Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(mažiausia @ 2007 12 02, 15:00)
sveikos  4u.gif

O dabar esu išsiuvinėjus ančiuką, ir AČIŪ cezūrai, kad užrodė, kur tokių rėmelių galima rasti, nes tikrai gražiai žiūrisi  blush2.gif

o mano sese iskritikavo si remeli verysad.gif , o man vis tiek zaisminga ir garazu ax.gif

Loretoidai, o tu gal fotografo kursus baigei? nes nuotraukos tokios menines, idomios ir visos tookios skirtingos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 02 gruodžio 2007 - 17:38
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 02, 15:36)
Mažiausia, fainuoliškas ančiukas ir tikrai rėmeliai labai tinka. Jau matau ne Kalėdoms, o Velykoms ruošiesi - jis man toks velykinis  biggrin.gif 

čia ne sau, o dovanų vienai mažai mergytei, kuri kaip mažas ančiukas pasišiaušus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 12 02, 18:30)
o mano sese iskritikavo si remeli  verysad.gif , o man vis tiek zaisming ir garazu  ax.gif

Man tai ir patiko sis remelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 12 02, 17:33)
Man tai ir patiko sis remelis  smile.gif

man irgi, todėl nusipirkau 2, gal dar kokiam paveikslėliu kada pritaikysiu, neprapuls tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 12 02, 18:36)
man irgi, todėl nusipirkau 2, gal dar kokiam paveikslėliu kada pritaikysiu, neprapuls tikrai  thumbup.gif

Tai zinoma. Primink kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 12 02, 17:36)
man irgi, todėl nusipirkau 2, gal dar kokiam paveikslėliu kada pritaikysiu, neprapuls tikrai  thumbup.gif

o as 3 hihihi.gif
2 geltoni ir vienas zalias cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 02 gruodžio 2007 - 17:40
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 12 02, 17:37)
Tai zinoma. Primink kur pirkai?

"IKI" parduotuvėj. Buvo žalių, geltonų ir oranžinių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 12 02, 18:42)
"IKI" parduotuvėj. Buvo žalių, geltonų ir oranžinių.  thumbup.gif

Aha, reiks prie progos uzsukt. Tikrai tokie zaismingi smile.gif
Atsakyti
ten issiuvinejau dukters metrikus pagalvelej..........

Papildyta:
viena ranka ir koja as cia biski prie kompo...zodziu ten pagalveles uzvalkaliukas....nes tuo metu paveiksliuko neissirinkau....tai sumasciau taip padaryti.....
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 02, 16:36)
Amarilis labai nenukentėjo, išskleidė žiedus ir džiugina mane (gražiausia man kalėdinė gėlė, spėju, kad ir Tau  mirksiukas.gif )

Aha 4u.gif Beje, pagalvojau... Gal kas esat kur užmatę raudonų amarilių schemų? Turiu porą baltų, bet man kažkaip tie paveikslėliai nelabai patinka, o štai raudoną visai išsiuvinėčiau ax.gif Būčiau labai dėkinga už kokią nuorodą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toster @ 2007 12 02, 19:07)
ten issiuvinejau dukters metrikus pagalvelej..........
Papildyta:
viena ranka ir koja as cia biski prie kompo...zodziu ten pagalveles uzvalkaliukas....nes tuo metu paveiksliuko neissirinkau....tai sumasciau taip padaryti.....

Sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
kazkas kazkada kiek pamenu zirniuko ieskojo gal tiks toks
http://picasaweb.goo...363231532118674
Atsakyti