Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

Siandien testavau "Insolence" ir "My Insolence".Guerlain si karta nustebino geliskai uoginiais kvapais.Abu labai panasus,tik "Insolence"ryskesnis.Pradzioj pasijaute geles,lyg roze su dar kazkokiom,po to pradejau jausti braskes,avietes ar kazka panasaus.O "My Insolence "iskarto uogas pajauciau,bet labai greitai dingo kvapas,nebejauciau nieko jau po pusvalandzio.Siuos kvepalus priskirciau gaiviems,vasariskiems kvapams.
Atsakyti
Na va, gavau savo Jardins de Bagatelle. Cinamoninio pyrago juose neužuodžiu, bet kvapas patiko, nors toks gan paprastas, ne toks sudėtingas kaip didžiuma guerlain'ų. Jaučiu gėles, ir kažkokį prieskoninį saldumyną, vėliau net kažkoks marinato prieskonis išlenda...hihihi.gif Bet man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2007 12 22, 16:43)
nors toks gan paprastas, ne toks sudėtingas kaip didžiuma guerlain'ų. Jaučiu gėles, ir kažkokį prieskoninį saldumyną, vėliau net kažkoks marinato prieskonis išlenda...hihihi.gif Bet man patinka.

Sveikinu ir baltai pavydžiu biggrin.gif

Atsakyti
Atrodo, pagaliau radau savo kvapa - Guerlain Insolence first.gif ok.gif Eisiu ieskoti kvapo nr. 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 14, 12:23)
Maskva ryškesnė, agresyvesnė gal net šiltai sodresnė, o L'Heure Bleue tokia trapi ir subtili. Man jos visai nepanašios į giminaites, nors visaip būna su tais giminėm, pas kitus ir negrų pasitaiko biggrin.gif

Jantra, papasakok kaip susipažinai su L'Heure Bleue? 4u.gif Ar testavai juos Vilniuje, ar kur nors kitur, o gal turėjus esi? mirksiukas.gif
QUOTE(mercedes @ 2007 12 16, 21:20)
Atejau paverkti del savo pazinties su "Shalimar". Purksdavau parduotuveje ant popieriuko ir kvapas atrode visai priimtinas. Nusipirkau,pasipurskau ir  verysad.gif Vanile,dusinanti,sunki...Jie man tarsi meno kurinys-grazus,brangus,kuri malonu tureti,bet ne naudoti.Niekada neuzaugsiu iki sito kvapo.....

QUOTE(biologė @ 2007 12 17, 07:47)
drinks_cheers.gif  Dėl Samsaros tiesiog svaigstu, o va Shalimar - geri kvepalai, nenuneigsi, visko ten juose užuodžiu... bet ne man. Gavus dovanų turbūt sunaudočiau, bet pati nepirkčiau. Turbūt čia ne "užaugimo" reikalas. Aišku, Guerlainas retai kada tinka ir patinka jaunutėms panelėms, bet šį kartą turbūt tiesiog skonio klausimas. Būtų neįtikėtina, jei VISI Guerlaino kvepalai, tokie skirtingi, tam pačiam žmogui patiktų g.gif

mercedes, gaila žinoma, kad kvapas neprilipo, verysad.gif bet sutinku su biologe drinks_cheers.gif tikrai matyt būtų neįmanoma, kad visi Guerlain kvapai tiktų. 4u.gif Aš va, priešingai nei biologė, šiandien greičiau matyt susidraugaučiau su Shalimar, nei su Samsara, ax.gif bet ką gali žinot, gal vieną dieną viskas apsivers priešingai, todėl niekada nesakau niekada. smile.gif
Papildyta:

QUOTE(foje @ 2007 12 19, 22:35)
Siandien testavau "Insolence" ir "My Insolence".Guerlain si karta nustebino geliskai uoginiais kvapais.Abu labai panasus,tik "Insolence"ryskesnis.Pradzioj pasijaute geles,lyg roze su dar kazkokiom,po to pradejau jausti braskes,avietes ar kazka panasaus.O "My Insolence "iskarto uogas pajauciau,bet labai greitai dingo kvapas,nebejauciau nieko jau po pusvalandzio.Siuos kvepalus priskirciau gaiviems,vasariskiems kvapams.

Ačiū už palyginimą. 4u.gif Susidariau įspūdį, kad My Insolence rekomenduotinas toms, kurioms Insolence kvapas iš esmės patiko, bet gasdina jo intensyvumas. Kitaip tariant My Insolence - pirmai pradžiai. tongue.gif Norėtųsi kad ir LT greičiau jie atsirastų, bet matyt dar teks palūkėti. unsure.gif
QUOTE(Endendu @ 2007 12 22, 15:43)
Na va, gavau savo Jardins de Bagatelle. Cinamoninio pyrago juose neužuodžiu, bet kvapas patiko, nors toks gan paprastas, ne toks sudėtingas kaip didžiuma guerlain'ų. Jaučiu gėles, ir kažkokį prieskoninį saldumyną, vėliau net kažkoks marinato prieskonis išlenda...hihihi.gif Bet man patinka.

Oi kaip tau smagu, sveikinu. wub.gif O kuris variantas pas tave? EDT ar EDP? ax.gif
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 01, 21:50)
Atrodo, pagaliau radau savo kvapa - Guerlain Insolence first.gif

Sekasi gi žmonėms. cool.gif Savas kvapas ir dar iš Guerlain. rolleyes.gif Kad man taip... blush2.gif
Atsakyti
Laukiu L'Instant ax.gif Bet cia prisiskaiciau tiek baisybiu doh.gif
Eileje laukia Samsara arba Shalimar (ziuresim, kurie prie ziemisku nuotaiku labiau lips). O CHAMPS ELYSEES nesupratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 07, 23:41)
Jantra, papasakok kaip susipažinai su L'Heure Bleue? 4u.gif Ar testavai juos Vilniuje, ar kur nors kitur, o gal turėjus esi? mirksiukas.gif 

L'Heure Bleue turi mano kolegė, tai mes visos panos juos jau išmėginom po kelis kartus ir turim savas nuomones biggrin.gif Man jie labai patinka, bet neskamba jie ant manęs nors tu ką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 07, 21:53)
Laukiu L'Instant ax.gif  Bet cia prisiskaiciau tiek baisybiu  doh.gif
Eileje laukia Samsara arba Shalimar (ziuresim, kurie prie ziemisku nuotaiku labiau lips). O CHAMPS ELYSEES nesupratau  rolleyes.gif

Kurių L'Instant lauki, EDT, EDP ar Magic? mirksiukas.gif Aš tai gavau kelis ml EDP pilstuko į atomaiserį tai dabar šildausi pakaitom su Terracotta. rolleyes.gif Priėjau išvadą kad L'Instant EDP gali patikti Lancome Hypnose gerbėjoms - turi šie kvapai kažką bendro.
O kodėl sakai kad nesupratai Champs Elysees? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jantra @ 2008 01 07, 21:58)
L'Heure Bleue turi mano kolegė, tai mes visos panos juos jau išmėginom po kelis kartus ir turim savas nuomones biggrin.gif  Man jie labai patinka, bet neskamba jie ant manęs nors tu ką verysad.gif

Aaa... viskas aišku. biggrin.gif Mat užmečiau akį į tavo gyvenamąją vietovę. ax.gif Ir man jie labai malonūs. smile.gif
Tau nepatinka tik kaip jie ant tavęs kvepia? O ant lapelio bandei, patiko? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 07 sausio 2008 - 22:12
Merginos, būtų įdomu išgirsti jūsų atsiliepimus apie šiuos kvapus, jei kuri nors iš jų esat ką nors turėjusi. 4u.gif

2003 m. Guerlain išleido "With Love" jie limituoto leidimo, bet jau nebegaminami, prekyboje atrodo dar pasitaiko. Gėlių-medienos-muskuso kvapas, sudėtis: mandarinas, citrina, lelija, frezija, muskusas, kedras, sandalmedis.
user posted image

2004 m. išleistas "Precious heart", taip pat gėlių-vaisių aromatas, limituotas, tebegaminamas. Sudėtis: kardamonas, abrikosas, mandarinas, frezija, magnolija, jazminas, tuberoza, osmanthus, kedras, muskusas.
user posted image

"Love is all" 2005 m. limituota versija, gėlių-vaisių kvapas. Šiuo metu kaip supratau dar gaminama. ax.gif
Sudėtyje: mandarinas, pasiflora, rožinis pipiras, apelsino žiedai, mimoza, irisas, ambra, kedras, sandalmedis.
user posted image

2006 m. šią seriją papildė "Colours of Love", taip pat limituoto leidimo, gaminama. Gėlių-vaisių šeima, sudėtis: greipfrutas, kivi, pasiflora, našlaitė, rožiniai pipirai, rožė, mimoza, kasija, irisas, abrikosas, muskusas, ambrette.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 00:31)
Merginos, būtų įdomu išgirsti jūsų atsiliepimus apie šiuos kvapus, jei kuri nors iš jų esat ką nors turėjusi. 4u.gif

2003 m. Guerlain išleido "With Love" jie limituoto leidimo, bet jau nebegaminami, prekyboje atrodo dar pasitaiko. Gėlių-medienos-muskuso kvapas, sudėtis: mandarinas, citrina, lelija, frezija, muskusas, kedras, sandalmedis.
user posted image
2004 m. išleistas "Precious heart", taip pat gėlių-vaisių aromatas, limituotas, tebegaminamas. Sudėtis: kardamonas, abrikosas, mandarinas, frezija, magnolija, jazminas, tuberoza, osmanthus, kedras, muskusas.
user posted image
"Love is all" 2005 m. limituota versija, gėlių-vaisių kvapas. Šiuo metu kaip supratau dar gaminama. ax.gif
Sudėtyje: mandarinas, pasiflora, rožinis pipiras, apelsino žiedai, mimoza, irisas, ambra, kedras, sandalmedis.
user posted image
2006 m. šią seriją papildė "Colours of Love", taip pat limituoto leidimo, gaminama. Gėlių-vaisių šeima, sudėtis: greipfrutas, kivi, pasiflora, našlaitė, rožiniai pipirai, rožė, mimoza, kasija, irisas, abrikosas, muskusas, ambrette.
user posted image user posted image

Gardenija turi Love is all

http://www.supermama...?...6236&st=516
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jantra: 07 sausio 2008 - 23:02
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 07, 22:41)

Oi kaip tau smagu, sveikinu. wub.gif O kuris variantas pas tave? EDT ar EDP? ax.gif

Pas mane EDT. EDP neradau niekur. Bet ir EDT pakankamai ryškūs ir gerai laikosi.
Atsakyti
O as labai svajoju pauostyti "senienas" wub.gif Jicky, Parure, Nahema ir pan. unsure.gif Kazin ar realus mano norai? doh.gif
Atsakyti