Beveik pries metus gimdžiau pas šią gydytoją, nors buvau susitarusi su Vladu Gintautu, bet jis buvo išvykęs ir nespejo atvažiuoti (gimdžiau 37sav), tai jis mus "perleido" Gembeckienei, nes ji tą dieną budėjo-buvo 7dienis. Viskas buvo super

Jos ramumas ir švelnus, tylus balsas iš pradžių stebino. Visą laiką vadino mane malonybiniu mano vardu, viena beveik nebuvau likus- arba ji, arba akušerė visada buvo šalia, ir visada aiškindavo ką netrukus darys. Kai kaklelis taip ir nebeatsidarė, ir sumažėjo leliaus tonusai, ji labai ramiai pasakė: "ruošiamės", o aš net nesusigaudžiau kam ruošiamės. Kai reikėjo pasirašyti tą lapą dėl cezario, pradėjau taip drebėti, kad net tušinio nenulaikiau, ji padėjo man ranką ant peties ir pasakė: "I...., mes išimsim sveiką lelių". Taip ir buvo, greitai, ramiai... Aplankė mane ir pooperacinėj, ir paprastoj palatoj. Dar pasakė, kad pas mane gimda kažkokių sąaugų turėjo, kurias jie cezario metu irgi sutvarkė

. Viskas sugijo labai gražiai ir be komplikacijų. Tad tik geriausi atsiliepimai!