Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Africa @ 2008 03 05, 11:54)
melskis, kad tai ir būtų tas "senovinis" kvapas. smile.gif  Tikri Gerleno žinovai vertina būtent senąjį variantą, kuris daug samsariškesnis.

Tai kad man be raudono buteliuko Samsara - ne Samsara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 05, 11:55)
Tai kad man be raudono buteliuko Samsara - ne Samsara  verysad.gif

lotuliukas.gif na jei reikia buteliuko, o ne kvapo, tai ieškok raudono. Dee, aš tavim atsistebėt negaliu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 05, 12:55)
Tai kad man be raudono buteliuko Samsara - ne Samsara  verysad.gif

BlackDee, juk tas permatomas Out of Stock smile.gif
Imk rundona ir nesikankink (buteliukas tikrai graziau atrodo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 05, 11:57)
lotuliukas.gif  na jei reikia buteliuko, o ne kvapo, tai ieškok raudono. Dee, aš tavim atsistebėt negaliu...  blush2.gif

Kaip keistai beatrodytų, bet man kvepalai tai ne tik kvapas, bet ir jo spalva, buteliukas, dėžutė, gamintojas smile.gif Jau anksčiau diskutavom turbūt temoj apie kvepalų buteliukus, kad parduotuvėj mano dėmesį patraukia iš pradžių buteliukas, tada arba uostau kas jame arba ne.... Pvz. jei Chanel nebūtų toks populiarus ir kokybiškas "brendas" (bet apie tai sužinojau ne savo nosim, o iš kitų nuomonių), niekada nebūčiau net priėjus pauostyt pvz. visai nepatrauklaus man Cristalle unsure.gif
Sorry už OT blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 05 kovo 2008 - 12:07
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 05, 13:06)
Kaip keistai beatrodytų, bet man kvepalai tai ne tik kvapas, bet ir jo spalva, buteliukas, dėžutė, gamintojas  smile.gif Jau anksčiau diskutavom turbūt temoj apie kvepalų buteliukus, kad parduotuvėj mano dėmesį patraukia iš pradžių buteliukas, tada arba uostau kas jame arba ne.... Pvz. jei Chanel nebūtų toks populiarus ir kokybiškas "brendas" (bet apie tai sužinojau ne savo nosim, o iš kitų nuomonių), niekada nebūčiau net priėjus pauostyt pvz. visai nepatrauklaus man Cristalle  unsure.gif
Sorry už OT  blush2.gif

O man atvirksciai, visad aki patraukia lakonisku formu, griezti flakonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 05, 12:54)
Bet gal parduotuvė nesivargino ieškodama tinkamo paveislėlio,  įmetė, kokį rado ineto platybėse...

Beveik tuo neabejoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 05, 12:03)
Gerbiamos Guerlain'istės, kreipiuosi į Jus konsultacijos. Štai radau tokį Samsara buteliuką  blink.gif  Maniau, kad Samsara tik raudonos spalvos būna.... gal galit pakomentuot?  g.gif

Kiek zinau, permatomuose buteliukuose yra Samsara dezodorantas rolleyes.gif
Atsakyti
Guerlain'istes, skubiai reikia pagalbos 4u.gif Ar Samsara edt labai skyriasi nuo edp? Turiu edt miniatura, o normalu kieki gundausi internetu uzsakyt edp - ar jie panashus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 14 kovo 2008 - 00:04
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 14, 01:03)
Guerlain'istes, skubiai reikia pagalbos  4u.gif Ar Samsara edt labai skyriasi nuo edp? Turiu edt miniatura, o normalu kieki gundausi internetu uzsakyt edp -  ar jie panashus?  g.gif

Na, aš tai jei būtų įmanoma, visus Guerlain'us tik EDP pirkčiau.... Man asmeniškai kvapas labai skiriasi.... g.gif Edt man "skystokas", nėra to cinkelio tikro Guerlain'ų. Pavyzdžiui Mitsouko edt ir edp - kaip diena ir naktis..... Pati neturiu galimybės palygint, bet bendravau su žmonėm, kurie turi abu tai sako, kad jei uostei tik edt, tai reiškia, niekuomet neuostei Mitsouko biggrin.gif
Tas pats ir su Samsara... Bandžiau Kristianoj kažkada abu (dabar jie tik edt turėjo paskutiniu metu), tai man skirtumas buvo labai jaučiamas. Edp- tirštas, tikras, labai šiltas ir aksominis kas svarbiausia. O visuose edt kažkoks aštrumas jaučiasi.... ax.gif
Bet čia mano asmeninė nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 14, 00:03)
Guerlain'istes, skubiai reikia pagalbos  4u.gif Ar Samsara edt labai skyriasi nuo edp? Turiu edt miniatura, o normalu kieki gundausi internetu uzsakyt edp -  ar jie panashus?  g.gif

man edt svelnesnis, lengvesnis truputuka, kaip Smauglius paminejo edp tirstesnis, ryskesnis, pati norejau edt isigyti, nes man jie minkstesni, bet edp gavau uz gera kaina tai emiau....
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 14, 00:03)

O normalus kiekis tai koks? lotuliukas.gif

Man skiriasi EDT ir EDP. Smauglius teisingai surašė (nors EDP uosčiau jau seniai), bet man visgi prie dūšios arčiau pasirodė EDT.

QUOTE(Smauglius @ 2008 03 14, 08:21)
Na, aš tai jei būtų įmanoma, visus Guerlain'us tik EDP pirkčiau....

Mat kaip. Turiu 3 Guerlain'us (vienas jų, anot BlackDee, nenormalaus kiekio biggrin.gif), ir visi edt. Man EDP variantuose dažnai per daug saldumo arba aštrumo. Pvz., tas pats Mitsouko EDP kaip parakas trenkė per nosį, o EDT - mielas ir nepiktybinis variantas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 14, 09:42)
O normalus kiekis tai koks?  lotuliukas.gif

Normalus kiekis tai nuo 30 ml ir daugiau, o nenormalus - tai ivairus megineliai, miniaturos ir t.t. bigsmile.gif

Supratau jau, kad edp "tirshtesnis", bet pats kvapas, jo kompozicija - ar jie kvepia "tuo paciu"? biggrin.gif
Atsakyti