Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

Uch, bet jau ir mano galveleje pradejo suktis ka cia visiems Kaledoms dovanoti.. zinau, kad su leliuku po pardes neprilakstysiu, tai ir mastau is anksto biggrin.gif tik taip noretusi labai neislaidauti, bet jauciu gausis kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 18, 15:02)
medlink- šaunu  thumbup.gif  rankdarbėlis labai miela dovana  mirksiukas.gif
Bet pas mus šeimoje jau taip,rankdarbėli galėčiau nebent padovanoti savo brolio
sužadėtinei,anytai,mamai,ir seseriai..daugiau tai.. reikia visokio š.. doh.gif
Bet aš pati tokių darbelių nelabai moku daryti  verysad.gif  o labai norėčiau,bet kagi .  smile.gif

na kai reikia tai reikia... ax.gif tikiuosi, kad mano darbeliai patiks, nes ir vaikams (8-11 metų) žaislų jau nelabai ką pritaikysi, ypač už padorią kainą...
Atsakyti
Na taip.Aš tai džiaugiuosi,
kad maniške nebe žaislų jau nori,o rimtesnių daiktelių ax.gif
Šiemet užsimanė MP4 .Tikrai gaus,jau geriau
nei paprašytu kokios bratz lelės,ar kokios barbės smile.gif
Bet kaina tai .. Virš 200 šimtų,na bet geriau jau
brangesnį paimsiu,kad ilgiau laikytu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 18, 20:53)
Na taip.Aš tai džiaugiuosi,
kad maniške nebe žaislų jau nori,o rimtesnių daiktelių  ax.gif
Šiemet užsimanė MP4 .Tikrai gaus,jau geriau
nei paprašytu kokios bratz lelės,ar kokios barbės  smile.gif
Bet kaina tai .. Virš 200 šimtų,na bet geriau jau
brangesnį paimsiu,kad ilgiau laikytu.  smile.gif

na kai savo vaikui tai negaila... juolab, kad geras ir naudingas daiktas... O vat keliom pusseserem ir pusbroliam tokiu nepripirksi biggrin.gif bankrotas dar nesulaukus švenčių būtų doh.gif
Atsakyti
Na taip..O dukros pavasarį gimtadienis buvo,tai irgi labai norėjo to MP4,bet kadangi,mes tokie ''blogi'' tėvai padovanojom ,akvariuma,dėl kurio zyzė per pernai kalėdas. ax.gif bet ir to ir to reikėjo,tai džiaugėsi ir gavus akvariuma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 19, 09:49)
Na taip..O dukros pavasarį gimtadienis buvo,tai irgi labai norėjo to MP4,bet kadangi,mes tokie ''blogi'' tėvai padovanojom ,akvariuma,dėl kurio zyzė per pernai kalėdas. ax.gif  bet ir to ir to reikėjo,tai džiaugėsi ir gavus akvariuma. smile.gif

Akvariukas ir man patiktų... ax.gif bet kalėdoms btūų sunku jį partempti ir dar po egle supakuoti lotuliukas.gif Bandau įsivaizduoti kaip atrodo: eglutė skarota o po ja akvariumas su plaukiojančiom žuvytėm... kažkas egzotiško smile.gif
Atsakyti
man grazu viskas, kas ranku darbo, tik tiek, kad dabar mazai kas nori gauti kazka ranku darbo. paciu keptu sausainiu, pyragaiciu pintine...numegztos pirstines su idomiais ornamentais, originalios...siaip megzti daiktai...paciu gaminti muiliukai ir t.t. viskas kas ranku darbo ir kaid aroma nuosirdziai galvojant apie zmogu...
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 09 19, 11:19)
Akvariukas ir man patiktų...  ax.gif  bet kalėdoms btūų sunku jį partempti ir dar po egle supakuoti  lotuliukas.gif  Bandau įsivaizduoti kaip atrodo: eglutė skarota o po ja akvariumas su plaukiojančiom žuvytėm... kažkas egzotiško smile.gif

O as dovanosiu Tribestan smile.gif Nes cia kaip ir man dovana bus smile.gif Nes paskatins brangiajam lytini potrauki biggrin.gif
Atsakyti
Butent del gresiancio prieskaledinio uzsakymu bumo dovanas jau dabar po truputi rankioju ir gaminu. Veliau jau nebus nei laiko nei noro eilese grustis. O dovanoti visokiu s... kazkaip nesinori..
Kokios mintys siemet Jus lanko del dovaneliu ? smile.gif
Atsakyti
Siais metais i pagalba pasitelksiu savo hobi ir dovanosiu suasmenontus siuvinetus ramksluoscius, chalatu, padekliuku kavai rinkinuka. Smulkesnems dovanoms galvoju dovanoti kazka tokio: http://www.google.co...djthLxScb9uCS0g
Papildyta:
Arba tokio
user posted image
Atsakyti
as dabar draugams dovanoju vienodas dovanas. vienai porai i traskanti popieriu idedu alyvuogiu aliejaus, idomesnes arbatos, ivairiu saldainiu, kavos pokiuka. manau, svarbiausia parodyti demesi, nes siais laikais pinigu ne visi milijonus turi. o ir brangia dovana visada iseis pradziuginti.
o seimoje (vyro sesuo su seima, mama, mano tevai ir mano brolis) dovanomis keiciames. Nusprendziam, kad pirksim uz tam tikra suma, koki spali issitraukiam burtus, kas kam dovanos, o per kaledas, kadangi jas svenciame kartu, dovanelem apsikeiciam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 22 rugsėjo 2010 - 06:51
Pradejau siam reikalui tapyti.
Mamai ir jos draugui bus bilietai i koki nors spektakli.
Su vyru jau sunkiau - visalaik pirkdavau kazka brangesnio/ geresnio, nes jo gimtadienis iskart po svenciu. Siemet minciu jo dovanai dar neturiu.
Uosvei praeitais metai pasiuvau linine staltese smile.gif, siemet girdejau, kad iesko kazkokio puodo, tai jei nespes isigyti manau nupirksiu ji jai.
Jaunimui(drauges ir pan) bilietai i kina, skanios smulkmenos ir pan.
Atsakyti