Sveikos mamytes,mano mazulei jau 7menesiai ir 2savaites.Labai megsta buti savo lovyteje,gali kelias valandas prasivartyti,kai buvome pas gydytoja,klauseme del vaikstynes,tai mums griestai neleido,sake,kad veliau galime tureti ortopediniu problemu,bet kadangi jau buvome nusipirke,tai kartais leidziu truputi pavazineti,nemanau,kad tai labai pakenks.Va drauges mergaite istisai budavo vaikstynei ir nieko blogo neatsitiko,vaikscioti pradejo nuo 10menesiu.O seip mazyle jau grazei sedi,vartosi kaip kukulis
zliauzioti jau pramoksta,nors daznai nosyte uzsigauna bekrisdama.
Sveikutes, nors mano dukrytei gerokai virs septyniu, bet ir as noriu tarti kelis zodelius apie vaikstyne is musu patirties
Pirma karta idejau dukryte i vaikstynes 7 menesiu, bet ji ju bijojo tai daugiau ir nedejau (ir taip sako jos nera gerai) tai tik pries kelias dienas galvoju pabandysiu ideti ir paziureti kas bus
ka jus manot jai jos jau neidomu, nes nori jau pati vaiksciot, aisku dar vis pasilaikant
taip , kad mano nuomone geriau yra maniezas kada vaikas nores, tada ir atsistos , nenores nesistos, o kai vaikas "kaba" vaikstynej tai tikrai manau nieko gero
Septyniu menesiu vaikiukas nepasakys MAMA AS PAVARGAU , o "kabes" vargselis tol, kol mama pasidarys savo darbus ir sugalvos paimti ant ranku
P.S cia tik mano nuomone
Pirma karta idejau dukryte i vaikstynes 7 menesiu, bet ji ju bijojo tai daugiau ir nedejau (ir taip sako jos nera gerai) tai tik pries kelias dienas galvoju pabandysiu ideti ir paziureti kas bus
P.S cia tik mano nuomone
nu va musu pasiekimai:
1.ropinėja ir vartosi
2.šūkalioja, cypauja.
3.sako mamam kai nori kad prieičiau. nu dar sako tiatia ir baba, nu bet čia nesamoningai.
4. bando stotis
tik dantų niekaip nesulaukiam ir net nesimato, kad ruoštųsi kaltis..
1.ropinėja ir vartosi
2.šūkalioja, cypauja.
3.sako mamam kai nori kad prieičiau. nu dar sako tiatia ir baba, nu bet čia nesamoningai.
4. bando stotis
tik dantų niekaip nesulaukiam ir net nesimato, kad ruoštųsi kaltis..
sveiki
na mes šiandien taip pat prie jūsų prisijungiam
mano mažiukas jau ropinėja (nors daro tai kažkokiu juokingu savo būdu
), kartais pasėdi, bet labai retai, nes jam žymiai smagiau stovėti į ką nors įsitvėrus, tai pasodinus iškart tiesia kojas ir stojasi
prieš porą savaičių buvo pradėjęs gražiai skiemenuoti, bet dabar jau turbūt atsibodo, tai tik garsiai rėkauja
su vaikštyne nelakstom, nes net nepirkau specialiai, kad nekiltų pagunda ja pasinaudoti
dantukų dar neturim, bet niekur ir neskubam
Na va,šiandien mums 7mėn.Esame 71cm ūgio,o sveriame net 10kg.Mūsų pasiekimai dideli
:turim 3dantukus(3 pakeliui),kuo geriausiai sėdim,net ir maudomės didelėje vonioje sėdėdamos;įsikibusios stovim;vedama bando eiti;lovytėje pati atsiklaupia;su vaikštyne neina pagaut;daug kalbame(savo kalba) tete,baba,ma-ma-ma,dede...Valgome pietums mėsines košytes,vakarienei įvairias grūdines košytes,mišinuką,vaisines tyreles,duoniukus
Sveikos mamytės ir leliukai
Pasigirsim ir mes savo pasiekimais
turim du dantukus, dar neropojam, bet jau šliaužiojam, sėdim gan stipriai ir maudomės sėdėdami

Su vaikštyne sekasi tik atgal ir šonu varinėt
nebent kažką nori pasiekt, tai užsimiršta ir pirmyn paeina
kalba savo kalba. Kai juokiasi ir nori pačiauškėt, taio sako te-te ate, o kai verkia, tai ma-ma
labai nori stotis, kartasi pasiseka pačiai atsistot įsikibus į lovelės kraštus, bet dažniau tik atsiklaupt pavyksta. Bet prilaikoma labai mėgsta stovėt ir vaikšto įsikibus mielai (pereinam apžiūrėt visus kambarius)
oi, dar pamiršom pasakyt, kad jau sėdim ant puodelio
per paskutines 3 sav tik kelis kartus i pamperį kažką įkrovėm. Vis spėjam užmatyt ir į puoduką kaku padaryt
Pasigirsim ir mes savo pasiekimais

Su vaikštyne sekasi tik atgal ir šonu varinėt
oi, dar pamiršom pasakyt, kad jau sėdim ant puodelio
o mūsų zuikis dar be dantų,bet jau neblogai sėdi,tik per savo kirbėjimą dažnai virsta.vartosi puikiai,vonelėj mieliau sėdi nei guli ir baisiai taškosi.su vaikštyne jau po truputį kruta visom kryptim,laikomas už rankų atsistoja ir truputį pastovi.ropot
...nelabai noro yra,o ir gabumai gal ne tie dar
aukit visi sveikučiai,gražučiai
aukit visi sveikučiai,gražučiai
Kaip supratau visi vaikuciai panasus
Manoji turi jau 4 dantukus,sako ir rodo ate,taip pat mociute ismokinus plot katutes.Vaikstynej vaiksto nuo 6 men.Eina visur kur tik nori.Sedi pati jau seniai,bet dar neatsiseda.Sliauziot taip pat bando,bet dar nepavykstaSedet jau isvis nepasodinsi,sukasi,kad ja statyt.
Sveikos mamytes ir maziukai! Mano maziui ir ryt bus 7 menesiai mes dar patys nalbai sedim, bet isikabine jau stovi, i vaikstyne , valgom viska svarbu valgyt ir kuo daugiau apetitu nesiskundziam tikrai.
dar mokam katutes paplot i puoduka dar nedarom, sakom te-te mama, ate tik dar nelabai suprantam turbut ka tie zodziai reiskia. labai nori bendraut ir nenori visai vienas but is kart supyksta.
sekmes visiem maziukam nesirkit ir aukit veiki