Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

as jau ir pradejau galvot apie kaledines dovanas,tik kad va krize ir nelabai noris islaidauti,tad bandysiu kazka pati konstruoti ax.gif vienai draugei jau sumeistravau stai toki tasiuka http://blog.delfi.lt...darykpats/5267/
nes ji visokiu tasiuku myletoja ir gerbeja,jos brangiausiam vyno butelis,o dar dviems merginoms gal ka is veltinio sugalvosiu ax.gif MB nori knygos tad ja ir gaus o mazajam ka nors dviese sugalvosim smile.gif daugiau dovanu lyg ir nereik,nes mano namiskiai toli,MB dar toliau,o kai as vaziuosiu i LT jau bus vasario pabaiga,tad visi bus pamirse apie kaledas blush2.gif reiks tik laiku nupiesti atvirutes ir jas isiusti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatos_puodelis: 30 spalio 2009 - 00:33
Aš jau didžiumą dovanų turiu, tik MB nesugalvoju ką dovanoti, pernai tiek pridovanojau, kad šiemet nebeturiu idėjųsad.gif
Atsakyti
O dar prisiminiau, kad pries pora metu maniskis padovanuojo kaledom man nuostabiu moliniu puodeliu. Tik jie neperspejo, kad tie puodeliai dekoratyvus verysad.gif , sedome mes antra kaledu diena arbatos atsigerti, o jie sutruko. toks ilgas plysys per visa sienele atsirado. Tai jei ten ka imsite tik atsargiau reikia, arba bent paklausti, atrodantys dekoratyviai daiktai dazniausiai ir buna tik lentynom skirti.
ir nesamone, nereklamuoju as nieko, o tik laiko tiek laisvo neturiu kad nenaujoke buti forume doh.gif
Atsakyti
Mano idėja šiemet tokia - artimiausioms draugėms dovanosiu dėžę, kur tik atsidariusios ją rastų kortelę "Kad Šv. Kalėdos būtų..." ir prie kiekvieno daikto kortelė "Kvepiančios"- veltiniu aptrauktas kvepiantis muiliukas (masažinis), "saldžios" - meduolių ar saldainių maišiukas, "sočios" - riešutai, "minkštos" - gal kokias minkštas kojines ar rankšluostuką. Dar galėčiau pridėt "svaiginančios" - tai vyno duočiau, bet užteks lotuliukas.gif Manau, kainuos nedaug, tik, žinoma, svarbiausia šioj vietoj apipavidalinimas visa ko..

O šeimynai dar mąstau.. gerai, kad aplink mane nedaug tų, kuriems norisi dovanot smile.gif
Atsakyti
Klausimas truputį ne į temą, bet kažkaip nesinorėjo kurti naujos temos ax.gif
Sakykit mamytės, o kada jūs dedat dovanas po eglute? Kūčių vakarą ar Kalėdų rytą? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 11 01, 21:32)
Klausimas truputį ne į temą, bet kažkaip nesinorėjo kurti naujos temos  ax.gif
Sakykit mamytės, o kada jūs dedat dovanas po eglute? Kūčių vakarą ar Kalėdų rytą?  g.gif  4u.gif

zinoma Kuciu vakara, tiksliau - nakti, kai niekas nemato.
Juk kaledu ryta vos is lovu issiropste visi jau eina paziuret po eglute smile.gif
tai negalima paveluot, nerizikuokit ir dekit is vakaro
Atsakyti
Aš tai galvojau šiais metais dovanas padėti po eglute, dar prieš sėdant prie Kūčių stalo ;]
O Kalėdų ankstų rytą, kiekvienam prie lovos padėti po mažutę smulkmenėle, kaip kažkuri rašėte vienoje temoje, ar tik ne Austeja7 ax.gif ax.gif tai mažą žvakutę ir saldainį supakuotą į celofaną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 01, 21:58)
ivairiai...jei sv.Kaledu diena kazkur isvykstame tai dovanas dedame kuciu isvakarese(kuciavojame pas tevelius,grize is ju i namus randame...pabuvojusi pas mus Kaledu seneli thumbup.gif ).Jei neisvykstame niekur kartais Kaledu senelis ilgai lauktas dovanas atnesa ir ansktyva ryta wub.gif

tai ka:
niekad niekas is namiskiu "nesupakavo" Kaledu Senelio is ryto dedant dovaneles po eglute? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja7: 01 lapkričio 2009 - 20:06
Oaš tai mastau ką šiemet daryti su dovanom,kad sutaupyt.Gal kaip mokykloj-išitraukti asmenį kuriam dovaną teiksiu aš,okuriam kiti nariai...keistai? o ką dar sugalvot? gal smulkmenų daug... nžn.gal patarsit?
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2009 11 01, 22:07)
Oaš tai mastau ką šiemet daryti su dovanom,kad sutaupyt.Gal kaip mokykloj-išitraukti asmenį kuriam dovaną teiksiu aš,okuriam kiti nariai...keistai? o ką dar sugalvot? gal smulkmenų daug... nžn.gal patarsit?

Taip, padesim:
skaityk temele "Dovanu idejos" ir "Kalediniu dovanu sarasai", "Kaledines staigmenos ir dovanos"
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2009 11 01, 20:07)

Siūlyčiau traukti, nes bus paprasčiau ir produktyviau mano nuomone smile.gif Smulkmenos irgi brangiai atseina, o čia nesimėtant vienam žmogui, bet reikalingesnę. Na, čia mano patarimas, mes taip vienais metais irgi darėm 4u.gif

O kalbant apie dovanas. Pas mus tai senelis nuo vaikystės dovanas atneša naktį, kai visi miega, o kokia atrakcija iš ryto pamatyt po eglute dovanas prikrautas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 01 lapkričio 2009 - 20:34
QUOTE(svarus @ 2009 11 01, 21:07)

Pas mus šeimoj šitas kažkaip nenusisekė blush2.gif Išsitraukėm, viskas ok. Nupirkom dovanas. Bet atrodo - tam perku, kaip tam nenupirksi. O jei tiem perku tai kaip pamiršiu šitą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir vistiek gavosi, kad visiems visi supirkom dovanas biggrin.gif
Atsakyti