EDP
o kode klausi? gal nori parduot?
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:28)
Nea, kol kas nenoriu, nes dar pati ju negavau
Nea, kol kas nenoriu, nes dar pati ju negavau Tebekeliauja mano uzsakymas Bet zinau, kur gryno parfumo gauti.
Lauki NAHEMOS irgi?
Parfumas labai brangus, turint galvoj, kad nezinau, ar man patiks. Jei ne, kam as ji prakisciau?
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:34)
Lauki NAHEMOS irgi?
Parfumas labai brangus, turint galvoj, kad nezinau, ar man patiks. Jei ne, kam as ji prakisciau?
A Tu, kaip supratau, parfumo lauki? Kiek mokejai, jei ne paslaptis? 
39,95 eur uz 2 ml. Ir niekiap neapsisprendziu, ko labiau norisi Samsaros ar Shalimar. Pirkti ir viena, ir kita dabar jau butu naglumo virsune
QUOTE(jbs @ 2008 01 29, 07:37)
Merginos, gal kas noretumet likuciais atsikratyt? A?
Gal kam visai netycia liko kokie 15 niekaip nepabaigiamu mililitru? 
Beveik galeciau Shalimaro nupurksti tiek. Nes isnaudoti juos - be sansu (ziauriai... "macnus"
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 29, 09:47)
Beveik galeciau Shalimaro nupurksti tiek. Nes isnaudoti juos - be sansu (ziauriai... "macnus"
). Bet nemoku
Vaje, tai jau mano
39,95 eur uz 2 ml.
nu nepigu
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:52)
nu nepigu
bet ar apsimoka parfuma pirkt? koks privalumas pries purskiamus EDP naudojant? nekalbant apie kainas?
Geda prisipazint, bet vargu, ar kada nors as juos naudosiu. Perku del grozio, del to, kad kartais tiesiog norisi atidaryt buteliuka ir pauostyt. Gal per dukters vestuves ir pasikvepinsiu grynu parfumu. Na, bet siaip naudoti tiesiog gaila. Suprantu, kad nelabai sveikai skamba, bet perku vien tam, kad tureciau ir grozeciausi. Daug tokiu sedevriuku (bet tik Guerlain) pirkau. Gal cia prasideda kolekcionieriu liga???
jbs, nemoku as purksti. Nemoku. Ir neturiu atomaizeriu
Tektu paciai purksti -as tik slovika shalimaro paskolinciau
QUOTE(jbs @ 2008 01 29, 09:57)
Geda prisipazint, bet vargu, ar kada nors as juos naudosiu. Perku del grozio, del to, kad kartais tiesiog norisi atidaryt buteliuka ir pauostyt. Gal per dukters vestuves ir pasikvepinsiu grynu parfumu. Na, bet siaip naudoti tiesiog gaila. Suprantu, kad nelabai sveikai skamba, bet perku vien tam, kad tureciau ir grozeciausi. Daug tokiu sedevriuku (bet tik Guerlain) pirkau. Gal cia prasideda kolekcionieriu liga???
Ypac patikusiu miniatiuru turinius perku normalios talpos ir naudoju. O miniatiuras palieku ramybej. Gal ir nuopusha esu, bet ka daryt?
Man skamba visai sveikai ir puikiai tave suprantu
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 29, 09:58)
jbs, nemoku as purksti. Nemoku. Ir neturiu atomaizeriu
Tektu paciai purksti -as tik slovika shalimaro paskolinciau 
Nu blin, kai labai reikia, ne tokiu dalyku ismokstam. O reikia labai
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 29, 10:01)
Oi kaip aciu. Dievazi, merginos, esat angelai. Kaip kokiam AA klube. Pasikalbi, pasidalini rupesciais ir pajunti, kad ne vienas toks ant sio svieto vaikstai. Ir, kaip tikram lietuviui, lengviau pasidaro...
Suprantu, kad nelabai sveikai skamba, bet perku vien tam, kad tureciau ir grozeciausi
Labai graziai skamba, patinka man tokie zmones, kurie moka iprasmint estetini jausma vienaip ar kitaip..
O as issipilu kvepalus per menesi, nesvarbu, kaip graziai atrodo