai neisnirs sanariai. Tikiuosi, kad nevaikcios kaip zasele krypuodama ir gales aveti aukstakulnius batelius, o ne nesioti ortopedini pada batuose del vienos trumpesnes kojos 4u.gif
Nepasitikek vienu gydytoju, bet ir nepriimk sprendimo uz vaika. Ko gero jis ateity tau padekos, kad budamas kudikiu nesiojo pagalvele ir dabar yra sveikas kaip ridikas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 06 03, 14:02)
Labukas, mums irgi paskyrė pagalvė, bet aš net nedėsiu vaikui, nes mano manymu čia viskas gerai. Pagalvokit ar girdėjot kad anksčiau kas nors tas pagalvės nešiojo?ne, ir užaugom visi sveiki su sveikais sąnareis

Na nereikia sakyti, kad visi sveiki... As pati klausiau gydytoju ar seniau istiesu nereikejo masazu, mankstu ar pagalveliu, reikejo, bet taip gerai neistirdavo kaip dabar, juk tikrina echoskopijos budu.
Atsakyti
Sveikos, mes jau siandien buvom pas gydytoja pakartotinai pasitikrint, ir aciu dievui viskas ok. Vienas daktaras pagalvele paskyre nesiot 3 men visa para, kitas sake kad uztektu tik nakciai (kampai buvo 25ir26 laipsniai). Tai mes koki menesini nesiojome istisai, dar menesi nakciai, po to visai nesidejome. Nesididziuoju tuo kad nedejau, visa laika buvo neramu ar teisingai darau, ir tikrai nenorius pasakyt kitom mamom kad pagalveliu nedetu. Na pas mus ir nukrypimas buvo labai mazas smile.gif . Sekmes visom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobute:) @ 2008 06 04, 21:06)
Sveikos, mes jau siandien buvom pas gydytoja pakartotinai pasitikrint, ir aciu dievui viskas ok. Vienas daktaras pagalvele paskyre nesiot 3 men visa para, kitas sake kad uztektu tik nakciai (kampai buvo 25ir26 laipsniai). Tai mes koki menesini nesiojome istisai, dar menesi nakciai, po to visai nesidejome. Nesididziuoju tuo kad nedejau, visa laika buvo neramu ar teisingai darau, ir tikrai nenorius pasakyt kitom mamom kad pagalveliu nedetu. Na pas mus ir nukrypimas buvo labai mazas smile.gif . Sekmes visom smile.gif

Smagios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Nesąmonė kas sako, kad anksčiau nereikėjo. Vat kai mes nešiojome tai kažkaip iš kalbos išėjo, kad prieš 14-ka metų mano bendradarbės dukrelei įtarė displaziją. Tai mėnesį su geležiniu įtvaru buvo diną naktį ir net maudantis neleido nusiimti, o po to mam pati siuvosi kažką panašaus į Freiką ir nešiojo iki metų. Dabar panelė nešleiva ir sveika. Tad manau ir nereikia perdaug juokauti.
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 06 03, 14:02)

Deja, ne visi užaugom su tais sveikais sąnariais. Man 30 metų-rado įgimtą klubo sąnario displaziją-jau prasidėjo artritas verysad.gif , ir turbūt suprantat kas manęs laukia?-klubo sąnario keitimo operacija. Taip kad, mielos mamytės, nejuokaukit. Aš savo vaikui freiko pagalvėlę dėčiau esant nors mažiausiam įtarimui. Jau geriau pažiūrėti, kaip jūsų vaikas "kankinasi" tuos keletą mėnesių su ta pagalvėle, negu paskui žiūrėti, kaip jis iš tiesų kankinasi. Sėkmės
Atsakyti
bet oas mus ir raukšlės simetriškos, ir koju ilgis vienuodas, o nustatė IIa tipa, gal žinot ka te tipai reškia?
Atsakyti
o mes atnesiojome fp 3 men, 1 men. dejau nakciai, dabar nededu, nes man ji su fp nakti pradejo vartytis ant pilvuko ir persiversdama istrikdavo kojyte lovyteje, taip atsikeldavo, issibudindavo, tai pradejau nedeti nakciai
po 1.5 men. pradejo stotis, bet as uzsispyriau ir neleidau, norejau kad ismoktu pirma sliauzioti - ir ismokom thumbup.gif
kiti pastebejo (as niekam nesakiau), kad ji gal tvirtai stojasi ir viena rankyte isikibusi pastovi, pradejo mane kaltinti kokia as bjauri vaiko atzvilgiu,kad neleidziu jai stoveti blink.gif
niekaip neirodziau visiems, kad jai negalima... doh.gif kad dar peranksti
nulekiau pas ortopeda, tai jis kategoriskai man uzdraude statyti dar 1 men., po to pasidaryti nuotrauka ir tada nuspres leis jai eiti ar ne, o jeigu bus blogi rezultatai - mama kalta
susigincijau su ortopedu, kad poliklinika neskyre elektroforezes su kalcio chloridu - vel as kalta, pasirodo tai atgyvena ir sios proceduros senai nebeatliekamos, irodyta, kad jos naudos mazai duoda
o as dar jam norejau del rentgeno pasakyti, kad cia mergaite ir 4 karta sviesit apatine kuno dali (tai liecia ir berniukus) - bet pagalvojau susipyksim juodai bash.gif

rezultatas - neleidziu jai stotis schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
mes irgi jungiames i jusu bureli, siandien uzdejo pavliko dirzelius, tai cype vaikas iki pamelynavimo kol uzmigo, as aisku verkiau su juo kartu blush2.gif na bet kaip nors isgyvensime, ne tokiu problemu dar buna....
aisku blogiausia, kad sestadieni vaziuojame atostogu i lietuva pirma karta pasirodyti seneliams ir visai giminei......tai jau bandau susitaikyti su reakcija
gal kuri mamyte zinote koki gydytoja kuris deda tuos dirzelius o ne balnus, nes mums liepe eiti kas dvi savaites kad patikrintu tuos dirzelius, o ziuriu lt daugiausia deda pagalveles, tai bijau, kad bet koks gydytojas dar pats nemokes normsaliai uzdeti, tai daugiau bedos turesime....
stiprybes visoms mamytems, nes tik kai pats patiri savo kailiu tai supranti ka tai reiskia drinks_cheers.gif
Atsakyti
mums, gimtineje, pradzioje israse pavliko dirzus, bet man paciai su jais tvarkytis nesiseke, tai perdaug suverziu pilvuka, tai atlaisvimu ir tada nera atvedimo, man nepatiko jie, tai nuejau pas kita ortopeda - jis be jokiu problemu israse nemokama fp, net neklause kodel as noriu pasikeisti
o su fp ant galo, po 3 men kai dedavau tik nakciai, ji ismoko ir vartytis, bet jau buvo pakankamai stipri apsversti lotuliukas.gif

na, kad negadinti sau keliones ir nuotaikos, nedek tu dirzu, juk leliukas bus visu giminaiciu demesio centre blush2.gif
nes jei butum nuejus pas gydytoja po keliones i Lietuva, jis butu tada skyres dirzelius veliau

kai mums paskyre, uz keletos dienu turejome suplanuota fotosesija, tai as tik po jos surisau savo mazyle

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 06 10, 16:58)

na, kad negadinti sau keliones ir  nuotaikos,  nedek tu dirzu, juk leliukas bus visu giminaiciu demesio centre  blush2.gif
nes jei butum nuejus pas gydytoja po keliones i Lietuva, jis butu tada skyres dirzelius veliau

tai kads musu tos atostogos bus du menesius verysad.gif tai negaliu atideti tu dirzeliu dejima tiek laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svirginija @ 2008 06 11, 22:46)
tai kads musu tos atostogos bus du menesius  verysad.gif  tai negaliu atideti tu dirzeliu dejima tiek laiko  verysad.gif

cia jau tu teisi blush2.gif
Atsakyti