Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Man baisiausias momentas buvo kai gydytojas pasake - viskas, bandom. o paskui viskas vyko kaip per sapna..
Atsakyti
Man sunkiausia buvo ,kai norejosi stumpti,o liepe laikyti.
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2007 01 26, 16:19)
Man sunkiausia buvo ,kai norejosi stumpti,o liepe laikyti.

Man tai buvo ne kiek baisu, o sunku.
Atsakyti
Baisiausias momentas? Iš pradžių kai vandenis nuleidinėjo. Guliu ant to "samolioto", daktaras mane maigo ir girdziu kaip teska mano vandenai i kibira apacioj brrrrrrr..... Ir dar kai apziurinejo kakleli ar ka tenais giliai sukiso ranka, jau rekiau tada ant visu gimdymo namu. Daugiau niekas nebuvo baisu.
Atsakyti
man baisu buvo kai pasakė, kad žali vandenys, dėl lelytės pergyvenau, dar baisu buvo kai gimė 5kart virkštele apsisukusia ax.gif
Atsakyti
su pirma is pradziu nieko nebijojau, bet kai dingo vaikelio sirdies tonusai, tai labiausiai bijojau, kad tik gimtu sveikas ir gyvas kudikelis. O per antra gimdyma irgi labiausiai bijojau visokiu komplikaciju, ir kaip Atrai buvo zali vandenys, tai irgi galvojau, kad tik viskas laimingai baigtusi
Atsakyti
Man tai skausmingiausiai buvo, kai kateterį kišo, kad pasisiočiau, nes pačiai nepavyko prieš pat gimdymą pasišlapinti. Akušerė kiša, nepataiko, rėkiau, spiegiau nerealiai, net gydytoja atbėgo žiūrėti, kas čia gyvą žmogų pjauna. Tada pati gydytoja ir įstatė tą kateterį. Daugiau niekas nebaisu, gimdymo skausmai iš karto pasimiršta. smile.gif
Atsakyti
man is tikrujugimdyme nieko baisaus nebuvo,tik pradejau nerealiai jaudintis kai jau reikejo stumt ir kai zinojau kad jau greit savo lelyte pamatysiu..buvo ne kiek baisu,bet koks stiprus jaudulys apeme...siaip labiausiiai skaudejo kai dar nebuvo epiduras padarytas ir kai gimdos kakleli tikrino..Oiiiiiii....Man baisiau buvo dvi savaites su lelyte po gimdymo ligoninej gulet... verysad.gif
Atsakyti
man baisiausia buvo, kad mergyte uzstrigs ja bestumiant, negaus oro.. Na nezinau, kazkokia panika buvo apemusi, bet is ramios gydytojos supratau, kad viskas ok smile.gif
Atsakyti
Man nemaloniausias dalykas prisimenant gimdymą buvo epidūro dūris. Neskauda, ale kažkoks bukas jausmas nemalonus. Visa kita smagu prisiminti
Atsakyti
Baisu buvo kai nezinai kas tave laukia, aisku kai reikia nestumt, o nerealiai norisi ir vilku staugiau ir kai negali isstumt, baisu del vaikelio gyvybes.
Atsakyti
man tai tragedija ka jus cia pasakojat........ cvien del to baisu lelius planuot
Atsakyti