Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

kazin, ar parfumexpress yra aqua allegoria? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 13, 12:47)
kazin, ar parfumexpress  yra aqua allegoria? 4u.gif

Ne. Parfumexpresse yra tik L'instant de Guerlain ir Champs Elysees. Aqua Allegoria yra tik Krisatianoj ir tai tik 2 kvapai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 13 balandžio 2008 - 13:05
QUOTE(jbs @ 2008 04 13, 15:03)
Ne. Parfumexpresse yra tik L'instant de Guerlain ir Champs Elysees. Aqua Allegoria yra tik Krisatianoj ir tai tik 2 kvapai  doh.gif

hm, tinklapy rodo, kad tik champs elysees. ir kainu nerodo, beje ax.gif L'instant kokia kaina ten parfumexpress?ir jeo zinot, prasyciau informuot ir apie eliziejaus lauku kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 13, 14:19)
hm, tinklapy rodo, kad tik champs elysees. ir kainu nerodo, beje ax.gif  L'instant kokia kaina ten parfumexpress?ir jeo zinot, prasyciau informuot ir apie eliziejaus lauku kaina 4u.gif

Keista blink.gif aš vakar tikrai mačiau PE puslapy L'instant.
P.S. Tik dabar pažiūrėjau, kad ten vyriškas kvapas doh.gif
Atsakyti
gavau savo " NAHEMA". Labai skanus kvepaliukai, neiprasti. Ryskiausias rozes aromatas, taciau visiskai neikyrus, labai svaiginantis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 04 14, 10:42)
gavau savo " NAHEMA". Labai skanus kvepaliukai, neiprasti. Ryskiausias rozes aromatas, taciau visiskai neikyrus, labai svaiginantis. smile.gif

Ka turi? EDT ar EDP? Duok zinia, kaip tau laikys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 04 14, 12:42)

Pirkai ten, kur ir Jicky? smile.gif
Atsakyti
Merginos, moteros, ar cia yra tema apie guerlain sedevrus? niekur jos nerandu lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif

Jei i tema, tai mano megiamas Guerlain sedevras yra Samsara wub.gif Myliu siuos wub.gif 4u.gif
Gal atrasciau daugiau sedevru, jei pasibandyciau, bet va bandziusi esu tik Champs elysees (kitaip "eliziejaus laukai" smile.gif ) visai nepatiko. schmoll.gif g.gif lotuliukas.gif Kitu kvapu nesu bandziusi, geda prisipazinti blush2.gif bet manau pasitaisysiu. drinks_cheers.gif tongue.gif cool.gif
Ka patartumet butinai isbandyti jei megstu saldzius, astresnius kvapelius. wub.gif
Is anksto dekoju uz patarimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 balandžio 2008 - 15:03
Ka turi? EDT ar EDP? Duok zinia, kaip tau laikys

Turiu EDP, nezinau, kaip laiko, esu tam tikroj padety, kai nuo visu kvapu pykina, tai negreit atsakysiu i Tavo klausima smile.gif

Pirkai ten, kur ir Jicky?

nea, situos pirkau www.dutyfree.com wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 04 15, 05:35)
Turiu EDP, nezinau, kaip laiko, esu tam tikroj padety, kai nuo visu kvapu pykina, tai negreit atsakysiu i Tavo klausima  smile.gif

Jei teisingai supratau, tai nuosirdziausi sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As ir nuo kavos gogciodavau kelis menesius, bet viskas praejo.

Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 04 15, 07:35)
Turiu EDP, nezinau, kaip laiko, esu tam tikroj padety, kai nuo visu kvapu pykina, tai negreit atsakysiu i Tavo klausima  smile.gif

O, sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif

Gal tau kvepalų nebereikia? biggrin.gif
Atsakyti
O, sveikinimai

Jei teisingai supratau, tai nuosirdziausi sveikinimai

Aciu, mergaites smile.gif
Gal tau kvepalų nebereikia?

nu kad tiek laukti, kad nuodeme but atsisakyt doh.gif
Ale jie ten ner brangus, man, kiek paamenu apie 200 lt. kainavo 50 ml. EDP 4u.gif
Atsakyti