Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 23, 21:59)
man tai tragedija ka jus cia pasakojat........ cvien del to baisu lelius planuot

Tai paskaityk temas po gimdymo lotuliukas.gif visokius mažiukų pasiekimus ir panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Baisiausio momneto nebuvo. Buvo tik sunkiausias, kai reikėjo gulėti ant šono, kuriame po epidūru vis dar jaučiau sąrėmius, ir nesuglausti kojų, nes leliaus galva turėjo įsistatyti.
Atsakyti
Mum su vyu,buvo bisiausias momentas,kai dėl trumpos virkšteles pradejo retėti mažylės širdelės tonai blink.gif unsure.gif tada sakiau numirsiu iš baimės,bet viskas baigėsi laimingai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 23, 20:59)
man tai tragedija ka jus cia pasakojat........ cvien del to baisu lelius planuot

nėr čia jokios tragedijos - visos juk pagimdo. Pasiskaityk apie džiaugsmus ir linksmas gimdymo istorijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man baisiausi patys saremiai, ypac i pabaiga, kai nebera jegu, nespeji atsikvepti ir vel viskas is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2007 02 28, 14:31)
Man baisiausi patys saremiai, ypac i pabaiga, kai nebera jegu, nespeji atsikvepti ir vel viskas is naujo doh.gif

Sutinku drinks_cheers.gif . Nors gal nebaisiausias momentas, bet sunkiausias... unsure.gif
Atsakyti
O man nemaloniausia prisimint klizmą fear.gif . Aišku, ir sąrėmiai nebuvo "kaifas" scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 02 28, 18:31)
O man nemaloniausia prisimint klizmą  fear.gif . Aišku, ir sąrėmiai nebuvo "kaifas"  scare.gif

šito "gėrio" net prisiminti nenoriu, iškart nupurto schmoll.gif
Atsakyti
O man kai atėjo laikas gimdyti niekas nebebuvo baisu, tik norėjau, kad viskas gerai baigtųsi wub.gif
Atsakyti
Man nuo pat pradžių,kai dar "sąrėmiukai"buvo ,jau galvojau kad baisu ,bet kai nuleido vandenis tai visai doh.gif doh.gif Bet nieko ,ištvėriau kaip "didvyrė" ,net nesurėkiau schmoll.gif Niekas,jokio skausmo neatstoja,to jausmo ,kai leliuką uždeda tau ant krūtinės wub.gif wub.gif wub.gif Nors apie gimdymą negalėjau (apie antrą) pagalvot kažkur apie metus,dabar jau reikės (antrą kart) ,bet vistiek bijau.............. blink.gif
Atsakyti
Eina sh... nenoriu gimdyti!!! tokiu baisybiu prisiskaiciau...
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 02 28, 19:31)
O man nemaloniausia prisimint klizmą  fear.gif . Aišku, ir sąrėmiai nebuvo "kaifas"  scare.gif

man irgi klyzma baisiausia prisiminti, kai saremiai prasideje ir tave i tula varineja, o as dar tiek ta diena prisivalgiau doh.gif
QUOTE(Imen @ 2007 03 05, 00:39)
Eina sh... nenoriu gimdyti!!! tokiu baisybiu prisiskaiciau...

tikrai nera ko bijoti, mano pats gimdymas buvo lengvas ir greitas, per 1,5 val. pagimdziau savo brangenybe wub.gif
Atsakyti