Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 07, 13:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vadinasi, akiu kontaktas tinka tik tiems vyrams, kuriu dar nepazisti  biggrin.gif

hm... ax.gif o ką tada naudoti norint pakabinti jau pažįstamą vyrą? rolleyes.gif
tuoj mažė pabus ir eisiu vėl pas jį jau atsiimti mašinos. Neįsivaizduoju kaip užtęsti pokalbį, kad jis mane kur pakviestų doh.gif Dabar tokios dienos kad tik ir laukiu jog tai mašinai kas atsitiktų, kad vėl galėčiau eiti pas jį wub.gif jau darosi nesveika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 07, 13:28)
hm...  ax.gif  o ką tada naudoti norint pakabinti jau pažįstamą vyrą?  rolleyes.gif
tuoj mažė pabus ir eisiu vėl pas jį jau atsiimti mašinos. Neįsivaizduoju kaip užtęsti pokalbį, kad jis mane kur pakviestų  doh.gif  Dabar tokios dienos kad tik ir laukiu jog tai mašinai kas atsitiktų, kad vėl galėčiau eiti pas jį  wub.gif jau darosi nesveika  unsure.gif

o jis žino, kad tave galima pakviesti? Gal dukra trukdo arba pats turi antrą pusę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 07, 13:31)
o jis žino, kad tave galima pakviesti? Gal dukra trukdo arba pats turi antrą pusę.  g.gif

jis žino, kad turiu vaiką, nes visada su vaiku ir vaikštau į tą autoservisą. Bet nemanau, kad tai kliūtis.. g.gif O va, kad galbūt jis ne vienišas, tai ir man įtarimų kyla... Bet, savo telefone turi išsisaugojęs mano nr, vadina mane saulute, o kažkada (seniai) buvo užsiminęs, kad neturi antros pusės rolleyes.gif gal dbr situacija pasikeitė g.gif
Atsakyti
aa, jei pasišnekat ne vien apie mašiną, tai tavojoj vietoj, pati pakviesčiau kavos. Kitoj aplinkoj gal daugiau kas paaiškėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 07, 13:36)
jis žino, kad turiu vaiką, nes visada su vaiku ir vaikštau į tą autoservisą. Bet nemanau, kad tai kliūtis..  g.gif  O va, kad galbūt jis ne vienišas, tai ir man įtarimų kyla... Bet, savo telefone turi išsisaugojęs mano nr, vadina mane saulute, o kažkada (seniai) buvo užsiminęs, kad neturi antros pusės  rolleyes.gif gal dbr situacija pasikeitė  g.gif

bet gal nežino , kad tu laisva...
arba saulytėm vadina visas savo klientes...
jei norėtų labai, tai užkalbintų ar pakvietų kur...taip manau..
jei abejoja dėl tavo laisvumo, tai gal ir nekviestų

nors paprastai vyrai kviečia patinkančią paną net nežinodami ar ji laisva...jei labai patinka...
Atsakyti
oj neaaa..... smile.gif pati tikrai nekviesiu. Nors beveik esu tikra, kad gal jis ir sutiktų, bet man pačiai jau nebebūtų taip įdomu ax.gif Iš patirties žinau cool.gif Be to , labai jau atvirai mes ir nebendraujam, tik šiaip matosi jis mėgėjas paflirtuot, nes į autoservisą tikriausiai nedažnai moterų užsuka blush2.gif ...Jau važiuosiu, pažiūrėsim kaip ten bus wub.gif
O šiaip jis žino, kad aš laisva. Dar sakė kad keista jog neturiu vaikino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirvana: 07 sausio 2008 - 13:57
QUOTE(nirvana @ 2008 01 07, 13:55)
...Jau važiuosiu, pažiūrėsim kaip ten bus  wub.gif

tai, kaip buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 08, 08:38)
tai, kaip buvo  bigsmile.gif

taip, kad aš nusprendžiau jį mest iš galvos ir daugiau nesvaigt nesąmonių blush2.gif
Pasirodo jis ne šiaip darbininkas tam autoservise, o direktorius rolleyes.gif Tai kas aš prieš jį? Studentė su vaiku ant rankų doh.gif Ne ne, nieko nebus. Be to, jis paliko mane kalbėti su meistru, kuris tvarkė mašiną, ir pats išėjo g.gif Eh.. o prieš tai kai skambino toks malonus buvo, siūlėsi pats atvežti mašiną man į kiemą, kad nesivarginčiau su vaiku, bet aš atsisakiau unsure.gif Reikia būt realistei. Na šiaip ar taip, mano tel. nr. jis turi. Norės paskambins. Nenorės, nereikia cray.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 08, 12:37)
taip, kad aš nusprendžiau jį mest iš galvos ir daugiau nesvaigt nesąmonių  blush2.gif
Pasirodo jis ne šiaip darbininkas tam autoservise, o direktorius  rolleyes.gif Tai kas aš prieš jį? Studentė su vaiku ant rankų  doh.gif  Ne ne, nieko nebus. Be to, jis paliko mane kalbėti su meistru, kuris tvarkė mašiną, ir pats išėjo  g.gif Eh.. o prieš tai kai skambino toks malonus buvo, siūlėsi pats atvežti mašiną man į kiemą, kad nesivarginčiau su vaiku, bet aš atsisakiau  unsure.gif Reikia būt realistei. Na šiaip ar taip, mano tel. nr. jis turi. Norės paskambins. Nenorės, nereikia  cray.gif

Na va unsure.gif Negi tau tik mechanikas gali tikti, o direktorius jau ne? Nenuvertink taip savęs. Kol kas studentė, kažkada būsi ir nebe studentė mirksiukas.gif
Palinkėsiu tau, kad jis po poros dienų paskambintų paklausti, ar gerai mašina veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2008 01 08, 12:46)
Na va  unsure.gif Negi tau tik mechanikas gali tikti, o direktorius jau ne? Nenuvertink taip savęs. Kol kas studentė, kažkada būsi ir nebe studentė  mirksiukas.gif
Palinkėsiu tau, kad jis po poros dienų paskambintų paklausti, ar gerai mašina veikia  mirksiukas.gif

kartais ir as pries vyrus labai save nuvertinu blush2.gif , kad gyvenime nieko nesu dar pasiekus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2008 01 08, 12:46)
Na va  unsure.gif Negi tau tik mechanikas gali tikti, o direktorius jau ne? Nenuvertink taip savęs. Kol kas studentė, kažkada būsi ir nebe studentė  mirksiukas.gif
Palinkėsiu tau, kad jis po poros dienų paskambintų paklausti, ar gerai mašina veikia  mirksiukas.gif

nu man direktorius tiktų dar labaiu nei mechanikas smile.gif Baigusi mokslus pati pretenduoju į direktorės kėdę... tačiau, tą akimirką kažkaip taip pasijutau.. Be to jis man prie kitos šviesos ir labai daug už mane vyresnis pasirodė, tad pamaniau, kad nors aš jam ir patinku, jis mane iškart atmeta kaip per jauną... Čia tik mano tokie pasvarstymai rolleyes.gif
O dėl paskambinimo tai nelabai tikiu... tiksliau visai nebetikiu
Šiaip čia mažas miestelis. Gal reiks per pažįstamus kokį planą chuliganą suregst g.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal jis taip su visom, taip klientem elgiasi g.gif , gal pas ji toks marketingas lotuliukas.gif
Atsakyti