Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 10:07)
Juk dar tik konkurso pradžia

kalbu apie sia diena... tikiuosi, kad atsiras graziu nuotrauku (graziu turiu galvoje su ideja! smile.gif )
tikiu, kad dar mano megstamiausios nuotraukos keisis, kaip jau ne karta pasikeite nuo konkurso pradzios cool.gif
Atsakyti
aš tikiuos pamatyt gerų kadrų iš asmeninių albumų.. manau tikrai turim mamyčių, sesučių, kurios atrodo stilingai visada smile.gif ir tie kadrai užfiksuoti be jokių spec paruošimų, prožektorių ir daiktų primėtimų aplink.. smile.gif
Nors nesiginčiju, paruoštos foto labai geros.. bet taip ir turi būti. Jos turbūt buvo atrinktos iš ne vieno ir ne dviejų kadrų .. Šiame konkurse norisi natūralumo smile.gif
Atsakyti
O mano galva, konkursinę nuotrauką reikia ruošti specialiai unsure.gif . O albuminės turėtų ir likti šeimos albumui g.gif . Pažįstu daug žmonių, kuriems svetimos albuminės nuotraukos- neįdomios smile.gif . Na nebent tikrai atkapstai labai tinkamą ir kokybišką thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 01:07)
nu ir ko tik moterys dėl proso nepadarys hihihi.gif

A. Belieka tik įsivaizduot, kas čia dėtųsi, dėl skalbimo mašinos...

Nors. Gražu. Tik, po juodai baltų fotografijų, nelabai žiūrisi tos spalvotos. Kažkokios blyškios, kad ir spalvotos.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 11 30, 11:25)
Tik, po juodai baltų fotografijų, nelabai žiūrisi tos spalvotos. Kažkokios blyškios, kad ir spalvotos.

va būtent- kokybė. Juk mergina su apatinuku, kita liūdinti po neįvykusio pasimatimo- ryškios ir spalvotos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 11 30, 11:25)
A. Belieka tik įsivaizduot, kas čia dėtųsi, dėl skalbimo mašinos...

Nors. Gražu. Tik, po juodai baltų fotografijų, nelabai žiūrisi tos spalvotos. Kažkokios blyškios, kad ir spalvotos.

Juodai balta nuotrauka nėra pati savaime graži dėl to kad ji j/b smile.gif tiek spalvota, tiek j/b fotografija yra savaip žavi, svarbu mokėti tuo naudotis ir turėti kažkokią mintį wink.gif

Sutiksiu su Elina, kad konkursinės nuotraukos, turi būti ruošiamos specialiai (arba bent jau atrenkamos, kur buvo kažkada darytos su ta pačia mintimi), tai yra konkursas visgi. Tą pasakyčiau apie bet kurį buvusį konkursą..

O prizas visiškai nesvarbu, bent jau man smile.gif man tiesiog smagu fotografuoti ir bandyti įgyvendinti savo idėjas, o čia dar ir temą gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
kur galima paziuret visas nuotraukeles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daikirya @ 2007 11 30, 11:37)
kur galima paziuret visas nuotraukeles? ax.gif

Puslapio dešinėje viršuje prie Favorites - Fotokonkursai
Atsakyti
o aš visgi nesutinku smile.gif Viskas priklauso nuo konkurso pavadinimo.. pvz .. koks ,,Mano mylimiausias žmogutis" ar ,,Aš - tokia" ( su fantazija pas mane kūdokai) .. va tokiems konkursams kodėl gi nepasiruošus smile.gif .. bet jei konkursas ,, mano laimingiausia diena" ar ,,Linksma vasarą keliauti" ar va kaip šitas ,,Kasdien atrodykite puikiai" Čia aš noriu natūralumo.. Va jei konkursas būtų ,,Ar aš neatrodau puikiai, a? " - tada man tiktų visos smile.gif
Atsakyti
O jei mergina ejo pas fotografa isiamzinti savo stiliu, cia jau nenaturalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 11:27)
va būtent- kokybė. Juk mergina su apatinuku, kita liūdinti po neįvykusio pasimatimo- ryškios ir spalvotos thumbup.gif

Aš apie kokybę, turbūt tiek pat, kiek apie kvantinę fiziką. Na. Pavadinimą girdėjusi. Mano akiai gražu, arba negražu. Tos dvi, kur su rudom spalvom, pasimatymas, ir apatinukas, jos neperkrautos spalvų. Tokia, tarkim ir žurnalo puslapyje žiūrėtųsi. Juodai baltos. Na, tiesiog kontrastas geras. Limpa akis. Kas čia dar? Jojikė. Nu graži. man graži. Gal irgi todėl, kad nėra spalvų ir atspalvėlių jūros.

Apie nuotraukas kalbėdama, jaučiuosi, kaip bandydama prancūziškai rusui paaiškinti, kurioj vietoj Paryžiuj reikia pasukti, kad nuvažiuotum į Ispaniją.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 10:24)
O mano galva, konkursinę nuotrauką reikia ruošti specialiai unsure.gif .

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 10:31)
Sutiksiu su Elina, kad konkursinės nuotraukos, turi būti ruošiamos specialiai (arba bent jau atrenkamos, kur buvo kažkada darytos su ta pačia mintimi), tai yra konkursas visgi. Tą pasakyčiau apie bet kurį buvusį konkursą..

o as tik is dalies sutinku... kai kuriose konkurso temose galima ruostis specialiai, bet pvz. konkursui su vaikais jau tai negalioja...
Atsakyti