O čia serija kokia skaitosi?

QUOTE(Bitute32 @ 2008 04 07, 14:11)
odekolonai gi čia. Visi "Eau de" ("Eau de Guerlain", "Eau de Fleurs de Cedrat", "Eau de Cologne Imperiale", "Eau du Coq"). Ir buteliukai visų jų vienodi.
Merginos noriu jūsų paklausti nes matau kad čia yra labai nemažai Guerlain kvepalų megėjų ( aš vien taip iš jų
)
Visą laiką svajojau pauostyti Mitsouko, ir vakar gavau miniuką. Nu neralūs mano kvapas labai labai patiko . šiandien galutinai apsiprendžiau pildyti Guerlain kolekcija ir pirkti Mitsouko. Bet va labai įdomu radau 30 ml tualetinio vandens, http://www.beautyenc...-for-women.html o jų oficialiame psl. rašo kad yra tik 50 ml. Kaip suprasti negi čia gali būti padielka. o gal sakau čia likutis iš senesnio leidimo?

Visą laiką svajojau pauostyti Mitsouko, ir vakar gavau miniuką. Nu neralūs mano kvapas labai labai patiko . šiandien galutinai apsiprendžiau pildyti Guerlain kolekcija ir pirkti Mitsouko. Bet va labai įdomu radau 30 ml tualetinio vandens, http://www.beautyenc...-for-women.html o jų oficialiame psl. rašo kad yra tik 50 ml. Kaip suprasti negi čia gali būti padielka. o gal sakau čia likutis iš senesnio leidimo?

QUOTE(ivalda @ 2008 04 09, 10:27)
Merginos noriu jūsų paklausti nes matau kad čia yra labai nemažai Guerlain kvepalų megėjų ( aš vien taip iš jų
)

Jei tu kalbi apie Guerlain oficialų tinklapį, tai jis labai neinformatyvus

QUOTE(Smauglius @ 2008 04 09, 14:00)
Jei tu kalbi apie Guerlain oficialų tinklapį, tai jis labai neinformatyvus
O 30 ml edt yra viskas tvarkoj, pati turiu
Dabar ruošiuosi pirkti edp 

Ačiū už info lekiu užsisakyti

O iš kur galima gauti edp?
QUOTE(ivalda @ 2008 04 09, 14:05)
Tai gal ten pat kur užsisakinėji yra ir edp?

Isigijau guerlain Nahéma EDP..
Kvapas subtilus, turtingas, labai moteriskas
Pasiskaiciau Jusu pasisakymus apie L'eure Blue ir pabandziau.
Tiesa sakant nezinojau, kurie man labiau patinka..
vis delto pasirinkau Nahema.
My Webpage
"The top notes are rose, peach, bergamot and green notes in alliance with fresh aldehyde notes. The heart is created of luscious hyacinth, Bulgarian rose, ylang-ylang, jasmine, lilac and lily of the valley. The war, base is composed of vanilla, passion flower, Peru balsam, vetiver and sandalwood. The fragrance is exuberant, even heavy, with dark, honey-like base notes which emphasize the delicacy of rose."
Tik
man, regis, nelaiko gerai.. As po 3 val. nieko nebegalejau uzuosti.. Sakau, kad gal mano nosiai labai tiko.
Juk sako, kad tie kvepalai, kurie tinka neturi buti jauciami jo nesiojancio zmogaus..
Ar Jums laiko Guerlain? Ar cia mano nosis kalta?
Kvapas subtilus, turtingas, labai moteriskas

Pasiskaiciau Jusu pasisakymus apie L'eure Blue ir pabandziau.
Tiesa sakant nezinojau, kurie man labiau patinka..

My Webpage
"The top notes are rose, peach, bergamot and green notes in alliance with fresh aldehyde notes. The heart is created of luscious hyacinth, Bulgarian rose, ylang-ylang, jasmine, lilac and lily of the valley. The war, base is composed of vanilla, passion flower, Peru balsam, vetiver and sandalwood. The fragrance is exuberant, even heavy, with dark, honey-like base notes which emphasize the delicacy of rose."
Tik

Juk sako, kad tie kvepalai, kurie tinka neturi buti jauciami jo nesiojancio zmogaus..

Guerlain'ai pasižymi labai ilgu laikymusi
Man išlaiko visą dieną, kai kurie ir ilgiau.

QUOTE(JVana @ 2008 04 09, 22:43)

Aš, pvz., ant savęs nejaučiu L'instant de Guerlain ir Champs Elysees nejaučiu. Apskritai, pastebėjau, kad gan nemažai kvapų ant savęs nejaučiu. Vis tik esu linkusi sutikti su raudonai pažymėtu sakiniu

Isigijau L'eure Heure EDP...
Pasizadejau sau artimiausius 6 men. apeiti lanku visas parfumerijos parduotuves ARBA nesinesti pinigines su savimi..
Kaltas testeriukas.. Ne as..

Kvapas laiko puikiai, ko nepasakyciau apie Nahema.. Pabandysiu darsyk Nahema, o tada jau zinosiu atsakyma kas kiek laiko

Papildyta:
Pabandziau Champs Elysees, tai paliko kaip super gaivus, geliu kvapas. Na,

O pabandziau ir Shalimar ir kt, bet kvapai susimaise ir tiek.. Nebeatrenku kuris kuom kvepia

Kitakart tik po viena ar po du bandysiu