Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Gardenija @ 2008 01 27, 21:19)
Ateinu paverkti cry.gif
O gi isigijau stai toki sedevra cool.gif
user posted image

Ir kodėl daba reikia ašaroti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 27, 22:19)
Ateinu paverkti cry.gif
O gi isigijau stai toki sedevra cool.gif
user posted image

Purpurinę fantaziją pirkai? smile.gif Turėtų būti lengvas, neišsiskiriantis kvapas, todėl ir nesusigundžiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 27, 22:26)
Ir kodėl daba reikia ašaroti  g.gif

Kai perku kokius kvepalus, visad viliuosi, kad man jie patiks ir tiks. Si karta labai nusivyliau unsure.gif
Pirmas ispudis- paruge vaisiai, tokia nosiai nemaloni rugstele unsure.gif
Veliau labai primine tokius vaistinius lasiukus (mano mamukas (a.a.) uzsilasindavo ant cukraus gabaliuko), toks saldantis kvapas unsure.gif Zodziu, puokste geliu, apipurksta tais lasiukais- tik tokios asociacijos po pirmo bandymo. Pasipurskiau jais vakar apie 10 ryto, iki pat velaus vakaro kvapas isliko toks. O pries "uzgesima" staigiai labai paliko panasus i L'instant'a. Kadangi ir pastarasis man toks nedraugiskas, tai ispudis apie pirkini nekoks. Pykstu verysad.gif
Gal siltesniu oru kitaip atsiskleis unsure.gif Tiesa, kartais atrodydavo panasus i Very Valentino, nors nieko bendro jie lyg ir neturi.
Bet gal ir nuotaika kazkiek kalta, sloga..Kai pasveiksiu, bandysiu vel istiesti draugystes riesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 27, 22:50)
Kai perku kokius kvepalus, visad viliuosi, kad man jie patiks ir tiks. Si karta labai nusivyliau unsure.gif

Užjaučiu console.gif Kartais ir Guerlainas nuvilia...
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 27, 19:08)
Man tai Insolense kvapas panašus į meteoritų  4u.gif

o man nepanasus

QUOTE(Minerva @ 2008 01 27, 20:57)

Toks pats.

geeeris turi buti biggrin.gif nes meteoritai tai man laabai skaniai kvepia
Atsakyti
mergickos, o kas bandet " JICKY" kvepaliukus? laukiu ju, ale bijau, kad irgi vandenelis gali but g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 08:31)
mergickos, o kas bandet " JICKY" kvepaliukus? laukiu ju, ale bijau, kad irgi vandenelis gali but g.gif

Aš jų neuosčiau, bet nemanau, kad bus vandenelis schmoll.gif Netgi sunkoki turėtų būti..... Aš taip pat gundžiausi, norėjau jų, bet dar pristabdau, bus labai įdomūs tavo įspūdžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 08:31)

Dar nebandziau, bet pagal natas tikrai nepanasu, kad bus vandenelis schmoll.gif Man labai rupi, kokia bus Tavo pirma i galva atejusi mintis tuos kvepqalus pauoscius ax.gif
Atsakyti
aha, ziuresim, skaiciau, kad tai tie patys " shalimar", tik i " shalimar" dar vaniles kurejai sliukstelejo bigsmile.gif
Tikiuosi sulaukt, bo ilgai laukus " nahemos" likau ant ledo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:13)
ilgai laukus " nahemos" likau ant ledo  unsure.gif

Kaip suprasti?
Atsakyti
Kaip suprasti?

na, kol uzsakymas iki pardaveju dakeliavo, ispirkti buvo..Bet as vis tiek juos gausiu, kiek bekainuotu biggrin.gif Tik bijau, kad eilini syki teks pardavinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:19)
na, kol uzsakymas iki pardaveju dakeliavo, ispirkti buvo..Bet as vis tiek juos gausiu, kiek bekainuotu biggrin.gif  Tik bijau, kad eilini syki teks pardavinet  lotuliukas.gif

Nori normalios talpos butelaicio ar miniatiuros? EdP ar EdT, ar gryno parfumo?
Atsakyti