Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

mano mergina jau stovi lovytėj, ropoja laksto su vaikštyne po visus namus, o dėl pačios vaikštynės man tos su rėmeliais jau parduotuvėj mažos pasirodė, o mūsų panelė jau dabar 72cm tad mes pirkom tokia kur ir supas ir važiuoja, tai dabar kolkas nepasiekėm aukščiausios padėties. O dėl ėjimo ant pirštų galų, mano vyras nei turėjo tų vaikštynių nei ką, o iki šiol vaikšto ant pirštų galų nors tu ką, balerina jis pas mane:). O dukrytė dabar jau laksto su vaikštyne, o pastyta žingsniuoja pilnu paduku ax.gif
Atsakyti
na mes be dantu dar iur nesedim veini schmoll.gif ,tik atsiremus ir tai griuna ant sono verysad.gif .Bet uztai ropojam,su begunu lakstom lovyteje stovim ir jau bandom eiti aplink lovyte stovint. bigsmile.gif
Atsakyti
mum jau beveik ir 8 menesiai, bet va dienom tai megstam pamiegot...o man tai labai patinka/ miegam 3-4 kartus per diena. shiadnien tik 2 miegojom. nes antras miegas uztruko 4 valandas:) tai kaip pasiilsejau... kaip zmogus:) o shiaip miegam kokia 1-2 valandas per kiekviena miga:)
Atsakyti
musu velniukui 6 su puse men. jau gana gerai ropineja, apie vartymasi net nebesneku... kaip vijurkas, visur jo pilna. jau stojasi ir stovi isikibes, net truputi eit bando. dabar gaila mes ne lt, tai vaikstynes su savim neturim verysad.gif man tik lengviau butu, dabar lakstau is paskos visa dienele.sian procesoriu nuverte, telefona nutrauke doh.gif zbitkavoja kaip tik begali. tete, dede, baba sako, pucia burbulus is seiliu. pa duoda. oro_buckis.gif gerai nors kad miega kas dvi valandas,tai vis siek tiek atsipuciu smile.gif
Papildyta:
pamirsau parasyt, kad sedi jau neblogai, dar truputi pasiremia viena rankute, bet itariu nebeilgai biggrin.gif
Atsakyti
na mano mazylei ir neseniai sukako 7men...mes ir varinejam su vaikstyne noreciau maniezo,bet nera vietos,net vaiko kedutei normaliai pastatyt(masininei,laikom namie nes pastovios auto neturim),pati atsiseda,kau kelias sekundes pati pastovi,na o lovytei isikibus tik duok stovet,vakar kaip tik filmavau jos stovejima lovytej ir pirma karta perejo nuo vieno lovytes sono i kita isikibus,,,tai ir juokemes gal cia pries kamera maivesi kokia as umn.gif ir kaip as moku....

moka atsidaryti telefono dangteli biggrin.gif moka televizoriaus kanalus perjungineti biggrin.gif blush2.gif blush2.gif ir moka su vaikstyne priejus prie stalo viska numesti zemen,na o paduok tik koki zurnala ar laikrasti tai pamtysi,kad zeme jau pilna skiauciu book.gif

na zodziu isdykauti kaip ir kiekvienas vaikas sugeba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mano kleckiui 7men 2saw. sweria 11kg o ugis 71cm
MUSU PASIEKIMAI
stowim,sedim,ropojam,einam letai uz wienos rankytes,greitai uz dwieju.turim 3dantis du apacioj wienas wirsuj.rodo ate,kur mama ir kur tetis,kur suo.ploja katuciu.sako mama ir niam.su waikstyne nebesugausi.teciui duoda bucki o mamai ne schmoll.gif doh.gif verysad.gif
WALGOM
Pusryciam: tirstas semper misinys ir kruopu kose
Priespieciai: ryziu piure, warskyte,uzgeriam sultimis,arbata,kompotu,arba misiniu.
Pietus: mesyte (jautiena,wersiena,kalakutiena,awiena),zuwyte su darzowemis (bulwe,morka,kalafijoras,brokolis, moliugas,cukinija,kopustas,patisonas,pomidoras) uzgeriam
Pawakariai: Ryziu piure,warskyte,waisiu (slywos,obuoliai,kriauses,meleonas,nektarinas,bananas) tyre gaminta namie.
Wakariene: kruopu kose ir misinys.
Naktis : misinys.
ZAIDIMAI
geriausias zaidimas gaudyti suni ar kate.
na o su miegu pas mumi labai iwairiai.naktimis kokius tris kartus walgo.bet wis dar lieku optimiste kad tai greitai baigsis. lotuliukas.gif
Atsakyti
mano Azuolui tik ka suejo 7 men. jau pats sedi, ropoja atgal, o siandien nustebino- pradejo ropoti pirmyn smile.gif kai laikai uz rankuciu daro tapu tapu, beje tai moka jau nuo 5 men, graziausiai tare NE NE NE kai siulai soskute lotuliukas.gif Bendrai tikras linksmuolis, ir naktimis nepamirsta palinksminti savo gugavimu lotuliukas.gif Na o maitinimo kedute tai buvo mums atradimas, jis ja labai megsta: pasedi pazaidzia, leidzia atsipusti ir ant grindu patiesus deki megsta pasivartyti paropoti, ir sportinis vezimas atradimas - tik vezk tik rodyk ciuces, cypas .. bet smagiause tai kisti nosiuka i darbo stala pasikuisti po stalcius thumbup.gif jooo jau planuoju daiktus kelti kuo auksciau. Apetita turim puiku, vis dar valgo MP tiksliau jau tik kaip arbatele vartoja rolleyes.gif megsata Milupos koseles su Humana skystu misiniu, Hipp'io tyreles ale visas o ypac su varskyte ir naktine tyrele su vaisiais. bet viena beda darzoviu nemegsta ir mesytes neisiulysi, tai kiekviena diena kovoju vis pratinu po sauksteli po du.... jei kas turit minciu kaip pripratinti valgyti mesyte su darzovem pasidalinkite, nes jau laikas padaryti pazanga o tai dar toli toli g.gif
Atsakyti
Mano maziukei po poros dienu sueis 7men. Labiausiai megsta mamos papukus, kitas maistelis jai antraeilis dalykas. Nemegsta mesytes. Darzoviu dar kokius penkis saukstukus suvalgo. Vaisiu tyreles geriausiai valgo,bet tai juk ne maistas.
Turi du dantukus,moka slapiai buciuotis. Atrodo pradeda tarti ne-bet nesu tuo tikra. Dievina pasivaiksciojimus lauke. Mano pasodinta sedi,bet neilgai. Sliauzti moka bet tik atgal. Laukiu kai ims ropoti i prieki kadangi jau gali isstoveti ilgeliau ant keturiu.
Labiau nori buti su mama,nei su teciu.
Maistuka gaminu pati,tik nededu visiskai druskytes ir dar neduodu varskytes. Gal dar per anksti. Gyvenu Svedijoje,cia sako kad druskytes iki metuku deti i maista negalima,varskytes kaip LT nera,reikia gamintis paciai.
Gal jus patartumet, gaminti man maistuka su siek tiek druskyte ar klausytis seseliu ir laukti kol sueis metai?
Atsakyti
sveikutes visos ir visi biggrin.gif siandien mano mazytei suejo lygiai7menesiukai bigsmile.gif ji jau sedi pati ir atsiseda,sliauzia visur kur tik jai idomu doh.gif atsistoja isikibusi i lovytes krasta ir nori labai vaikscioti doh.gif tai neseniai nupirkome jai vaikstyne.atgal eina nuostabiai o pirmyn dar mokosi biggrin.gif patinka mustis ,o kai subari juokiasi doh.gif didziausias malonumas patampyti kam nors uz plauku blush2.gif
kai pradejome valgyti koses nebenori gerti pieno,javu koses jai nelabai patinka tongue.gif nors visokiausiu ju yra,bet labiau valgo darzoviu koses.verdu pati.pradejome valgyti vistiena ir kalakutiena.valgome daug visokiausiu vaisu,o labiausiai patinka sultys.gertu ir gertu. essen.gif
moka sakyti tete,o kai supyksta pila viska is eiles ka moka,ba,gy, du ir t.t. clap_1.gif
Atsakyti
mums 7,5 mėn ir mes jau puikiai sėdime thumbup.gif Taip staiga per kelias dienas vis geriau ir ilgiau ir jau gerą savaitę sėdime smile.gif
Stovėti tai iš viso patinka, tik pastatai - tai išsišiepia iki ausų ir pradeda ūkauti, skėsčioti rankomis, labai jau patinka ir vaikščioti - lekia kojytes maldamas, smagu žiūrėt lotuliukas.gif Tai jau kai pradės vaikščioti, tai turbūt nepagausiu doh.gif
Kažkaip tik su vaikštyne nesusidraugaujam, nesupranta jis ką ten reikia daryti, apžiūri žaisliukus ir bando kojomis spardyti į priekyje kur yra rėmas biggrin.gif Rodau, kad eiti, bet dar nesupranta, bandysiu vėliau įdėti smile.gif
Valgome lyg ir neprastai, tik grūdų košes truputį prasčiau, bet va nieko nenori gerti, turiu gal 5 skirtingu antgalius ant buteliukų - ir nei iš vieno, tik MP doh.gif
Mieliausiai valgom vaisius ir vaisines tyreles, sausainukus (aš juos kaip užkandėlę tarp maitinimų sutrinu ir sumaitinu kaip košytę), daržovienė geriausia tinka, kai būna su kalafijoru ax.gif
Tik va niekaip dantų neišsiauginame - viskas paraudę, paburkę, zirziam, kandam, bet...nelenda verysad.gif
neįsivaizduojam gyvenimo be MP, nežinau, kaip čia reiks pabaigt tą reikaliuką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliagpr: 01 spalio 2006 - 14:50
Labai geras puslapiukas! o as tik dabar atradau jį ax.gif
Mano lėlytei 7,5 mėn. Sėdi puikiai: pasilenkia i prieki, sonus zaisliuku (pasilenkia geriau nei aš blush2.gif ) ir tvirtai atgal. Vartosi gerai. Šliaužti pavyksta tik atgal ir tai nedaug, nes nervai pradeda imti. Apie ropojimą nė kalbos. Bus į savo mamą - iškart vaikščios. Su vaikštyne - profė. thumbup.gif
Rytais valgyt košės dar nepradėjom, valgo tik pienuką.
Pietums skaniausia mamos košė daržovių su mėsa (vienąkart keliavom į koncertą, tai buvau nupirkusi HIPP tyrelę su kalakutiena - Š... smirdėjo visoj mašinoj, nors vaikas valgė).
Tarp vakarienės ir pietų - MP.
Vakarienei - grūdų košė su bananu ar tyrele.
Dantys...čia irgi profės... 8vnt ... nuo 3,5mėn.

Prisiskaičiau dabar, kad visos duoda jau pusryčiams košes, reiks ir man, nors svoris mūsų geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirmiete: 05 spalio 2006 - 15:17
na mums liko irgi kelios dieneles iki 7 menesiuku lotuliukas.gif
Mokame sedeti, vezime siek tiek pakelus nugarele atsisesti, bet kolkas neiseina nuo gulimos padeties be pagalbos blush2.gif neropojame, nesliauziojame, bet labai jau norime ax.gif Vartomes nuo nugarytes ant pilvuko ir atgal jau kartais gaunasi lotuliukas.gif Turime viena dantuka thumbup.gif taip pat labai domimes aplinka, o ypac lauke bigsmile.gif
Valgome koses, darzovienes (deja pirktines, nes mano nenoriu nors tu ka blush2.gif g.gif verysad.gif ), vaisiu tyreles. Na zodziu bandom vis kuo daugiau ir daugiau naujienu. Greitai bandysime ir mesytes lotuliukas.gif
Atsakyti