Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 01, 11:36)
gerai but, cia tik puse butu uzbaigus pradetus lapus doh.gif

O kiek jusu angelo lapu schemos?

Mano moteryte i kampa pastatyta, gal jau dvi savaites nejudinta doh.gif . kazko rankos nekyla. Siuvineju Tau RR gelyte ir dziaugiuos, tokios ryskios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 12 01, 11:39)
O kiek jusu angelo lapu schemos?

20 lapu, keli lapai po biski, kekvienam lape +- 70000 simboliu
atrodo taip mano galva yra, tikiuosi nemeluoju ax.gif
nete klaidzioja schema is 4 lapu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 01 gruodžio 2007 - 10:45
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 01, 11:10)
pasirodau kiek stumtelejau LOVE ME NOT
o koks butu lietuviskas pavadinimas g.gif

Kai ramunes ziedlapius angliakalbiai skabo, tai sako love me, love me not, love me... Na kaip mes buriam: myli, nemyli, myli... Na tai tikriausiai lietuviskas butu NEMYLI. g.gif O dar mergaite tokia nelinksma...

Ir is kur tiek kantybes toookius didelius paveikslus siuvineti?.. Lenkiu savo zila galva. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toli: 01 gruodžio 2007 - 12:36
QUOTE(toli @ 2007 12 01, 13:33)
Ir is kur tiek kantybes toookius didelius paveikslus siuvineti?.. Lenkiu savo zila galva.  rolleyes.gif

as cia isokau kaip nuoga i dilgeles, nemaniau kad tiek darbo bus doh.gif , dabar ner kur trauktis, cia bus pirmas ir paskutinis tokios apimties darbas ax.gif
Atsakyti
Dėkoju už karvyčių nuorodas. Norėjau paklausti, ar nors viena iš senbuvių buvo įlindusios į senas temas tokias kaip 9 ar 16? Ten atsidaro tik po 9 ar 12 puslapių iš 50. Nes aš prieš karvių užklausimą kantriai peržiūrinėjau ir ties 20 tema užlūžo mano smegenys. Ir dar kai puslapiai mano oro internetu verčiasi kas minutę, tai jau sory.
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2007 12 01, 15:33)
Dėkoju už karvyčių nuorodas. Norėjau paklausti, ar nors viena iš senbuvių buvo įlindusios į senas temas tokias kaip 9 ar 16? Ten atsidaro tik po 9 ar 12 puslapių iš 50. Nes aš prieš karvių užklausimą kantriai peržiūrinėjau ir ties 20 tema užlūžo mano smegenys. Ir dar kai puslapiai mano oro internetu verčiasi kas minutę, tai jau sory.

Puslapiu maziau, nes parasyta "Sutvarkyta tema" - vadinasi palikta tik tai, kas vertinga.
Atsakyti
registruojuos naujuose namuciuose su nauju darbeliu ka tik baigtas liko tik ireminti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 12 01, 17:16)
registruojuos naujuose namuciuose su nauju darbeliu ka tik baigtas liko tik ireminti  smile.gif

Violetaj, labai gražus ir mielas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Violetaj labai mielas darbelis. Labai tinka pirmai ziemos dienai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 12 01, 17:16)
registruojuos naujuose namuciuose su nauju darbeliu ka tik baigtas liko tik ireminti  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Violetaj, koks mielas kalėdinis paveikslėlis wub.gif Gal kuri dar kalėdinių parodysit 4u.gif
Aš irgi ta proga rodau neseniai įrėmintą "Meilenį sniege" ax.gif

user posted image

čia
Atsakyti
Loreitodais labai ir grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti