Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 30, 12:22)
stiliaus zurnale, radau G. Navaicio straipsni "Gundymo menas ir mokslas".

Labai primine musu temos pradzioje pasiulyta akiu trikampi (lygtais  unsure.gif ):

"Zvilgsniu galime traukti ir atstumti. Jei zvilgsniu siekiama sukelti vyro susidomėjimą, moteriai siūloma tol žiūrėt į vyrą, kol jis pastebes, o po to žvilgtelėti žemyn ir į šoną (susidrovėjimas), vėl pažiūrėti į vyriškį (susidomėjimas) ir tuoj pat nukreipti žvilgsnį į šoną ir į viršų (svajonės apie jį). Veiksminga ilgiau nei įprasta žiūrėti jam į akis, o po to 2-3 s. apžvelgti visą jo figūrą ir vėl pažiūrėti į akis.

Neblogai veikia ir žiūrėjimas pro petį, nes peties apvalumas tarsi atkartoja krūties apvalumą. Žvelgiant pro petį moteris tikrai patrauks vyro dėmesį, o jo pasąmonė petį sutapatins su iškilia moters krūtine  blink.gif . "

Nu tai apie šitą metodą ir rašiau. Navaitis parašė knygą, o dabar viską iš tos knygos ir varo į straipsnius (įtariu net žodis žodin) smile.gif
Atsakyti
Oi kaip patiko pasisakymai.
Bet as esu labai bloga vyru vyliokle. verysad.gif Greiciau jau nuo manes nuvylios doh.gif Bet del vyro nekovociau. Nori tegu eina, atgal kelio nebus.
Taigi, po skyrybu nusprendziau lietuvio vyro i savo sirdi nebeisileisti. Bemieges naktys internete po uzsienietiskus saitus... Su vienu bendrauju menesiu menesius, su kitu... jie kaip nevaziuoja pas mane i Lietuva taip nevaziuoja blush2.gif Vienas mamytes negali palikti, kitam darbas, trecias ubagu apsimeta lotuliukas.gif . Tai paemiau ir nustojau rasyti lotuliukas.gif
Viena mano gyvenime svarbia diena, per savo dukters gimtadieni, vienam pasakiau labas. Isties net nesitikejau gauti atsakymo. Bet gavau. Pradejome bendrauti internete ax.gif Atstumas didziulis. Po 1.5 menesio pokalbiu internete pareiskiau doh.gif ,kad jei per 3 menesius neaplankys manes, tuomet nutrauksiu pokalbi, nes nera prasmes kalbetis jei zmogus neplanuoja ateities... Ir ka jus manot, nusipirko bilietus ir atvaziavo... Tai kai buvome sveciuose, juokavome, kad as tik pajuokavau, o jis prieme rimtai.
As tuomet net nenuspejau, net nezinojau, kad sis vyras gali tapti mano vyru gyvenime.
O kai suzinojo tie, kuriem nustojau rasyti, tai buvo pasiruose viska mesti ir mane vizituoti Lietuvoje... Bet as pasakiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 08, 11:13)
Oi kaip patiko pasisakymai.
Bet as esu labai bloga vyru vyliokle.  verysad.gif Greiciau jau nuo manes nuvylios  doh.gif Bet del vyro nekovociau. Nori tegu eina, atgal kelio nebus.
Taigi, po skyrybu nusprendziau lietuvio vyro i savo sirdi nebeisileisti. Bemieges naktys internete po uzsienietiskus saitus... Su vienu bendrauju menesiu menesius, su kitu... jie kaip nevaziuoja pas mane i Lietuva taip nevaziuoja  blush2.gif Vienas mamytes negali palikti, kitam darbas, trecias ubagu apsimeta  lotuliukas.gif . Tai paemiau ir nustojau rasyti  lotuliukas.gif
Viena mano gyvenime svarbia diena, per savo dukters gimtadieni, vienam pasakiau labas. Isties net nesitikejau gauti atsakymo. Bet gavau. Pradejome bendrauti internete  ax.gif Atstumas didziulis. Po 1.5 menesio pokalbiu internete pareiskiau  doh.gif ,kad jei per 3 menesius neaplankys manes, tuomet nutrauksiu pokalbi, nes nera prasmes kalbetis jei zmogus neplanuoja ateities... Ir ka jus manot, nusipirko bilietus ir atvaziavo... Tai kai buvome sveciuose, juokavome, kad as tik pajuokavau, o jis prieme rimtai.
As tuomet net nenuspejau, net nezinojau, kad sis vyras gali tapti mano vyru gyvenime.
O kai suzinojo tie, kuriem nustojau rasyti, tai buvo pasiruose viska mesti ir mane vizituoti Lietuvoje... Bet as pasakiau  schmoll.gif

niu tai dabar jūs jau kartu gyvenat ar tik šiaip susitikę buvot? g.gif

nežinau, gal kam ir sekasi surast savo antrąją pusę internete, bet man toks susipažinimo būdas nepatinka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 02 08, 14:12)
niu tai dabar jūs jau kartu gyvenat ar tik šiaip susitikę buvot?  g.gif

nežinau, gal kam ir sekasi surast savo antrąją pusę internete, bet man toks susipažinimo būdas nepatinka..  unsure.gif

Buvo du kartus atvaziaves i Lietuva.
As irgi neisivaizdavau tokio bendravimo internete. Net bijau prisipaznti, man buvo geda kam nors sakyti, kad susipazinau internete. Bet kai visi pradejo sakyti, tai ir as nedrasiai prisipazinau.
Man tai buvo priimtiniau, negu zysti is kur man vyra paimti. O juk isejus Vilniuje i prospekta rankos neiskelsi ir nesauksi, kad vyro ieskau.. Tyliai ramiai sau sededavau arbata gurksnodama ir rasinejausi..
Beje mano drauges jau uzsienyje. Kazkaip mane aplenke lotuliukas.gif . Nors pati pirma pradejau ieskoti lotuliukas.gif . Visai gerai gyvena ir patenkintos, bent jau kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ir tu planuoji lėkti pas užsienietį į užsienį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 02 11, 11:40)
tai ir tu planuoji lėkti pas užsienietį į užsienį?  g.gif

nebezinau cia ar dziaugtis, ar liudeti, ar nerimauti, bet as planuoju.
Atsakyti
na jei tik viskas bus gerai, tai aš už tave pasidžiaugsiu wink.gif
nors tais užsieniečiais nepasitikiu ir šiaip jie manęs netraukia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 02 11, 12:51)
na jei tik viskas bus gerai, tai aš už tave pasidžiaugsiu wink.gif
nors tais užsieniečiais nepasitikiu ir šiaip jie manęs netraukia  schmoll.gif

smalsauju, o kodel nepasitiki ir nelabai traukia?
Atsakyti
gal, kad esu truputėlį nacionalistė. Ir šiaip.. lietuviai vyrai man asmeniškai yra vyriškesni, gal kiek šalti, bet tai mane ir žavi ax.gif
Atsakyti
As kazkaip gyvenime niekur neskubu blush2.gif Man kazkaip nebuvo " O.... jau ketvirtadienis, o as dar neistekejus...."
Bet kam tuos vyrus kabint, jie juk medziotojai, jie dazniausiai savo zvitria akim tikrai pastebes MOTERI, kai jiem to reikes, kai bus pasiruose rimtai viska pradet....
Bet, kaip sakant, moterys subresta ir pasiruosia anksciau, tam tas viliojimo menas ir reikalingas......
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 02 11, 13:49)
gal, kad esu truputėlį nacionalistė. Ir šiaip.. lietuviai vyrai man asmeniškai yra vyriškesni, gal kiek šalti, bet tai mane ir žavi  ax.gif

Manes saltukas nezavi schmoll.gif
As nesakau, kad jie visi blogi. Bet as tiesiog tokio, koki isivaizduoja salia saves, nesutikau Lietuvoje.
Atsakyti
Vyru viliot is viso nereikia, jie jaucia kas nenaturalu

Netiketa reakcija is vyru puses - kai dar buvau jauna ir netekejusi (dabar tik jauna tongue.gif ), draugiskai sokome vienam tuse, paskui prieina vienas vaikinukas kuri buvau macius gal tik pora kartu, pradeda komplimentais zarstytis kaip as jam patinku ir siaip graziai soku, o as (gerai pagerusi) jam tiesiai sviesiai ir atreziu - as tai zinau... Jam tai toki ispudi padare kad iki siol prisimena, o praejo 4 metai. Mes paskui su juo gerais draugais patapom thumbup.gif
Atsakyti