Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 01, 18:08)
Violetaj, koks mielas kalėdinis paveikslėlis  wub.gif Gal kuri dar kalėdinių parodysit  4u.gif
Aš irgi ta proga rodau neseniai įrėmintą "Meilenį sniege"  ax.gif

labai gražu thumbup.gif O jau nuotraukų grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus 4u.gif
Loretoidas nu tavo darbai ir nuotraukos tai atsiziuret neimanoma wub.gif
Atsakyti
zuikiniauskienei notworthy.gif už naujus namelius
Violetajlabai gražus darbelis, o backstich wub.gif
Loteroidas kaip visuomet thumbup.gif

Baiginėju metriką liko tik french knot išmokt padaryt ir bus viskas.

Dėl nuotraukų kartojimo atsakant tikrai ne visos naujokės ir ne tik moka atsakinėti be nuotraukų. Tai nesipykim.
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 12 01, 18:16)
registruojuos naujuose namuciuose su nauju darbeliu ka tik baigtas liko tik ireminti  smile.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip man patinka Somebunny to love... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 01, 19:08)
Aš irgi ta proga rodau neseniai įrėmintą "Meilenį sniege"  ax.gif
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu dar karta uz pagyrimus 4u.gif
Tikejausi greiciau kad darbas vyks bet viska gadino tie blizgantys siulai doh.gif
Atsakyti
Violetaj - puikus darbelis, labai mielas thumbup.gif Blizgūs siūlai visada yra vargelis doh.gif

Loretoidai - kaip visada labai gražu wub.gif Meilenį jau buvai kažkada rodžiusi, kai pabaigei, bet įrėmintas jis dar gražesnis. Pati rėminai? Ir nuotraukos kaip visada puikios thumbup.gif ...Nepagailėjai to vargšo amarilio, kurį prifarširavai granatu... biggrin.gif

Aš kai pabaigiau savo kalėdinį medį, nieko naujo nesiėmiau, nes reikėtų pabaigti kalėdinę staltiesėlę, kuri laukia nesulaukia, kada ją paimsiu į rankas biggrin.gif Reikia kažkaip susikaupti ir baigti pradėtus darbus ax.gif

Paskaičiau jūsų ginčus praeitoj temoj ir nutariau pasakyti, kad labai negražu taip ginčytis tokioj nekaltoj ir malonioj temoj. Negadinkim vienos kitoms nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 02 gruodžio 2007 - 13:23
sveikos darbstuolytes.....

pirmiausiai ikeliu ka pati padariau
user posted image

vienas neapsiutas juodai, bet manau kita reiks ardyti, , nes ten buvo pabaiga medzegeles...zodziu...sugalvosiu kaip ir sutvarkysiu......

dar keli paveikslikai siuvineti pakabinti dukros kambaryje, bet kol kas ji miega..negaliu nufotkint...kada kita karta....

o dabar su prasymu jei galima....

gal kas galit atsiusti tu triju angeliuku schemute,turiu toki planiuka ...ten tktu jis....kai bus darbas parodysiu....

jurgele@gmail.com

is anksto dekoju
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o darbų darbelių - gražu žiūrėti wub.gif Loretoidai tavo meilenis tai negaliu akių atitraukt kaip gražu bigsmile.gif
Violetaj va šitie zuikiai fainuoliai, labai man jie gražūs rolleyes.gif labai šiltas darbelis wub.gif
toster atsiprašau, jei klausimas kvailas, bet kas čia bus per daiktas bigsmile.gif
zuikiniauskiene AČIUS tau už namučius 4u.gif ir iš karto su prašymu. Ar gali man tos voverytės schemutę atsiųsti kai galėsi - kruopi@yahoo.com AČIŪ 4u.gif

O dabar esu išsiuvinėjus ančiuką, ir AČIŪ cezūrai, kad užrodė, kur tokių rėmelių galima rasti, nes tikrai gražiai žiūrisi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mažiausia, fainuoliškas ančiukas ir tikrai rėmeliai labai tinka. Jau matau ne Kalėdoms, o Velykoms ruošiesi - jis man toks velykinis biggrin.gif
Ačiū visoms už gražius žodžius meileniui ax.gif
Pumpurėli, rėminta "Sesutėse", šitas dar pusiau su bėda (bent jau kol kas). Amarilis labai nenukentėjo, išskleidė žiedus ir džiugina mane (gražiausia man kalėdinė gėlė, spėju, kad ir Tau mirksiukas.gif )
Atsakyti
Grazus darbeliai. wub.gif

Toster o kas cia bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 12 02, 15:00)
zuikiniauskiene AČIUS tau už namučius  4u.gif  ir iš karto su prašymu. Ar gali man tos voverytės schemutę atsiųsti kai galėsi - kruopi@yahoo.com AČIŪ  4u.gif

jau išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 02, 17:02)
jau išsiunčiau 4u.gif

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti