Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

Turiu oficialų Guerlain kvepalų katalogą, kuriame net ir Mahoros nėra smile.gif Užtai L'Instantai ir Insolence, panašu, užsibus rinkoje unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 03 31, 09:51)
Turiu oficialų Guerlain kvepalų katalogą, kuriame net ir Mahoros nėra smile.gif Užtai L'Instantai ir Insolence, panašu, užsibus rinkoje unsure.gif

Ar tik nebūsi fufliakų prikaupus? blink.gif Jei jau oficialiai nėra, tai turbūt supilstyti kokiam Kinijos kaime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 31, 11:10)
Ar tik nebūsi fufliakų prikaupus?  blink.gif  Jei jau oficialiai nėra, tai turbūt supilstyti kokiam Kinijos kaime lotuliukas.gif

Žinok, maniškiai, išskyrus Mahorą, Meteorites ir Terracotta, suregistruoti kataloge topsecret.gif Šią savaitę gausiu 2008 metų Guerlain katalogą, taigi, apžiūrėsim, kokie džiaugsmai laukia nesulaukia mūsų dėmesio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 03 31, 10:24)
Žinok, maniškiai, išskyrus Mahorą, Meteorites ir Terracotta, suregistruoti kataloge topsecret.gif Šią savaitę gausiu 2008 metų Guerlain katalogą, taigi, apžiūrėsim, kokie džiaugsmai laukia nesulaukia mūsų dėmesio hihihi.gif

Is kur jus juos traukiat - tuos katalogus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 01, 09:21)
Is kur jus juos traukiat - tuos katalogus?  unsure.gif

Perkam - deja, brangiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 04 01, 09:20)
Perkam - deja, brangiai unsure.gif

Isduokit paslapti, kur perkat ir kiek tas brangiai. Jei viesai rasyt - per didele paslaptis, susimilkit i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 01, 10:25)
Isduokit paslapti, kur perkat ir kiek tas brangiai. Jei viesai rasyt - per didele paslaptis, susimilkit i az  blush2.gif

tai jau tikrai rimta user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 10:34)
tai jau tikrai rimta  user posted image  user posted image

doctor.gif reikia
Atsakyti
Vakar buvo proga apziureti Guerlain kvepalus.

Guerlain L'Instant Fleur de Mandarine.
Rytietiski - geliniai kvepalai: "notes of mandarin, bergamot and bitter orange in the top, black currant, mandarin blossom, magnolia and hyacinth in the heart and cedar wood, musk and vanilla in the base."
Man pasirode gana lengvi, bet ne per gaivus - pats tas.
Kol kas pardavimui ju nera, bet turetu atvezti sia savaite. Man paskambins ax.gif
Tai limituotas leidimas ir tokiu norinciu kaip as eilute uzrasyta.

Teko pabandyti "Mitsuoko". Stiprus kvepalai savo stiprumu man primenantys Chanel No. 5.

Taip pat teko pabandyti "Jicky". Tik ikvepus man asociacija kilo su SPA kvapu: toks regis dregnas mineralu kvapas. Veliau prasisklaide ir liko toks siltos, svelnios kasmyrines natos. Na, bent jau man jie sukele gan dideli susidomejima. Radus proga, as vel juos apuostinesiu smile.gif

"My Insolence" ir "Insolence" patiko, bet tai daugiau gaivus geliniai kvapai. Man labiau patinka charakteringi ir idomus, netradiciniai.

Pabandziau kelis Aqua leidimus. Gal ir neblogai vasarai smile.gif

Atsakyti
Va cia tai kolekcija Guerlainu... wub.gif
Prasom paganyti akis - man net siurpas nuejo pamacius...

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
Merginos o Guerlain Cologne Imperiale cia vyriskas ar moteriskas ar i toks it oks, nes randu juos ir prie tokiu ir prie anokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 04 06, 22:29)
Merginos o Guerlain Cologne Imperiale cia vyriskas ar moteriskas ar i toks it oks, nes randu juos ir prie tokiu ir prie anokiu  doh.gif

Drįstu teigti, kad unisex, nes šios serijos kvapai praktiškai visi yra skirti ir vyrams, ir moterims.
Atsakyti