Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(nirvana @ 2008 09 17, 11:03)
pati be išsilavinimo galėtum ir patylėti  lotuliukas.gif

Pasakykite prašom, koks minimalus išsilavinimas būtinas, kad turėčiau teisę komentuoti forume. Beje forumo taisyklėse tokio specialaus reikalavimo nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 17, 11:08)
Pasakykite prašom, koks minimalus išsilavinimas būtinas, kad turėčiau teisę komentuoti forume. Beje forumo taisyklėse tokio specialaus reikalavimo nepastebėjau.

Žinai , man labai juokinga, kai moteriškė, neturėdama jokio išsilavinimo, demonstruoja savo gilią išmintį . Gražu žiūrėt. Gaila man tavęs, iš visos širdies gaila. Matau, kad gyvendama vyrui ant sprando tikrai nesi laiminga. Iš tavo pasisakymų forume tai matosi... Pasikonsultuok su kažkuo, užsiimk kokia veikla, lavinkis galų gale... nes matyt nuo namų ruošos jau stogas čiuožia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 09 17, 11:17)
matyt nuo namų ruošos jau stogas čiuožia  blink.gif

Namų ruoša užsiima namų tvarkytoja biggrin.gif

Tai koks ten išsilavinimas turi būti, kad galėčiau SM komentuoti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 17 rugsėjo 2008 - 10:22
QUOTE(salve123 @ 2008 09 17, 11:21)
Namų ruoša užsiima namų tvarkytoja  biggrin.gif

Tai koks ten išsilavinimas turi būti, kad galėčiau SM komentuoti?  biggrin.gif

vėl primygtinai klausi mano nuomonės? doh.gif Savo neturi?
Ok, būtų gerai, jei tokios kaip tu čia nesilankytų. g.gif
neturiu laiko aš su tavim, dirbt reikia smile.gif

p.s. į butą namų tvarkytoja ateina? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merghinos, gal jus taip pilnatis veikia ar raminanciu jau reikia? kad per kelias temas kapojates- gal pereikit i Az, nes niekam jusu pasispilkavimai neidomus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 09 17, 09:25)
vėl primygtinai klausi mano nuomonės?  doh.gif Savo neturi?
Ok, būtų gerai, jei tokios kaip tu čia nesilankytų.  g.gif
neturiu laiko aš su tavim, dirbt reikia smile.gif

p.s. į butą namų tvarkytoja ateina?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu, ko jus cia pliekiates... nu ji be issilavinimo ir jei gerai. tu su - irgi gerai.. tai nieko nepasako... gal issiaiskinti kokiu kitokiu budu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NerKiuKas @ 2008 09 17, 01:03)
Niekur nebėgu aš smile.gif bent kolkas. O va tu jau ir pabėgai....  mirksiukas.gif
O šiaip tai šitoj temoj labai jau daug prirašyta informacijos  smile.gif  iš esmės tai viskas simple - nusišypsai, mirkteli, netyčiom leidiesi pagaunama vyro žvilgsnio ir lauki kas bus  smile.gif  sakyčiau universaliausia formulė. O kiti būdai tai manau labai individualūs - vieniems suveikia, kitiems ne.

sorry, vakar galutinai susinervinau kai draugas issiaiskino kad zinau jo skype pass ir kad ji snipineju.. eme ir pakeite... siaubas... o dar ten kazkokia vista su juo susirasinejo... doh.gif .. teko eiti meigot, kad nebegalvociau...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 09 17, 11:26)
merghinos, gal jus taip pilnatis veikia ar raminanciu jau reikia? kad per kelias temas kapojates-  gal pereikit i Az, nes niekam jusu pasispilkavimai neidomus  ax.gif

Jei turite minty mane, tai drįstu pastebėti, jog nerasite nė vieno mano posto, kuriame nekorektiškai ir nepagrįstai, kaip jus sakote koliojuosi. To ir neketinu daryti. Tiesiog viena dalyvė bėgioja per visas temas šūkaudama, kad aš neturiu išsilavinimo (beje neturiu supratimo, kuom ji remiasi taip teigdama) ir dėl to, neturiu teisės reikšti nuomonės SM temose.

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 17, 12:04)
Jei turite minty mane, tai drįstu pastebėti, jog nerasite nė vieno mano posto, kuriame nekorektiškai ir nepagrįstai, kaip jus sakote koliojuosi. To ir neketinu daryti. Tiesiog viena dalyvė bėgioja per visas temas šūkaudama, kad aš neturiu išsilavinimo (beje neturiu supratimo, kuom ji remiasi taip teigdama) ir dėl to, neturiu teisės reikšti nuomonės SM temose.

Kur aš taip sakiau? blink.gif paranoja? biggrin.gif

Čia aš ta viena dalyvė, kuri bėgioja per visas temas kabinėdamasi? Gal pasižiūrėk į datas ir laiką kieno nedraugiškas postas nuo pat ryto kam buvo adresuotas? Nueinu į vieną temą, ten ponia salve123 netiesiogiai pavadina, kad aš "tokia" traukiu "tokius", nueinu į kitą, vėl važiavimas. Žodžiu, susitvarkyk pati su savim.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 17, 10:04)
Tiesiog viena dalyvė bėgioja per visas temas šūkaudama, kad aš neturiu išsilavinimo (beje neturiu supratimo, kuom ji remiasi taip teigdama) ir dėl to, neturiu teisės reikšti nuomonės SM temose.

ir as kazkaip nesuprantu is kur ji istrauke ta issilavinima... profily jokios informacijos apie tai neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 09 17, 11:03)
pati be išsilavinimo galėtum ir patylėti  lotuliukas.gif

Štai jūsų postas, kuriame kalbate apie mano išsilavinimą.
Viskas baigiam.
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 09 17, 10:44)
aš tai pastebėjau, kad tas, kuris yra pats simpatiškas, patrauklus ir įdomus žmogus sugeba surasti  internete ir simpatiškų, ir patrauklių ir šiaip įdomių žmonių cool.gif

Tiesiog veikia taisyklė, kad žmonės traukia panašius, o jei atrodo, kad trauki vien tik nevykėlius, laikas susirūpinti savimi ir savo mąstymu rolleyes.gif

Aš savo gyvenime niekada neleidau vyrams manęs kabinti. Tai galėjau daryti tik aš, nes norėdavau, kad tai būtų mano pačios pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 09 17, 12:13)
ir as kazkaip nesuprantu is kur ji istrauke ta issilavinima... profily jokios informacijos apie tai neradau lotuliukas.gif

citata : "Gyvenu vyro bute. Mano finansinis indėlis į bendrą biudžetą, palyginus su vyro galima sakyti niekinis. biggrin.gif"
Iš ko ir padariau išvadą apie išsilavinimą. Be to ne tik iš šio sakinio. Iš daugelio po to sekusių ir kitų..

QUOTE(salve123 @ 2008 09 17, 12:16)
Štai jūsų postas, kuriame kalbate apie mano išsilavinimą.
Viskas baigiam.

o ką pati prieš tai pasakei, jau pamiršai? Nepažinodama manęs švaistaisi tokiais pastebėjimais, o paskui pyksti, kai aš dararau tą patį su tavim..
Atsakyti