Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

O kiek misinuko gauna per para Jusu mazyliai?Ka valgote diena?
Atsakyti
Mano 7men vyras sveria 9650g, ugis 73cm, turi viena dantuka.
Senokai jau stovi, isikibes i lova moka apie ja apeiti. Su stumduka varineja po visus namus.
Taigi tokie musu sio menesio pasiekimai tongue.gif
Atsakyti
Mano vyrukui ir šiandien 7mėn. thumbup.gif daug ką mokam jau sėdim,pastovim su vaikštynę varinėja visur,sako mama tete tongue.gif tongue.gif tik kur isitvere pats atsisėda vartosi reikia saugoti gaudo katę lotuliukas.gif sveriam 12kg.300g.ūgis 76cm.
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2007 02 11, 20:21)
Mano vyrukui ir šiandien 7mėn. thumbup.gif  daug ką mokam jau sėdim,pastovim su vaikštynę varinėja visur,sako mama tete  tongue.gif  tongue.gif  tik kur isitvere pats atsisėda vartosi reikia saugoti gaudo katę  lotuliukas.gif sveriam 12kg.300g.ūgis 76cm.

nu tai krepšininkų ir sunkiaatlečių kraštas thumbup.gif ,va ka reiškia ,kad manoji ne visiškai lietuvaitė,tai dar net 7 kg nesveria ax.gif
Atsakyti
mums iki 7men dar pora savaiteliu...
judam tik i sonus hihihi.gif nes vartydamasis gali nukeliaut i kita kambario gala bet baisiai pyktis paima jei koki zaisla padedu 20cm i prieki.. Kaip pasiekt??? hihihi.gif
Atsakyti
Niu, o mano vyriokas, šliaužioja, labai nori stotis, labai bando ropoti, bet dar nesėdi normaliai doh.gif Ir nenori jis sedėt, jam neįdomu - kur kas įdomiau visur šniukštinėt, nei vienoj vietoj sedėt smile.gif
Atsakyti
vakar mums suėjo septyni mėnesiukai ir kaip tik ta proga buvom pas gydytoją biggrin.gif ūgis 71cm, o svoris 8kg, galėtų būti ir daugiau, bet labai greit augam tai pakan kamai normalu 4u.gif o šiaip puikiai sėdi ir bando šliaužiot, vartosi į abi puses net kartais po du kartus biggrin.gif stovi jau tvirtai, spyruokliuoja, atrodo, kad bando šokinėt biggrin.gif
Atsakyti
oij prisiskaiciau ka moka musu bendraamziai ir sunerimau..ar mes neatsiliekame nuo visu...maniskiui jau greit bus 7men, taciau nesedi, neropoja..stovi tvirtai kojytemis, taciau nespirokliuoja..girdejau kad ne visi vaikai taip daro. stovi isikabines kazkur thumbup.gif , vartosi ant pilvuko ir atvirksciai, tik nemoka rankytes istraukti...sestis lyg ir stengiasi,taciau turi savu budu "issireikalauti" kad pasodintum biggrin.gif jau bando skiemenuoti:ba-ba, ma-ma..guguoja, gargaliuoja, purkstauja, rodo emocijas, pazysta savus, ir labai pyksta jei koks svetimas dede ar svetima teta paima ant ranku..kai yra pas mamyte ant ranku ir kas nors pakalbina,-susigesta ir nusuka galvyte, isikniaubdamas i mamyte smile.gif garsiai juokiasi is lakstancio suniuko lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mes turim 2 dantus, bandom stotis ant keturiu koju, vus dar sokinejam,vaikstom i mankstkes raumenis stiprint sedim, bet dar i sonus krentam
su laiku viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
mums siandien septyni menesiukai.bet kai paskaiciau ka jusu leliukai daro tai mano istikruju daug ko nedaro.nemoka apsiverst,neturi dantuku doh.gif ,ir replioti net nemoka schmoll.gif .sedi normaliai,labai nori stoveti ir vaikscioti,remiasi kojom puikiai.pasakyti nei mama nei teti nemoka blush2.gif .nu bet nieko,tikiuosi dasivysim dar kitus 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
mum ir jau ryt 7 menesiukaj thumbup.gif
tajgi, mano pupa moka:
sedi, bet dar nelabaj tvirtaj (pasiubuoja i sonus) blush2.gif
su vajkstyne laksto po kambarius smile.gif
labaj megsta stovet
bando sliauzt, bet nzn ka su rankytem daryt tongue.gif
dantuku dar neturim ax.gif
nuo nugaros anr pilvo neapsivercia, bet jau nedaug truksta (atgal vartosi)
sveremes pries pora savajciu, taj sverem 8 kg, o ugis 70cm
atrodo viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau septyni menesiukai ir stai ka mokam: wub.gif

- vartytis i visas puses ir ant pilvo ir atgal
- puikiai sedeti
- sliauzti atgal, suktis ratu
- imti daiktus dviem pirstais
- bando stotis jei yra i ka isikibt
- valgo darzovienes, kruopienes ir MP
- grauzia baronkas
- rodo savo veziukiska charakteri
- nakti keliasi nuo 2 iki 8 kartu
- dar neturi ne vieno dantuko
- pats geria is buteliuko

ir daugiau nezinau, gal dar ka ir praleidom, bet su vaikstyne nevaiksto, nes neturim ir nenorim, pats ismoks eiti ir eis kai bus laikas. 4u.gif
Atsakyti