Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

QUOTE(Milita @ 2010 10 06, 19:31)
issidalink tuos pinigelius visiems zmonems ir matysi po kiek gaunas tada lengviau orentuotis kai turi konkrecia suma ax.gif na dar nuo kitur gal pavyks ir sutaupyti tai kazkam kitam galesi dadeti mirksiukas.gif as visada taip darau ir labai tuo patenkinta,na kai zinau kiek tiksliai galiu isleisti kiekvienam zmoguciui thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš irgi visada taip darau, nes kitaip suma dvigubai gali išaugti... blush2.gif
Atsakyti
Nu teks kažkaip dalinti ir talpintis bigsmile.gif Nu bet kaip man smagu pirkti dovanas, bet jau tik tada kai žinau ko ieškau blush2.gif
Atsakyti
Aš dar sugalvojau, kad giminaičių šeimoms padarysim kalendorius A4 formato su nuotraukom, o vaikams pamokų tvarkaraščius su jų nuotraukom... gi ten paskui gali ant viršaus naujus tvarkaraščius užklijuoti, tai turėtų ilgam būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 08 spalio 2010 - 17:34
Grazus tas metas kaledos, ypac, kai gali nustebinti mylimus zmones.. Tik, aisku, kartais truksta ideju, ypac, kai reikia vyrams dovanu, arba berniukams paaugliams biggrin.gif

As dovanas planuoju nuo vasaros.. tiesiog kartais kazka pamatau tokio, kas gali buti labai gera dovana, tai ir perku, kad ir laaabai anskti iki svenciu ax.gif
Atsakyti
Man sunkiausiai isrinkti dovanas svogeriams. Tai pernai dovanojau medu ax.gif O ka siemet sugalvoti vyrams ir 18 m. paaugliui, tai oj, nezinau.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 10, 20:05)
Grazus tas metas kaledos, ypac, kai gali nustebinti mylimus zmones.. Tik, aisku, kartais truksta ideju, ypac, kai reikia vyrams dovanu, arba berniukams paaugliams  biggrin.gif

As dovanas planuoju nuo vasaros.. tiesiog kartais kazka pamatau tokio, kas gali buti labai gera dovana, tai ir perku, kad ir laaabai anskti iki svenciu  ax.gif

Oho kaip anksti bigsmile.gif Bet taip ir reiketu norint nepajaust staigaus pinigines tustejimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,mielosios 4u.gif
Ir mane uzpuole Kaledu karstlige,siandien jau nupirkau kelias dovaneles.Anksciau buciau jautusis keistuole,kad anksti,bet kai zinau,jog laukia daug darbu gruodi,tai su malonumu pasirupinsiu dovanomis dabar.Taigi jau turiu po zaisla kriksto suneliams ir viena dovana draugei.Kaledu Senio maisas pradarytas,pildysiu toliau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau šian sudariau pusę sąrašo biggrin.gif Tai vat iškilo klausimas, gal kas žino kur galima įsigyt motociklų mažus modeliukus, apart "Mini pasaulio" g.gif Jaučiu čia bus man galvos skausmas surast tinkamą modelį doh.gif Nu bet gi ko tik nepadarysi, kad artimas žmogus būt patenkintas... ax.gif

kukuruze7 sėkmingo dovanų maišo pildymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Galvojau, kad aš čia viena tokia keistuolė, susirūpinusi Kalėdinėmis dovanomis spalio mėnesio visduryje, bet, užsikusi čia pasižvalgyti, taip nudžiugau, jog Kalėdinė manija pamažu apima ne vieną mane. bigsmile.gif
Perskaičiau visas idėjas bei sumanymus Kalėdinėms dovanoms kitoje temoje, tad dabar ir susimąsčiau, kad reiktų ir man pradėti Kalėdinių dovanų sąrašiuką pildyt, taip nekantrauju. yahoo.gif assa.gif
Ir teisingai kažkuri pasakė, jog netrukus tos Kalėdos ir atlėks, jau parduotuvėse pilna Vėlinių atributikos, o po jų - Kalėdų metas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameteist @ 2010 10 08, 17:08)
As taip pat jau pagalvojau, kad reiketu po truputi planuotis, apgalvoti, kam, ko, kiek ir po kiek  biggrin.gif Po truputi renkuosi idejas. Nesnori atideti paskutinems savaitems.

Pritariu, as taip pat megstu is anksto viska susiplanuoti, kad nereiketu paskutinem savaitem lakstyti ir mastyti ka pirkti... wub.gif kaip laukiu Kaledu wub.gif yahoo.gif
Atsakyti
Užstrigau blink.gif

Niekaip negaliu sugalvoti dovanelių kolegoms doh.gif
Na reikia kažko paprasto, nebrangaus, per daug ne nereikalingo ...
Žodziu ---- nebesumastau .. unsure.gif
Atsakyti
Laikas taip greit bėga..Jau reikia susimastyti ax.gif
Iki kalėdų jau 72 dienos beliko atskaičiuokim kiek iki advento rolleyes.gif
Žodžiu nepastebėsim jau ir
prasidės šventinis bumas. thumbup.gif
Aš jau galvoju,ir ne tik galvoju jau
esu nupirkus kelias dovanas dovanas :
Elektrinį šildytuvą vyro tėvams
ir kosmodiska mamai newyear.gif
Ir kelis šiltus pledus puseserėms ir jų vyrams .Nes čia maximoj
nuolaida buvo ,tai negalėjau susilaikyti nenupirkus .
Dabar šiandien pirksiu žvakių
nes nuolaidos maximoj.
Bet kalėdas,ir jų laukimą man jų reikia tikrai nemažai.
Šiandien keliausiu žiūrėti MP4
dukrai,nori mėlyno,su blizgučiais kur man čia tokį
gauti ? doh.gif
Žodžiu kažkaip rasiu.
newyear.gif newyear.gif
Kaip greitai bėga laikas .... wub.gif
Kalėdos artėja ..
Uhhh.Laukiam labai wub.gif
Atsakyti