Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Minerva @ 2008 02 07, 17:18)
Jeigu rasiu kur nors, duosiu žinoti smile.gif

aciu

QUOTE(BlackDee @ 2008 02 07, 19:05)
Cia yra 30 ml  4u.gif

aciu jums labai, tik jusu deka mano svajone galbut issipildys
jau vienai forumietei nusiunciau uzsakyma kuri tarpininkauja siunciant prekes is usa. tikiuosi gaus ji man mano kvapa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 02 07, 18:22)

aciu jums labai, tik jusu deka mano svajone galbut issipildys
jau vienai forumietei nusiunciau uzsakyma kuri tarpininkauja siunciant prekes is usa. tikiuosi gaus ji man mano kvapa smile.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Dziaugiuosi, kad gausit savo megstamus kvepalus 4u.gif Uzsaket kartais ne pas Luka? ax.gif
Atsakyti
Sedevras
Item nr. 200195680112
Vat cia tai kainele uz guerlain'a doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 07, 20:29)
Sedevras
Item nr. 200195680112
Vat cia tai kainele uz guerlain'a doh.gif  doh.gif

na tikriausiai vertas savo kainos rolleyes.gif

tik man visada kyla itarimas, kad kai parduoda ivairius raritetinius ar senovinius kvepalus, tai juk i tuscia buteliuka gali ipilti kitokiu kvepalu blink.gif ir jei kvapas "senovinis", kaip tu ten irodysi, kad cia ne tas, nebent veshi pas Guerlain'a klaust ekspertu nuomones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 07, 22:29)
Sedevras
Item nr. 200195680112
Vat cia tai kainele uz guerlain'a doh.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif jie ka auksiniai? doh.gif
Atsakyti
verti demesio Guerlain aukcionai daznai taip baigiasi rolleyes.gif kazkada teko matyti ir aukstesniu kainu. O sie puikios bukles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 07, 21:32)
na tikriausiai vertas savo kainos  rolleyes.gif

tik man visada kyla itarimas, kad kai parduoda ivairius raritetinius ar senovinius kvepalus, tai juk i tuscia buteliuka gali ipilti kitokiu kvepalu  blink.gif  ir jei kvapas "senovinis", kaip tu ten irodysi, kad cia ne tas, nebent veshi pas Guerlain'a klaust ekspertu nuomones  doh.gif

Zinok, man lygiai tokios pat mintys kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 07, 20:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif jie ka auksiniai? doh.gif

pagalvojau "gal jie paauksuoti " biggrin.gif
tai kaip ir visos senienos, retenybes dauuug kainuoja

pagaliau pauosciau Mitsouko ir dar melynaja valanda bigsmile.gif
kadangi per daug aprasinet nemoku.... Mitsouko pasirode siltas , klasikinis jaukus, sunkus kvapas.... galvojau, kad man nepatiks, bet visai patiko... malonus ganetinai...
melynoji valanda .... va sitas galvojau, kad man patiks pagal visus aprasymus.... bet nelabai prie nosies kaip sakant buvo......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 07, 21:02)
pagalvojau "gal jie paauksuoti " biggrin.gif
tai kaip ir visos senienos, retenybes dauuug kainuoja

pagaliau pauosciau Mitsouko ir dar melynaja valanda bigsmile.gif
kadangi per daug aprasinet nemoku.... Mitsouko pasirode siltas , klasikinis jaukus, sunkus kvapas.... galvojau, kad man nepatiks, bet visai patiko... malonus ganetinai...
melynoji valanda .... va sitas galvojau, kad man patiks pagal visus aprasymus.... bet nelabai prie nosies kaip sakant buvo......

Indijaa, kur uostei Guerlain'us?
Klaipėdoje jaučiu nerasi?
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 02 07, 22:15)
Indijaa, kur uostei Guerlain'us?
Klaipėdoje jaučiu nerasi?

Vilniuj didziojoj kristianoj, klaipedoj gal centre esancioj kristianoj butu tiltu gatvej kur yra berods g.gif ten lyg ir didesne, nes akropolio tai tikrai nebuvo bent jau pries savaite

issitraukiau is palto kisenes lapuka su mitsouko .... mmm, koks malonus kvapas...toks jaukus ,kito zodzio nerandu apibudinti...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 07, 20:32)
na tikriausiai vertas savo kainos  rolleyes.gif

tik man visada kyla itarimas, kad kai parduoda ivairius raritetinius ar senovinius kvepalus, tai juk i tuscia buteliuka gali ipilti kitokiu kvepalu  blink.gif  ir jei kvapas "senovinis", kaip tu ten irodysi, kad cia ne tas, nebent veshi pas Guerlain'a klaust ekspertu nuomones  doh.gif

Labai neatidziai, paskubomis skaiciau, taciau uzkliuvo data 1996 m. Jus man, tundrai, paaiskinkit - cia 1996 metu kvepalu tokia kaina, nes juos tik Guerlain butikuose pardavinejo???
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 08, 08:52)
Labai neatidziai, paskubomis skaiciau, taciau uzkliuvo data 1996 m. Jus man, tundrai, paaiskinkit - cia 1996 metu kvepalu tokia kaina, nes juos tik Guerlain butikuose pardavinejo???

Pirma karta jie buvo isleisti 1927 metais, paskui nebegaminami, o 1996 perleisti is naujo. Na bet, atseit, vis tiek - raritetas bigsmile.gif
Atsakyti