Sveikutes o mano dykryte ....... dar tik pradeda sedeti
kodel o todel kad 3 menesius nesiojom Freiko pagalvele todel ir veluojam viskuo
na bet ka padarysi uztai turim 2 dantukus
Rusnytei šeštadienį sėjo 7mėn.
Dar neropoja, pati neatsisėda..
Tačiau turim 2 dantukus. Daug kalbam. Žaidžia kukū
Valgo košytes+MP
Žino, ko nori ir to siekia. Labai mėgsta au au ir vaikus
Dar neropoja, pati neatsisėda..
Tačiau turim 2 dantukus. Daug kalbam. Žaidžia kukū
Žino, ko nori ir to siekia. Labai mėgsta au au ir vaikus
Musu Zuikuciui jau taip pat 7 menesiukai
Turim du dantukus
, labai megstam po namus su vaikstyne lakstyti
Uztat ropoti visai Zuikis nenori, man atrodo, nusprende vaikutis, kad geriau is karto mokytis stotis ir vaikscioti, kam cia dar su tais ropojimais laika gaisti
O siaip tai - grazu ziureti, kaip kasdien pasaulis maziesiems zmoguciams tampa vis idomesnis
Turim du dantukus
Uztat ropoti visai Zuikis nenori, man atrodo, nusprende vaikutis, kad geriau is karto mokytis stotis ir vaikscioti, kam cia dar su tais ropojimais laika gaisti
O siaip tai - grazu ziureti, kaip kasdien pasaulis maziesiems zmoguciams tampa vis idomesnis
Mums dar nera 7 menesiu.Bet pradedam ropoti, turim 2 dantukus ir greitai turesim dar du.Sedim, labai idomu mazi vaikai, labai domina veidas.Labai daug snekam, burzgiam.Megstam zaisti ku ku.Tik turim beda - dar itempti rankuciu raumenukai.Tiesa stoveti labai megstam, bet vienam trumpai pasiseka ir kojeles dar linksta.Mokam vartytis, sukiotis, labai emocijom isreiskiam kas patinka.
Tai tokie musu pasiekimai
Tai tokie musu pasiekimai
Gabijai 7men.2sav.ir 3d.
Sveria- 9.6kg,ugis-71.5cm.
Turi 7 dantukus,kalasi ir astuntas,nes siek tiek nerami ir vis taikosi ikasti
.
Kai atsikelia(o buna ivairiai ir 6val,ir 7 val. ir 8 val.) geria misineli(Aptamil2),apie 10 val .suvalgom varskytes arba magijos sureli ,geriam arbatos.Pietus valgom apie antra val. darzoviu kose su mesa,geriam sultis arba arbata.17 val. valgom kruopu kose ,einant miegot geriam misinelio ir nakti daug arbatos
.
Labai megsta kitus vaikus,patinka muzika ir kai sese sokdina,labai ziurim teletabius tada krykstauja ,dziaugesi.Lakstom su vaikstyne ,atsisedam ,jau pradedam ropoti i prieki (atgal geriau gaunas).Zaidziam ratutes,vire pelyte kosyte,pagal nuotaika atsisveikina pamuojuoja rankute.Sedi ant puodo.
Sveria- 9.6kg,ugis-71.5cm.
Turi 7 dantukus,kalasi ir astuntas,nes siek tiek nerami ir vis taikosi ikasti
Kai atsikelia(o buna ivairiai ir 6val,ir 7 val. ir 8 val.) geria misineli(Aptamil2),apie 10 val .suvalgom varskytes arba magijos sureli ,geriam arbatos.Pietus valgom apie antra val. darzoviu kose su mesa,geriam sultis arba arbata.17 val. valgom kruopu kose ,einant miegot geriam misinelio ir nakti daug arbatos
Labai megsta kitus vaikus,patinka muzika ir kai sese sokdina,labai ziurim teletabius tada krykstauja ,dziaugesi.Lakstom su vaikstyne ,atsisedam ,jau pradedam ropoti i prieki (atgal geriau gaunas).Zaidziam ratutes,vire pelyte kosyte,pagal nuotaika atsisveikina pamuojuoja rankute.Sedi ant puodo.
Mano mazyliui 7men ir 3 savaites. Turi 2 dantukus. Pergyvenu, kad mazai. Labai greitai slauzioja. ?tik atsisuk, o jis jau kitame kambaryje
Apie 9 ryto valgo pieno misini (240ml),
apie 13 val darzoviu kose su mesa (150g) ir pieno misini(90ml),
apie 5 val kruopu kose(milupa) sumaisyta su tutelli pieniska kose su vaisiais(150g) ir +pieno mis.(90ml)
21val-pieno mis.
dar tarp "rimtu" maitinimu suvalgo sausainiu, sumaisytu su trintais obuoliais.
Naktimis miega gerai, nuo 22 iki 8.30 ryto. Kartais atsibunda, kai 'soske' uzsimano.
Maudomes kiekviena diena, nes labai patinka. Kartais kartu su teciu
Duodasi toj vonioj kaip suauges. Pats jau atsistoja, aisku uzsikabines uz ka nors. Zaislas domina lygiai 5 min.
Noreciau paklausti: kaip pripratinti prie puoduko? Vaikas tiesiog neturi laiko ten pasvajoti
kai tik ka pamato, nulipa ir lekia kur jam reikia.
Apie 9 ryto valgo pieno misini (240ml),
apie 13 val darzoviu kose su mesa (150g) ir pieno misini(90ml),
apie 5 val kruopu kose(milupa) sumaisyta su tutelli pieniska kose su vaisiais(150g) ir +pieno mis.(90ml)
21val-pieno mis.
dar tarp "rimtu" maitinimu suvalgo sausainiu, sumaisytu su trintais obuoliais.
Naktimis miega gerai, nuo 22 iki 8.30 ryto. Kartais atsibunda, kai 'soske' uzsimano.
Maudomes kiekviena diena, nes labai patinka. Kartais kartu su teciu
Noreciau paklausti: kaip pripratinti prie puoduko? Vaikas tiesiog neturi laiko ten pasvajoti
mano mazutei jau 7 men ir 8 d.!mes sliauziam kaip beprotes,...bandom atsistot,..bet sedeti visai nemokam ir nenorim!!!nebent jai pati pasodinsiu tai kokia minute-dvi gal ir pasedi1turim viena dantuka! turim dar viena problema, bent jau man tai problema!!!visai nenori valgit naminio maisto!valgo tik koseles is parduotuviu!nezinau , gal ten ko prikista kad jin taip skaniai valgo!ar kam nors taip yra?ar cia nuo to kad pirma karta daviau darzoviu tyreles is parduotuves?
Mano sūneliui 7 mėn. ir 1 dienelė.Turim jau 2 dantukus.Vartomės,sukinėjamės kaip pašėlę.Tačiau dar pats neatsisėda ir neatsistoja.Nu tikėkimės kad greitu laiku tai įvyks.Valgo nemažai ir košyčių,ir tyrelių.Labai mėgsta viską graužti su savo dviem mažiukais dantukais.Beje dar ir šliaužioti maniškis nenori.Bando,bet kažkaip gaunasi ne į priekį,o atgal šliaužti
Mano berniukui 7mėn. ir 3-ys dienos.Pats vartosi į visas puses.Nuo nugaros ant pilvo ir atvirkščiai.Pradėjo gal prieš dvi dienas bandyti ropoti,pastato užpakaliuka ir pasistumia,bet rankom nemoka,tai jau prisjuokiu...O jis vis bando ir bando,jau jei labai neiseina,tai supyksta
O taip jau turim du dantukus apacioje ir manu jau greit turėsim dar , nes labai jau negeras.....
Vienas pats atsiseda ir sedi jau ganetinai ilga laika, o atsitoti ir gi lengvai atsistoja ,kai paduodi rankytes.Tikras šaunuolis
Daug šneka "la la ...","uuuu..." ir pan....
Jo , o del uzmigimo, tai mano grazuoliukas gal kokios keturios dienos, kaip niekaip kitaip neužmiega ,tik ant rankų
O taip jau turim du dantukus apacioje ir manu jau greit turėsim dar , nes labai jau negeras.....
Jo , o del uzmigimo, tai mano grazuoliukas gal kokios keturios dienos, kaip niekaip kitaip neužmiega ,tik ant rankų
na svoriu su dauguma lyginant su dauguma nepasigirsim,už 4dienų bus 7 mėn.,o sveria mano beibis 8kg su trupučiu.Turi 6 dantis,intensyviai ieško dar.Labai gerai,kad lovytė medinė tai galima pagraužt:kokias 2 sav graužė atsiklaupęs(iki tol gulėdamas),šiandien išmoko atsistot-tai sakau kai grius tai liks dantys ant lovos krašto.Atsisėst netyčia pavyksta
.O šliaužioja ir supasi ant keturių jau senokai.Lovelė su ratais nestabili,tai kai įsisiūbuoja-važinėjasi
(kam eit,jei gali "nuvažiuot"?
).Valgo visko po truputį,tik kažkam alergiškas-beria pilvą.Duokit patarimą,kaip dieną užmigdyt-nepajėgia užmigt,ašarėlės... o naktį jam badas,o aš be miego.