Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikos mamytes,mano mazulei jau 7menesiai ir 2savaites.Labai megsta buti savo lovyteje,gali kelias valandas prasivartyti,kai buvome pas gydytoja,klauseme del vaikstynes,tai mums griestai neleido,sake,kad veliau galime tureti ortopediniu problemu,bet kadangi jau buvome nusipirke,tai kartais leidziu truputi pavazineti,nemanau,kad tai labai pakenks.Va drauges mergaite istisai budavo vaikstynei ir nieko blogo neatsitiko,vaikscioti pradejo nuo 10menesiu.O seip mazyle jau grazei sedi,vartosi kaip kukulis bigsmile.gif zliauzioti jau pramoksta,nors daznai nosyte uzsigauna bekrisdama.
Atsakyti
Sveikutes, nors mano dukrytei gerokai virs septyniu, bet ir as noriu tarti kelis zodelius apie vaikstyne is musu patirties ax.gif
Pirma karta idejau dukryte i vaikstynes 7 menesiu, bet ji ju bijojo tai daugiau ir nedejau (ir taip sako jos nera gerai) tai tik pries kelias dienas galvoju pabandysiu ideti ir paziureti kas bus irnesakyk.gif ka jus manot jai jos jau neidomu, nes nori jau pati vaiksciot, aisku dar vis pasilaikant biggrin.gif taip , kad mano nuomone geriau yra maniezas kada vaikas nores, tada ir atsistos , nenores nesistos, o kai vaikas "kaba" vaikstynej tai tikrai manau nieko gero schmoll.gif Septyniu menesiu vaikiukas nepasakys MAMA AS PAVARGAU , o "kabes" vargselis tol, kol mama pasidarys savo darbus ir sugalvos paimti ant ranku unsure.gif
P.S cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
nu va musu pasiekimai:

1.ropinėja ir vartosi
2.šūkalioja, cypauja.
3.sako mamam kai nori kad prieičiau. nu dar sako tiatia ir baba, nu bet čia nesamoningai.
4. bando stotis

tik dantų niekaip nesulaukiam ir net nesimato, kad ruoštųsi kaltis..
Atsakyti
sveiki bye1.gif na mes šiandien taip pat prie jūsų prisijungiam 4u.gif mano mažiukas jau ropinėja (nors daro tai kažkokiu juokingu savo būdu lotuliukas.gif ), kartais pasėdi, bet labai retai, nes jam žymiai smagiau stovėti į ką nors įsitvėrus, tai pasodinus iškart tiesia kojas ir stojasi doh.gif prieš porą savaičių buvo pradėjęs gražiai skiemenuoti, bet dabar jau turbūt atsibodo, tai tik garsiai rėkauja lotuliukas.gif su vaikštyne nelakstom, nes net nepirkau specialiai, kad nekiltų pagunda ja pasinaudoti rolleyes.gif dantukų dar neturim, bet niekur ir neskubam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlis: 21 lapkričio 2006 - 11:59
Na va,šiandien mums 7mėn.Esame 71cm ūgio,o sveriame net 10kg.Mūsų pasiekimai dideli 4u.gif :turim 3dantukus(3 pakeliui),kuo geriausiai sėdim,net ir maudomės didelėje vonioje sėdėdamos;įsikibusios stovim;vedama bando eiti;lovytėje pati atsiklaupia;su vaikštyne neina pagaut;daug kalbame(savo kalba) tete,baba,ma-ma-ma,dede...Valgome pietums mėsines košytes,vakarienei įvairias grūdines košytes,mišinuką,vaisines tyreles,duoniukus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir leliukai 4u.gif
Pasigirsim ir mes savo pasiekimais ax.gif turim du dantukus, dar neropojam, bet jau šliaužiojam, sėdim gan stipriai ir maudomės sėdėdami
user posted image
Su vaikštyne sekasi tik atgal ir šonu varinėt hihihi.gif nebent kažką nori pasiekt, tai užsimiršta ir pirmyn paeina lotuliukas.gif kalba savo kalba. Kai juokiasi ir nori pačiauškėt, taio sako te-te ate, o kai verkia, tai ma-ma biggrin.gif labai nori stotis, kartasi pasiseka pačiai atsistot įsikibus į lovelės kraštus, bet dažniau tik atsiklaupt pavyksta. Bet prilaikoma labai mėgsta stovėt ir vaikšto įsikibus mielai (pereinam apžiūrėt visus kambarius)

oi, dar pamiršom pasakyt, kad jau sėdim ant puodelio bigsmile.gif per paskutines 3 sav tik kelis kartus i pamperį kažką įkrovėm. Vis spėjam užmatyt ir į puoduką kaku padaryt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushka: 02 gruodžio 2006 - 17:23
o mūsų zuikis dar be dantų,bet jau neblogai sėdi,tik per savo kirbėjimą dažnai virsta.vartosi puikiai,vonelėj mieliau sėdi nei guli ir baisiai taškosi.su vaikštyne jau po truputį kruta visom kryptim,laikomas už rankų atsistoja ir truputį pastovi.ropot blush2.gif ...nelabai noro yra,o ir gabumai gal ne tie dar biggrin.gif

aukit visi sveikučiai,gražučiai
Atsakyti
maniske, jau sedi tvirtai, pati atsiseda, preis kelias dienas lovutej atsistojo, tai dabar pastoviai praktikuoja, du dantis turim, mokam sakyt tej tej, amamam, seneles ismoke liezuvi rodyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora++: 07 gruodžio 2006 - 14:47
Mano dukryte sedi tvirtai,atsisedusi labai megsta zaisti,ypac "skaityti" zurnalus,stovi tvirtai pasilaikius,su vaikstyne moka ir i prieki ir atgalaisku,geriau ir smagiau atgal, vartosi, sliausti bando,bet dar neiseina,dantuku deje dar neturim smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif o mano vaikutis pats sedi,turim du dantukus.bet nenoriai valgo darzoves,vis praso misinuku.ismoko sakyti atia,tai dabar vis kartoja ir rankyte moja.ant puoduko dar nebandem,bet sunku pagauti kada jis daro.
Atsakyti
Kaip supratau visi vaikuciai panasus smile.gif Manoji turi jau 4 dantukus,sako ir rodo ate,taip pat mociute ismokinus plot katutes.Vaikstynej vaiksto nuo 6 men.Eina visur kur tik nori.Sedi pati jau seniai,bet dar neatsiseda.Sliauziot taip pat bando,bet dar nepavykstaSedet jau isvis nepasodinsi,sukasi,kad ja statyt.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir maziukai! Mano maziui ir ryt bus 7 menesiai mes dar patys nalbai sedim, bet isikabine jau stovi, i vaikstyne , valgom viska svarbu valgyt ir kuo daugiau apetitu nesiskundziam tikrai. bigsmile.gif dar mokam katutes paplot i puoduka dar nedarom, sakom te-te mama, ate tik dar nelabai suprantam turbut ka tie zodziai reiskia. labai nori bendraut ir nenori visai vienas but is kart supyksta. doh.gif sekmes visiem maziukam nesirkit ir aukit veiki mirksiukas.gif
Atsakyti