Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Giedrut @ 2008 01 05, 19:26)
jomajo man ir 23 metai, bet taip rimtos draugystes trukusios ilgiau nei menesi neturejau doh.gif  bala nemate viens pasitaike pijokas, kitas nesveikai pavydus...dabar yra toks neblogas vyrukas bet toks nedrasus ar kazkas jam su praeitim negeri prisiminimai kyla, kad man net paciai nedrasu daros ji pakabint......ech...nusipirksiu kate ir sedesiu sau viena vyna gurksnodama, kate glostydama bus ramu biggrin.gif

Nu bet jūs ir pavarot doh.gif 23m ir jokio rimto vyro gyvenime per tiek laiko? g.gif Nenoriu įžeist, bet man tai nesuprantama. Man 22m., rimtus vyrus turėjau 2, o tų, kur po mėnesio išsiskirdavau, dabar sunku suskaičiuot ax.gif Nesusirandu vyro tik dbr, kai auginu mažą vaiką ir esu priversta sėdėti namie. Bet ir tai, manau, jei tik pati labiau pasistengčiau, tuoj kažką turėčiau, bet taip neįdomu, norisi , kad vyras pats užsikariautų mano dėmesį. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 05, 22:18)
Nu bet jūs ir pavarot  doh.gif 23m ir jokio rimto vyro gyvenime per tiek laiko?  g.gif Nenoriu įžeist, bet man tai nesuprantama. 

Man 24 ir tai jokio rimto vyro gyvenime laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 05, 21:18)
Nu bet jūs ir pavarot  doh.gif 23m ir jokio rimto vyro gyvenime per tiek laiko?  g.gif Nenoriu įžeist, bet man tai nesuprantama. Man 22m., rimtus vyrus turėjau 2, o tų, kur po mėnesio išsiskirdavau, dabar sunku suskaičiuot ax.gif Nesusirandu vyro tik dbr, kai auginu mažą vaiką ir esu priversta sėdėti namie. Bet ir tai, manau, jei tik pati labiau pasistengčiau, tuoj kažką turėčiau, bet taip neįdomu, norisi , kad vyras pats užsikariautų mano dėmesį.  cool.gif

Man tavo atvejis atrodo kaip tos pačios lazdos kitas galas. Yra merginų, kurios nemoka užmegzti santykių, o yra merginų, kurios užmezga tuos santykius lengvai ir daug, bet tikrai artimų santykių nesukuria.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2008 01 06, 00:20)
Yra merginų, kurios nemoka užmegzti santykių

Va va.. tas man ir aktualu. Pastebėti mane pastebi, bet vos tik vaikinas parodo kažkokią simpatiją nešu muilą arba juokais paverčiu viską ir pasidarau jį tiesiog bičiuliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 01 06, 00:34)
Va va.. tas man ir aktualu. Pastebėti mane pastebi, bet vos tik vaikinas parodo kažkokią simpatiją nešu muilą arba juokais paverčiu viską ir pasidarau jį tiesiog bičiuliu doh.gif

labas vakarelis pleputem si velu vakareli:)
as savo MB pakabinau internete:)
Atsakyti
Va va.. tas man ir aktualu. Pastebėti mane pastebi, bet vos tik vaikinas parodo kažkokią simpatiją nešu muilą arba juokais paverčiu viską ir pasidarau jį tiesiog bičiuliu 

man būdavo lygiai tas pats,aš net nemokėjau bučiuotis.todėl kai pirmakart mane mano būsimas vyras po pirmo pasimatymo bučiavo, pabėgau į laiptinę lotuliukas.gif
man buvo 19 metų kai nieko nebuvau turejusi tada taip išaugo tas noras, net ne meilės, o "kazka turėt" kad pora mėn flirtavau su visais iš eilės.bet va kai užkabino tas kas turėjo,viskas ėmė tokiu greičiu vystytis kad oj.
galiu pasakyt,gal kam bus juokinga, bet aš nespjaunu į patarimų knygas moterims, nes kiekvienoj turbūt gali atrasti bent dalį tiesos.tik reikia vengti feministinių knygų nes tokių prisiskaičius tikrai gali pagalvot kad visi vyrai kiaulės ir aplamai nėra prasmės juos mylėt.viena iš tokių baisių knygų "Patarimai", nors parasiusios atseit ne feministės.
nu tikiuosi i tema as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 05, 22:18)
Man 22m., rimtus vyrus turėjau 2, o tų, kur po mėnesio išsiskirdavau, dabar sunku suskaičiuot ax.gif Nesusirandu vyro tik dbr, kai auginu mažą vaiką ir esu priversta sėdėti namie.

Iš tavo pasisakymo, tai pagalvočiau, kad tau ne 22, bet 42 unsure.gif
Man atrodo čia pasisakiusios merginos nenori daug vyrų, bet nori vieno gero rolleyes.gif O bet kokių pilna ant kiekvieno kampo irnesakyk.gif
Taip kad nematau nieko gėdingo šiuo atveju. Ateis laikas-bus ir vaikas, tsakant. Vienoms anksčiau, kitoms vėliau. Vienoms reikia daug, kitoms užtenka ir vieno cool.gif
Kas link "kabinimo", visais laikais puikiai pasiteisina šypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 sausio 2008 - 23:32
QUOTE(tuktuk @ 2008 01 06, 23:32)
Iš tavo pasisakymo, tai pagalvočiau, kad tau ne 22, bet 42 unsure.gif
Man atrodo čia pasisakiusios merginos nenori daug vyrų, bet nori vieno gero rolleyes.gif O bet kokių pilna ant kiekvieno kampo irnesakyk.gif

aš ir nesakau, kad reikia prasidėti su kiekvienu pasitaikiusiu ir kad jų reikia turėti daug. Nu gal mano suvokimas šiek tiek siauras... nežinau, bet visos mano pažįstamos panelės bent jau 18 - 19m buvo patyrusios kas yra pirmoji meilė. Todėl šiek tiek nustebau perskaičius, kad 23m moteris dar neturėjus rimto vaikino ilgiau negu mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 06, 23:41)
aš ir nesakau, kad reikia prasidėti su kiekvienu pasitaikiusiu ir kad jų reikia turėti daug. Nu gal mano suvokimas šiek tiek siauras... nežinau, bet visos mano pažįstamos panelės bent jau 18 - 19m buvo patyrusios kas yra pirmoji meilė. Todėl šiek tiek nustebau perskaičius, kad 23m moteris dar neturėjus rimto vaikino ilgiau negu mėnesį.

pazistu merginu, kurios ir iki 25 m. neturejusios vaikino rolleyes.gif .
Atsakyti
Nuo rytdienos pradedu eiti labai atsakingas pareigas tai bernų vėl nebereiks. Iš dyko buvimo visko prisigalvojau hihihi.gif Jūs kabinkit, viliokit.. aišku visų nesusidarykit. biggrin.gif

p.s. Ir nenukrypkit nuo temos biggrin.gif
Atsakyti
šiandien ėjau į autoservisą, kur esu nusižiūrėjusi ten vieną vyrą. Eidama galvojau va dbr tai tikrai naudosiu tą išreklamuotą akių kontaktą, bet kur tau.... doh.gif Vos su juo susitikau dingo man iš galvos visos tos taisyklės iki kiek skaičiuot, kada nuleist žvilgsnį ir vėl pakelt rolleyes.gif Atėjau, aptariau mašinos problemas ir išėjau. Išeidama nusišypsojau ir jis man nusišypsojo wub.gif mega_shok.gif Jausmas lyg būčiau kokia aštuntokė įsimylėjus dvyliktoką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 07, 12:27)
šiandien ėjau į autoservisą, kur esu nusižiūrėjusi ten vieną vyrą. Eidama galvojau va dbr tai tikrai naudosiu tą išreklamuotą akių kontaktą, bet kur tau....  doh.gif Vos su juo susitikau dingo man iš galvos visos tos taisyklės iki kiek skaičiuot, kada nuleist žvilgsnį ir vėl pakelt  rolleyes.gif Atėjau, aptariau mašinos problemas ir išėjau. Išeidama nusišypsojau ir jis man nusišypsojo  wub.gif mega_shok.gif Jausmas lyg būčiau kokia aštuntokė įsimylėjus dvyliktoką  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vadinasi, akiu kontaktas tinka tik tiems vyrams, kuriu dar nepazisti biggrin.gif
Atsakyti