Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

Jusu teismui mano svieziausi ispudziai apie keleta Guerlain Aqua Allegoria serijos kvapu:

Pamplelune - pirmas ispudis tik uzuodus - astrus prakaito kvapas doh.gif Kazkodel kilo butent tokios asociacijos, taciau jas atmetus, kvapas rekia greipfruto kartumu - rugstumu. Saldumo ne laso.
Herba Fresca - sviziai nupjauta zole + metos. Gryna vasara ankstyva rasota ryta. Labai sviezias, kristalinis, tiesiog perregimas kvapas.
Lavande Velours - pradzia tikrai ne veliurine, o su lavandai budingu kartumeliu ir astrumu. Veliau kvapas labai graziai apsipudruoja, susvelneja, tarytum isivelka i minksta kailiuka. Is labai toli pagaunu panasuma su Insolence. Is labai toli. Apsigaubus siuo aromatu, manau, butu labai gera ilsetis ir atsipalaiduoti, t.y. relaksas garantuotas.
Ylang & Vanille - aromatas salsvas, jaukus ir minkstas. Ryski ir vanile, ir ylang ylang. Man pasirode siek tiek panasus, tik truputi saldesnis, i Terracotta Voile d`Ete.
Rosa Magnifica - vos karstelejes didelis kvapniu roziu buketas. Pradzioje, kol kartumas dar ryskus, atradau panasumo su Anais Anais. Ant odos kvapui apsilus, prisiminiau sena gera bulgariska roziu alieju.
Anisia Bella - svelnus, neikyrus anyzis su saldytais citrusiniais vaisiais. Labai grazus rugsteles ir nedrasaus kartumelio duetas.
Atsakyti
kackas, ačiū už įspūdžius. Jeigu kankintų priešai ir lieptų išsirinkti tik vieną miniatiūrą, kurį kvapą pasiliktum?
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 10:59)
kackas, ačiū už įspūdžius. Jeigu kankintų priešai ir lieptų išsirinkti tik vieną miniatiūrą, kurį kvapą pasiliktum?

Jei priesai kankintu vasara, tai ramia sirdim atiduociau Lavande Velours ir gal Rosa Magnifica. Pasilikciau tuos kartumelius su rugstelemis.
O ziemai, zinoma, pasilikciau pasisildyti Roze, Lavanda, dar Ylang & Vanile.
Patys vasariskiausi mano nosiai Herba Fresca ir Anisia Bella.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 04 21, 12:08)
Patys vasariskiausi mano nosiai Herba Fresca ir Anisia Bella.

Vat, vat. Sudomino mane ta Herba. Jos nesu uosčiusi. Nors alegorijos manęs visai nekabina, bet šitos miniuką užmačiusi kur nors gal ir priglausčiau. Reikės paieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 11:14)
Vat, vat. Sudomino mane ta Herba. Jos nesu uosčiusi. Nors alegorijos manęs visai nekabina, bet šitos miniuką užmačiusi kur nors gal ir priglausčiau. Reikės paieškoti  biggrin.gif

Del pauostymo, tai no problem, tik su isigijimu gal sunkiau. Kazi, duty free prilaiko Alegorijas?
Atsakyti
kackac > Ar galėtum palyginti Herba Fresca su Mentafollia? Kiek supratau iš atsiliepimų, tai Mentafollia yra švelnesnis Herba Fresca variantas, nėra to ryškaus žolinio akordo.
Papildyta:
p.s. Man regis, kad Herba Fresca jau nustojo gamint. Tad paskubėkit, jei kam parūpo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 21, 11:34)
kackac > Ar galėtum palyginti Herba Fresca su Mentafollia? Kiek supratau iš atsiliepimų, tai Mentafollia yra švelnesnis Herba Fresca variantas

Deja deja, Mentafollia man nezinoma. Kaip suprantu joje maziau zoles, o daugiau geliu ir mandarino, taip pat meta svelnesne. Speju, kad aromatas bus subtilesnis ir siltesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 21 balandžio 2008 - 11:45
QUOTE(kackac @ 2008 04 21, 12:28)
Del pauostymo, tai no problem, tik su isigijimu gal sunkiau. Kazi, duty free prilaiko Alegorijas?

Yep, prilaiko. Visur kainų nežinau, Frankfurte 75 ml kainuoja 37 eurikus smile.gif
Aš turiu vilčių apturėti naująjį Figue-Iris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 04 21, 12:44)
Deja deja, Mentafollia man nezinoma. Kaip suprantu joje maziau zoles, o daugiau geliu ir mandarino, taip pat meta svelnesne. Speju, kad aromatas bus subtilesnis ir siltesnis.

Mentafolia gerai žinoma man cool.gif Mentafolia gerokai saldesnė ir šiltesnė už Herba Fresca - Herba Fresca sausesnė, arčiau žolės, mėta nesaldi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 21, 13:04)

Turiu vilčių, kad tu juos apturėsi ir aprašysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 21, 12:04)

O as turiu vilciu is Taves juos pauostyt blush2.gif Begede esu, ane? Taip taip, pati zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 21 balandžio 2008 - 12:16
QUOTE(kackac @ 2008 04 21, 13:15)
O as turiu vilciu is Taves juos pauostyt blush2.gif Begede esu, ane? Taip taip, pati zinau mirksiukas.gif

Tu iš manęs- juos, aš iš tavęs - kitus ir viskas puikiai biggrin.gif Beje, atsinešk penktadienį tas savo Alegorijas, ok? blush2.gif Ir dar Mitsouko parfumą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 21, 12:26)
Tu iš manęs- juos, aš iš tavęs - kitus ir viskas puikiai biggrin.gif Beje, atsinešk penktadienį tas savo Alegorijas, ok? blush2.gif Ir dar Mitsouko parfumą... blush2.gif

Okis drinks_cheers.gif
Atsakyti