Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(jbs @ 2008 02 12, 12:30)
Sveikos gyvos,
ar jums ką nors sako pavadinimas Le Chat Botte - Contes? (išvertus turbūt reiškia "Batuotas katinas - Pasakos"). Kas keisčiausia, tai yra EdT vyrams. O gamintojo adresas Champs Elysees 34, Paris  blink.gif  blink.gif  ATrodo šitaip:

o kodėl apie juos Guerlain temoje? bigsmile.gif
Guerlain adresas yra Chapms Elysees 68 rolleyes.gif o 34 yra kazkoks prekybcentris, ar tai verslo centras mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 12, 14:05)
Prancūzistės, aišku, pasakys tiksliai, bet man tas "pour garcon" labai panašu į "berniukams''...

Yra dar Petit Guerlain, kaip suprantu, tai maziausioms aromato naudotojoms/mergaitems.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 12, 13:34)
o kodėl apie juos Guerlain temoje?  bigsmile.gif

Todel, kad uzplauke tokia mintis, jog adresas sutampa su Guerlain doh.gif Kazkaip nustebau, kad tas pats gamintojas, todel sioj temoj ir paklausiau. O prekybcentris, tai bet kuriuo atveju negali buti. Negi prekybcentriuose jau ir kvepalus gamina? blink.gif
Atsakyti
Minerva (ir kitos suinteresuotosios), ruošiu užsakymą savo Guerlain miniatiūrų kolekcijos paplidymui. Jei norit - galim kooperuotis. Mano užsakymo suma jau pasiekė "nemokėk už siuntimą" sumą biggrin.gif Jei kažko pageidaujat, galit prisijungti ir nemokėti už siuntimą nė cento 4u.gif Tiesa, šiuo metu esamų miniukų sąrašiuką su kainom visom norinčiom atsiųsčiau į až.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 14, 11:38)
Minerva (ir kitos suinteresuotosios), ruošiu užsakymą savo Guerlain miniatiūrų kolekcijos paplidymui. Jei norit - galim kooperuotis. Mano užsakymo suma jau pasiekė "nemokėk už siuntimą" sumą  biggrin.gif  Jei kažko pageidaujat, galit prisijungti ir nemokėti už siuntimą nė cento  4u.gif  Tiesa, šiuo metu esamų miniukų sąrašiuką su kainom visom norinčiom atsiųsčiau į až.

blush2.gif man atsiusk
Atsakyti
jbs, atsiusk ir man 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, toms, kurioms dar neissiunciau, issiusiu rytoj, nes tas sarasas keiciasi, pasirodo, kas kelias minutes. Tik spejau surasyt viska, o jau to, ko norejo pvz., biologe, puses nebera doh.gif Ten labai intensyviai kolekcionieriai "darbuojasi" - tik spejo idet ir jau neber doh.gif Nenoredama prarasti savo issirinktu miniuku, jau issiunciau uzsakyma. Biologe, Tavo liko tik 2 is 4, tikiuosi nespejai pervesti pinigu. O jei pervedei, tai iskart gavusi pavedima grazinsiu uz tuos miniukus, kuriu nebera. Labai atsiprasau. Nemaniau, kad taip vikriai suktis reikia blink.gif Tas sarasiukas, kuri nurasiau, jau nebetikslus. Reikia velai vakare surasyt, kai jau jie nebeatnaujina. doh.gif
Atsakyti
jbs, o kokios preliminarios kainos? pvz aqua allegoriju? arba pvz mitsouko?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 13:31)

Aqua Allegoria nuo 11,95 iki 18,95 eur. Mitsouko sitas buteliukas (2 ml)

user posted image 16,95 eur

o sitas user posted image 22,95 (1 ml)
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 14:31)

Pati gali pasiziureti kainas CIA.
Kaip suprantu, is cia ir uzsakinejama.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 14, 13:47)
Pati gali pasiziureti kainas CIA.
Kaip suprantu, is cia ir uzsakinejama.

Jokios paslapties nera. Is cia ir uzsakineju smile.gif Gardenija isdave mano apsipirkimo vieta biggrin.gif Na ka, bus visoms proga isitikint, ar neapgavau su kainom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 14 vasario 2008 - 13:52
QUOTE(jbs @ 2008 02 14, 13:35)
Aqua Allegoria nuo 11,95 iki 18,95 eur. Mitsouko sitas buteliukas (2 ml)

user posted image 16,95 eur

o sitas user posted image 22,95 (1 ml)

o cia kaip suprantu pure parfum?
Atsakyti