Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Gardenija @ 2008 01 08, 10:45)
O as labai svajoju pauostyti "senienas" wub.gif Jicky, Parure, Nahema ir pan. unsure.gif Kazin ar realus mano norai? doh.gif

Realus smile.gif Internete galima rasti. Tik kainos nedraugiskos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 01 08, 10:55)
Realus  smile.gif  Internete galima rasti. Tik kainos nedraugiskos  schmoll.gif

Tai kad yra, tai zinau, bet moketi ne viena ir ne du šimtus smalsumui patenkinti, tai nizinau nizinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 08, 11:00)
Tai kad yra, tai zinau, bet moketi ne viena ir ne du šimtus smalsumui patenkinti, tai nizinau nizinau rolleyes.gif

Pritariu. Jeigu laimėčiau aukso puodą (biggrin.gif), pirkčiau vardan smalsumo patenkinimo. Bet kol kas užtenka prisiskaityti daug informacijos apie tuos kvepalus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 08, 11:13)
Pritariu. Jeigu laimėčiau aukso puodą (biggrin.gif), pirkčiau vardan smalsumo patenkinimo. Bet kol kas užtenka prisiskaityti daug informacijos apie tuos kvepalus cool.gif

Bet gal kada sumastysiu, kad reikia doh.gif Bet kol kas nepribrendau tokioms islaidoms unsure.gif
Atsakyti
Vakar pauosčiau pagaliau Insolence. Man - labai savitas kvapas, su niekuo nesumaišyčiau turbūt. Nors ir gėliniai - uoginiai. Bendrom jėgom su anyta išaiškinom, kuo jie mums taip savitai kvepia - labai ryškiai jaučiasi viena našlaičių rūšis, naudojama kvepalų gamyboj. O ir natose tiek viršutinėse, tiek vidurinėse minimos našlaitės. Mano anyta jas prisiminė, nes prie namų tos fijolkos augo.
Kvapas neįprastas, bet man patinka.. Iki kitų Guerlainų mano uoslė dar bręsta biggrin.gif Tiesą sakant, džiaugiuosi, kad Guerlain savo kūryboje turi ir lengvesnių kvapų. Kokybiškos uogos ir gėlytės.
Atsakyti
Pagaliau galiu parašyti apie dar vienus Guerlain kvepalus - Aqua Allegoria Grosellina smile.gif

user posted image

Kvepia šviežiais raudonaisiais serbentais su cukrumi, sauja aviečių, šiek tiek baltosios arbatos ir didelė dozė vasaros smile.gif Lengvas, gaiviai saldus, uoginis kvapas - pati tikriausia rugpjūčio pradžia viduryje sausio...

Laikosi gerai, kvapas kinta - pradžioje atsiskleidžia avietės, o tik palaipsniui išlenda raudonųjų serbentų švelni rūgštelė.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 13, 21:58)
Pagaliau galiu parašyti apie dar vienus Guerlain kvepalus - Aqua Allegoria Grosellina smile.gif
pati tikriausia rugpjūčio pradžia viduryje sausio...

Kaip smagu, kad pataikei įsigyt (kaip suprantu, pirkai neuosčius?) 4u.gif Dabar tokia nostalgija apėmė, vasaros norisi... Reikės Eliziejaus laukus išsitraukt, ar ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 14, 08:57)
Kaip smagu, kad pataikei įsigyt (kaip suprantu, pirkai neuosčius?) 4u.gif  Dabar tokia nostalgija apėmė, vasaros norisi... Reikės Eliziejaus laukus išsitraukt, ar ką bigsmile.gif

Tikrai pataikiau. Pirkau neuosčiusi, bet raudonuosius serbentus labai mėgstu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 13, 19:58)

user posted image

NORIU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 01 08, 03:38)
Vakar pauosčiau pagaliau Insolence. Man - labai savitas kvapas, su niekuo nesumaišyčiau turbūt. Nors ir gėliniai - uoginiai. Bendrom jėgom su anyta išaiškinom, kuo jie mums taip savitai kvepia - labai ryškiai jaučiasi viena našlaičių rūšis, naudojama kvepalų gamyboj. O ir natose tiek viršutinėse, tiek vidurinėse minimos našlaitės. Mano anyta jas prisiminė, nes prie namų tos fijolkos augo.
Kvapas neįprastas, bet man patinka.. Iki kitų Guerlainų mano uoslė dar bręsta biggrin.gif Tiesą sakant, džiaugiuosi, kad Guerlain savo kūryboje turi ir lengvesnių kvapų. Kokybiškos uogos ir gėlytės.

O"My Insolence"ar uostei? 4u.gif
Atsakyti
foje > neuosčiau, nes pas mus niekur neužmačiau g.gif Įtariu, kad niekur ir nėra..
Atsakyti
Va koki geri ebajuje radau smile.gif
user posted image

Kaina siuo metu 415$, idomu kokia galutine bus, nes laiko tai daaaug dar smile.gif
Atsakyti