Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

EDP rolleyes.gif o kode klausi? gal nori parduot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:28)
EDP rolleyes.gif  o kode klausi? gal nori parduot? biggrin.gif

Nea, kol kas nenoriu, nes dar pati ju negavau smile.gif Tebekeliauja mano uzsakymas smile.gif Bet zinau, kur gryno parfumo gauti.

user posted image
Atsakyti
Nea, kol kas nenoriu, nes dar pati ju negavau  Tebekeliauja mano uzsakymas  Bet zinau, kur gryno parfumo gauti.

Lauki NAHEMOS irgi? bigsmile.gif
Parfumas labai brangus, turint galvoj, kad nezinau, ar man patiks. Jei ne, kam as ji prakisciau? ax.gif A Tu, kaip supratau, parfumo lauki? Kiek mokejai, jei ne paslaptis? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:34)
Lauki NAHEMOS irgi?  bigsmile.gif
Parfumas labai brangus, turint galvoj, kad nezinau, ar man patiks. Jei ne, kam as ji prakisciau?  ax.gif  A Tu, kaip supratau, parfumo lauki? Kiek mokejai, jei ne paslaptis? wink.gif

39,95 eur uz 2 ml. Ir niekiap neapsisprendziu, ko labiau norisi Samsaros ar Shalimar. Pirkti ir viena, ir kita dabar jau butu naglumo virsune doh.gif Merginos, gal kas noretumet likuciais atsikratyt? A? ax.gif Gal kam visai netycia liko kokie 15 niekaip nepabaigiamu mililitru? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 29, 07:37)
Merginos, gal kas noretumet likuciais atsikratyt? A?  ax.gif  Gal kam visai netycia liko kokie 15 niekaip nepabaigiamu mililitru?  biggrin.gif

Beveik galeciau Shalimaro nupurksti tiek. Nes isnaudoti juos - be sansu (ziauriai... "macnus" lotuliukas.gif ). Bet nemoku
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 29, 09:47)
Beveik galeciau Shalimaro nupurksti tiek. Nes isnaudoti juos - be sansu (ziauriai... "macnus"  lotuliukas.gif ). Bet nemoku

Vaje, tai jau mano bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Beveik... Niekada nesu nupurskinejusi, bet merginos temoj kvepalai berods pasakojo apie atomaizerius. Please, please, busiu gera gerute bigsmile.gif Kiek kainuos tie 15 ml + atomaizeris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 29 sausio 2008 - 09:50
39,95 eur uz 2 ml.

nu nepigu g.gif bet ar apsimoka parfuma pirkt? koks privalumas pries purskiamus EDP naudojant? nekalbant apie kainas?
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 29, 09:52)
nu nepigu g.gif  bet ar apsimoka parfuma pirkt? koks privalumas pries purskiamus EDP naudojant? nekalbant apie kainas?

Geda prisipazint, bet vargu, ar kada nors as juos naudosiu. Perku del grozio, del to, kad kartais tiesiog norisi atidaryt buteliuka ir pauostyt. Gal per dukters vestuves ir pasikvepinsiu grynu parfumu. Na, bet siaip naudoti tiesiog gaila. Suprantu, kad nelabai sveikai skamba, bet perku vien tam, kad tureciau ir grozeciausi. Daug tokiu sedevriuku (bet tik Guerlain) pirkau. Gal cia prasideda kolekcionieriu liga??? unsure.gif Ypac patikusiu miniatiuru turinius perku normalios talpos ir naudoju. O miniatiuras palieku ramybej. Gal ir nuopusha esu, bet ka daryt?
Atsakyti
jbs, nemoku as purksti. Nemoku. Ir neturiu atomaizeriu lotuliukas.gif Tektu paciai purksti -as tik slovika shalimaro paskolinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 29, 09:57)
Geda prisipazint, bet vargu, ar kada nors as juos naudosiu. Perku del grozio, del to, kad kartais tiesiog norisi atidaryt buteliuka ir pauostyt. Gal per dukters vestuves ir pasikvepinsiu grynu parfumu. Na, bet siaip naudoti tiesiog gaila. Suprantu, kad nelabai sveikai skamba, bet perku vien tam, kad tureciau ir grozeciausi. Daug tokiu sedevriuku (bet tik Guerlain) pirkau. Gal cia prasideda kolekcionieriu liga???  unsure.gif  Ypac patikusiu miniatiuru turinius perku normalios talpos ir naudoju. O miniatiuras palieku ramybej. Gal ir nuopusha esu, bet ka daryt?

Man skamba visai sveikai ir puikiai tave suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 29, 09:58)
jbs, nemoku as purksti. Nemoku. Ir neturiu atomaizeriu  lotuliukas.gif  Tektu paciai purksti -as tik slovika shalimaro paskolinciau  ax.gif

Nu blin, kai labai reikia, ne tokiu dalyku ismokstam. O reikia labai lotuliukas.gif Todel sugaisiu visa diena, vyras liks be pietu ir be vakarienes, bet vis tiek nusipurksiu tuos 15 ml! Rasyk i az, kaip surasti Tave smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 29, 10:01)
Man skamba visai sveikai ir puikiai tave suprantu  drinks_cheers.gif

Oi kaip aciu. Dievazi, merginos, esat angelai. Kaip kokiam AA klube. Pasikalbi, pasidalini rupesciais ir pajunti, kad ne vienas toks ant sio svieto vaikstai. Ir, kaip tikram lietuviui, lengviau pasidaro...
Atsakyti
Suprantu, kad nelabai sveikai skamba, bet perku vien tam, kad tureciau ir grozeciausi

Labai graziai skamba, patinka man tokie zmones, kurie moka iprasmint estetini jausma vienaip ar kitaip..
O as issipilu kvepalus per menesi, nesvarbu, kaip graziai atrodo blush2.gif Uz tai metosi po kambarius butelkos, kaip ir nuorukos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriena: 29 sausio 2008 - 10:10