QUOTE(Deborah @ 2006 11 25, 03:24)
negaliu sakyt tau kad imk ir eik, cia tau paciai sprest, nes vienam atrodo super gydytoja, o kitam gali nepatikt. Perskaityk mamu atsiliepimus, susideliok visus minusus ir pliusus...ir tau paciai sprest.
pavyzdziui as, sekanti vaikuti gimdyciau vel tik pas dr. Gembeckiene. Kodel? Todel, kad tai mano "tipo" daktare. Maziau kalbu, daugiau darbu. kalbesimes "po visko"
pavyzdziui as, sekanti vaikuti gimdyciau vel tik pas dr. Gembeckiene. Kodel? Todel, kad tai mano "tipo" daktare. Maziau kalbu, daugiau darbu. kalbesimes "po visko"

geriausiai pasirinkima apibudina sis Deborah komentaras

deja, gydytoja buvo visiskai ne mano "tipo, nes kitu priezasciu, kodel likau tokia nepatenkinta nerandu...
tos, kurios yra komunikabilios, bendraujancios ir norincios zinoti apie save ir procesus, kurie vyksta su jumis gimdymo metu, nuosirdziai patariu, rinkites kita gydytoja
truko to padrasinimo, pakalbejimo, paaiskinimo...
kai po gimdymo atsirado komplikaciju, vyras - uz duru, o as vis klausinejau, kas su manimi vyksta, pajuokavimas "labai jau jus daug norit zinoti", deja, man tikrai neatrode juokingas... taip niekas ir nepapasakojo, kaip ten viskas buvo, tik po viena zodi teistraukiau klausinedama...
o dar tai, kad atejus sutartu laiku tekdavo laukti dvi valandas arba isvis nerasti gydytojos

tiesiog pagal save nuspreskit, kokio tipo zmogaus jums reikia tuo momentu salia