QUOTE(Karina123 @ 2008 06 03, 15:02)
Labukas, mums irgi paskyrė pagalvė, bet aš net nedėsiu vaikui, nes mano manymu čia viskas gerai. Pagalvokit ar girdėjot kad anksčiau kas nors tas pagalvės nešiojo?ne, ir užaugom visi sveiki su sveikais sąnareis
Tikrai negerai mastai- jei nepasitiki konsultavusiu gydytoju, tai galinciu pakonsultuoti pilna. Eik pas kita- gal tikrai jam pasirodys, kad nereikia ir tada galesi ramia sirdim nedeti. Tikriausiai mama ar mociute tave taip pakonsultavo. Mane irgi taip konsultavo- sake, niekas nieko netirdavo ir nieko nesioti nereikedavo ir visi sveiki ir gyvi. Bet vis tik anais laikais kitaip buvo- ir prabanguji ziguli turejo tik kolukio pirmininkas.
Mes va atnesiojom tris menesius ir jau taip tikejausi, kad baigsim mes ta "kancia", pasimankstinsim ir sese pasivysim, nes ta jau vartosi ir sliauzti bando is visu jegu. Bet sake, kad dar menesi reikia panesiot. Nenoriu bedu savo vaikui- tikiuosi ji gimdys vaikucius ir del mano nenoro ja pazaboti, jai neisnirs sanariai. Tikiuosi, kad nevaikcios kaip zasele krypuodama ir gales aveti aukstakulnius batelius, o ne nesioti ortopedini pada batuose del vienos trumpesnes kojos

Nepasitikek vienu gydytoju, bet ir nepriimk sprendimo uz vaika. Ko gero jis ateity tau padekos, kad budamas kudikiu nesiojo pagalvele ir dabar yra sveikas kaip ridikas